Nesuprantu piktumo kada žmogui netikęs rankdarbis perparduodamas. Nepatiko, galbūt atsibodo ir perleidžia kitam. Negi dabar turi laikyti daiktą visą gyvenimą pasidėjęs
Aš pati perpardaviau dukros pataliukus Man jie buvo nebereikalingi, neatitiko patalynės išmatavimų nes atsisakėm kūdikinės Perpardaviau ir auskarus, panešiojus ilgiau labai nuo jų skaudėjo ausis. Aš gavau ne už dyką, auskarus buvau vos du kartus užsidėjus ir jie kainavo 50 lt, tad man tiesiog atiduoti kažkam buvo gaila Tai negi esu ta kuri negerbia kitų darbo
Žinau kad ir mano kepures po kiek laiko mamos perparduoda. Aš pasakiau kainą, man sumokėjo, o klientė jau lai su nusipirktu darbu ką nori tą daro
Aš nekalbu apie tuos atvejus kada pristatinėja kad klientas nusipirkęs darbą pats juos daro. Lygiai taip pat kai pardavinėjau patalynę nesakiau kad mano siūta
Vel gi reikia konsultacijos
kiek man kainuos , jei kliente pervedineja pinigus is uzsienio banko i swed saskaita eurais?
kiek pamenu,rodos konvertavimas bankininkysteje nieko nekainuoja, o uz pavedima nuskaiciuoja 5lt? Ar gal kas keitesi? (ikainiu lenteleje tiek visokiu operaciju prirasyta, sunku susigaudyt... )
kiek man kainuos , jei kliente pervedineja pinigus is uzsienio banko i swed saskaita eurais?
kiek pamenu,rodos konvertavimas bankininkysteje nieko nekainuoja, o uz pavedima nuskaiciuoja 5lt? Ar gal kas keitesi? (ikainiu lenteleje tiek visokiu operaciju prirasyta, sunku susigaudyt... )
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 06 27, 16:11)
Vel gi reikia konsultacijos
Man, kai eurais perveda nieko nenuskaičiuoja
Man pervede eurais, kur pavertus litais būtų 40 lt. Ir nuo manęs atskaičiavo 7 lt
QUOTE(cindy @ 2013 06 27, 17:52)
Man, kai eurais perveda nieko nenuskaičiuoja
cia swed banke?
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 06 27, 19:19)
Man pervede eurais, kur pavertus litais būtų 40 lt. Ir nuo manęs atskaičiavo 7 lt
aisku,aciu uz atsakyma
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 06 27, 18:57)
cia swed banke?
Taip. Dabar taip užtikrinta nesu, bet man rodos tikrai nieko nenuskaičiuoja, tiek ir gaunu kiek priklauso.
Man siuntė iš švedijos eurais į swed banko sąskaitą. Ir nuskaitė. Nebent neseniai pasikeitė siuntimo sąlygos.
nuskaito visad.man klientes siuncia siek tiek daugiau ,kad nuostolio nepatirciau.nuskaito 5 lt.,kaip tik specialiai paziurejau.nepriklauso nuo sumos.
na pasirodo, nieks nesikeite,nuskaiciuoja 5lt
Papildyta:
gal tiesiog nepastebejot, ar neatkreipet demesio
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2013 06 28, 07:33)
Taip. Dabar taip užtikrinta nesu, bet man rodos tikrai nieko nenuskaičiuoja, tiek ir gaunu kiek priklauso.
gal tiesiog nepastebejot, ar neatkreipet demesio
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 06 27, 19:19)
Šią savaitę gavau pavedimą eurais. Suma tikrai buvo daugiau nei 40 lt ir tenuskaičiavo 5 lt
Pasitikrinkite, ką siunčiate laiškus ar siuntinius
2013-10-15
Lietuvos paštas kviečia visus gyventojus, prieš siunčiant laišką, pasitikrinti, ar jis atitinka laiškams taikomus išmatavimus.
Siekdamas užtikrinti kokybišką siuntų pristatymą, nuo lapkričio 1 dienos Lietuvos paštas aiškiai apibrėš, kas yra laiškas ir kas siuntinys.
Laiškais bus laikomos siuntos iki 2 kg ir ne didesnių išmatavimų nei 350×260×20 mm. Siuntiniais bus laikomos siuntos, kurių svoris didesnis nei 2 kg ir / arba išmatavimai viršys laiško matmenis (350×260×20 mm). Šie išmatavimai galios tiek Lietuvoje, tiek į užsienio šalis siunčiamoms siuntoms.
Sutartiniams klientams siuntų pristatymo sąlygos nesikeičia.
Daugiau informacijos telefonu 8 700 55400.
2013-10-15
Lietuvos paštas kviečia visus gyventojus, prieš siunčiant laišką, pasitikrinti, ar jis atitinka laiškams taikomus išmatavimus.
Siekdamas užtikrinti kokybišką siuntų pristatymą, nuo lapkričio 1 dienos Lietuvos paštas aiškiai apibrėš, kas yra laiškas ir kas siuntinys.
Laiškais bus laikomos siuntos iki 2 kg ir ne didesnių išmatavimų nei 350×260×20 mm. Siuntiniais bus laikomos siuntos, kurių svoris didesnis nei 2 kg ir / arba išmatavimai viršys laiško matmenis (350×260×20 mm). Šie išmatavimai galios tiek Lietuvoje, tiek į užsienio šalis siunčiamoms siuntoms.
Sutartiniams klientams siuntų pristatymo sąlygos nesikeičia.
Daugiau informacijos telefonu 8 700 55400.
turbut ir teks tapti tuo sutartiniu klientu,kitaip bankrotas .
dabar kaip tik gavau sutarti ir studijuoju kas ir kaip ten.
dabar kaip tik gavau sutarti ir studijuoju kas ir kaip ten.