Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

Gal kam teko susidurti su siuntinio dingimu? Siunciau draugei siuntini kaledu proga i Anglija ir jau daugiau kaip 5 savaites negavo! Nezinau ka daryti, ar verta rasyti prasyma pastui, kad ieskotu, nes papildomai reikia moketi 15lt uz ieskojima.
Atsakyti
O "etsy.com" taisyklės leidžia dėti ne savo paties pagamintą daiktą?
Kažkaip kiek skaičiau, tai supratau, kad ten galima tik savo rankom pagamintus dėti na dar žaliavas rankdarbių...
Papildyta:
QUOTE(ruslanas2007 @ 2013 01 18, 15:21)
Gal kam teko susidurti su siuntinio dingimu? Siunciau draugei siuntini kaledu proga i Anglija ir jau daugiau kaip 5 savaites negavo! Nezinau ka daryti, ar verta rasyti prasyma pastui, kad ieskotu, nes papildomai reikia moketi 15lt uz ieskojima.

Geriausia nesiųsti neregistruotų.
O jei registruotas, tai mažai šansų, kad dings. Man po pusantro mėnesio grįžo registruotas atgal, nes adresatas adresą pakeitė ir niekaip įteikti paštininkai negalėjo.
Atsakyti
Siunciau registruota.Taciau man labai keista, nes ilgiausiai sake keliaus i Anglija dvi savaites,o jau 5savaites. Jau nerimaujau!
Atsakyti
Ruslanai, kai kaz ka padarysit savo rankom, tada ir dalinkites patarimais kaip reaguot i tokius dalykus:)

dodone, uzuojauta tau ir geriausias patarimas tau cia buvo paciai atsidaryt parduotuve etsyje.

Ir perpardavineti tikrai negalima etsyje, bet reikia savininko skundo, kuo ir naudojasi seimyna, kur atseit "mezgantis vyras" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2013 01 18, 16:35)

dodone, uzuojauta tau ir geriausias patarimas tau cia buvo paciai atsidaryt parduotuve etsyje.

TAI JUK NEVĖLU, JEIGU TIK UŽSIDEGIMO YRA, TAI PIRMYN ŠTURMUOTI ETSIO thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 18, 16:04)
tai saunu,jei perparduodant,apie tai yra pasakoma is karto....
o kai nusipreka,veliau parduoda ir dar pasiraso,kad pati pagamino,na tai atsiprasau...

beje,nereiketu lyginti parduotuveje pirkto fabrikinio daikto ir rankdarbiu... doh.gif

Na pvz gal ir iš ne tos operos smile.gif , bet galima pritaikyti viskam. Tik aišku čia idėja kita. Jeigu nusiperki, kad ir rankdarbines kojines, bet jos nepatinka, dydis netinka ir pan. ir jas vienas parduoti, kad stalčiuje nesivoliotų, tai gal gi nieko tokio? Aišku, jeigu yra sistema, kad perku ir parduodu, kaip savo ir vėl perku ir parduodu piktybiškai, tai negerai. Bet kuriuo atveju verdančios diskusijos yra gerai 4u.gif

Tiesa, dziaugsmelis7x7, o pati turite etsy'je parduotuvę? Pasmalsavau Jūsų temoje, tai labai gražių dalykš esate prikurusi thumbup.gif . manau, kad savo nišą galite ten atrasti.
Atsakyti
Ruslanai, kai kaz ka padarysit savo rankom, tada ir dalinkites patarimais kaip reaguot i tokius dalykus:)

Ir perpardavineti tikrai negalima etsyje, bet reikia savininko skundo, kuo ir naudojasi seimyna, kur atseit "mezgantis vyras" smile.gif

Ai, žinoma galėjau aš išvis nereaguot į tokią situaciją, bet tik visada iš smalsumo, dar neužmigau kažkaip vakar tai ir sakau paskaitinėsiu šį bei tą, na ir va... Atradau, tai ką atradau.. Būčiau iki šiol nemačius ir tikrai tikrai nei širdies nebūtų skaudėję. Tikrai jau ne vieną darbelį esu ir padarius, ir pardavus, ir kas ten žino, ar kas nešioja, ar jau kur numetę į kampą, gal jau kas išaugę, gal irgi kur ką parduoda ar išardę.. Kaip ir sakau, nematai, nežinai, širdies neskauda.. Ir čia, tikrai ne iš jokios piktos valios, ir net gi tikrai ne piktai, (gal kam taip perskaičius nuskambėjo, tie mano komentarai), bet tiesiog išliejau savo širdelę, kuri dar tokia sakyčiau pakankamai jauna yra, ir dar nėra sutikusi savo kely, labai jau daug nesąžiningų žmonių.. Dėl to taip kažkaip jautriai į viską ir reaguoja... Ir kai parašo žmogus, padėkoja, ir sako, kad nešioja po namus, ir kaip šilta kaip gera, na kažkaip patiki, kad taip yra iš tikrųjų, o va kai nei iš šio nei iš to, (ir čia jau net nežinau, gal po pusės metų). smile.gif pamatai visai kitokią situaciją, na kažkaip tiesiog nemalonu.. ax.gif
O parduotuvėlę aš ir pati turiu atsidarius, tik nelabai ką turiu į ją dėti, (laisvesnių darbelių nelabai lieka). Nes mezgimas gink Dieve nėra pagrindinis mano užsiėmimas, (nes namuos turiu du padaužas) ir juo labiau pajamų šaltinis, ir dėl kiekvieno kliento kovot irgi neturiu jokio reikalo, yra tai yra, ir džiaugiuos, nėra, irgi nuo galvos plaukų nesiraunu.. smile.gif
Tikrai jokio nei skundo, nei dar ko niekur nerašysiu, net ir tai moterėlei, kaži ar ką sakysiu,, tiesiog, kaip ir sakiau, norėjosi čia man tą savo širdelę išlieti. Ir tik tiek.. Na manau, kas norėjo, tas suprato, ką norėjau pasakyti, o kas ne.. Tiek to.. smile.gif

P.S. Tikrai ačiū ir už nuoširdžius patarimus, ir dar pasakysiu, kaip katinas Leopoldas sakė: "Gyvenkime draugiškai" Ir viskas bus gerai... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2013 01 18, 16:52)

Tiesa, dziaugsmelis7x7, o pati turite etsy'je parduotuvę? Pasmalsavau Jūsų temoje, tai labai gražių dalykš esate prikurusi  thumbup.gif . manau, kad savo nišą galite ten atrasti.

taip manot?
ne neturiu,bet pasidomesiu smile.gif 4u.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 01 18, 17:31)
taip manot?
ne neturiu,bet pasidomesiu smile.gif  4u.gif aciu smile.gif

man labai patiko jūsų aprengti buteliai smile.gif . Manau, kad galite juos pabandyti parodyti ten.

Gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti

tas tiesa, net raportuoti neleidzia parduotuves.. o gal sistema pastrigo..

O tu garantuota del to ''mezgancio vyro''? Man dar vis abejoniu kyla smile.gif nors po visos sitos sarsalynes, bet jau grazusis aprasymas apie seimos versla dingo lotuliukas.gif

Nezinau kaip kitiems, bet man yra svarbu kur mano darbai keliauja, ypac didesni kiekiai. Su kai kuriom internetinem krikstynu parduotuvem net atsisveikinau, nes labai muse kainas ir visai nesinorejo kad mano darbai butu salia lenkisku, kienietisku drabuziu

Atsakyti
Rimtai... nebeliko grazios pasakos apie mezganti vyra, jam padedancia zmona ir dukra, kuri pastoviai "iesko ideju" wink.gif) Uztat pavadinimas liko - Mancrochets
Atsakyti
Tegul zmones verciasi tuo savo sugalvotu verslu, svarbiausia uz preke sumoka gamintojui, jo neapgauna. Ir pats uzsidirba ir gamintojui leidzia uzsidirbti.
Kaip dodone rase "Gyvenkime draugiskai"! Nejaugi nugales lietuviskas pavydas!
Liudna!
Sekmes!
Atsakyti
Na žinote, sakyti, kad jei nusipirko prekę, tai laisvas su ja daryti ką nori - pvz parduoti meluojant, kad pats ją pagamino -tai ir negražu ir nelegalu (ir autoriaus teisių vogimas ir pirkėjų apgaudinėjimas). Taip mąstantiems linkiu atsidaryti uogienės be kvapo, privirtos iš bobulių "lietuviškų savo daržo" braškių. Toks pats melas, gi nevogė jos tų lenkiškų braškių. Skanaus.
Atsakyti