QUOTE(odeta123 @ 2012 08 24, 21:45)
Kazkas vagia nuotraukas,gal rasite ir savu darbeliu: http://www.etsy.com/...ref=seller_info
O geras, radau ir aš čia savo nertas tapkutes.. Tik tiek, kad perfotografuotos, ko gero ant savininkės kojų, nes tikrai jas nėriau ir pardaviau.. Ir tikrai gražiai viskas aprašyta, (net aš turbūt taip nebūčiau sugalvojus). Iš pradžių kai tik pamačiau, tai net per širdį perėjo... Kaip čia taip, juk aš mezgiau... Bet paskui, toks lyg ir piktumėlis mažas užėjo, nes paskaičiau, kad prisistato, jog nėrė pati.. (Kažkaip irgi nelabai sąžininga). O svarbiausia, jog kai klausiau, ar jau gavo siuntinėlį, nes gerokai ilgai negavau atsakymo, parašė, kad jau nešioja, kad labai šilta ir gera kojai. Va toks pamelavimas man irgi nelabai prie širdies... Juolab, kad radau ir tokių panašių darbelių, kurių irgi prašė manęs numegzti, pagal parodytą foto, bet aš tuo metu laiko neturėjau, tai rado matyt, kas kitas numezgė..
Na, bet šįryt, kažkaip šviežia galva atsikėliau, pamąsčiau, na ir galvoju, ką dabar padarysi... Sukasi žmonės šiais laikais kaip išmano.. Juk, kai pagalvoju, tikrai pinigėlius paprašytus gavau, nėr ir ko pykt. Kaip kažkas, sakė, pardavei, tai jau tas žmogus daro su daiktu, ką tik nori. Juk ir su pirktiniais daiktais, žiūrėk, panešioja, nebepatinka, ima ir parduoda.. Jokia parduotuvė už tai jokių pretenzijų juk nekelia.
Na, bet smagu, jog dabar žinau, tą "pirkėją", "užsakinėtoją", ar kaip čia kitaip ją pavadinti, tai tiesiog imsiu ir nebemegsiu. Tiesiog, kad širdies nebeskaudėtų...
Ačiū, kas rado ir pasidalino info.