Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

QUOTE(lairam @ 2012 11 26, 23:50)
panos, jau iki negalėjimo neįsijauskite. Jeigu žmogus nusipirko, susimokėjo, tai daro ką nori su tuo papuošalu, drabužiu, lėkšte ir visais kitais daiktais. Nėra ko piktintis, kad už kapeikas nusiperka. Juk perka už kiek parduodam, Jeigu nesugebam brangiau parduoti, tai čia ne pirkėjo bėda.

drinks_cheers.gif
reikia tik dziaugtis, kad perka
etsiui reikia tureti kreditine, taip pat gaisti laika uzsakant, siunciant i uzsieni ir tt
nesuprantu is kur tas nepasitenkinimas : )))

pvz parduodant savo preke internetinese parduotuvese (ne nuosavose) irgi juk uzdeda antkaini, tai ju nepergyveni delto, o dziaugiesi, kad turi galimybe kazkur realizuotis, kad priima tavo darbelius.
abipuse nauda smile.gif

noredamos apsaugoti nuotraukas ir autorines-kurybines teises galite uzdeti nerysku parasa nuotraukos viduryje su savo (autoriaus) vardu ar nuoroda i asmenini puslapi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 05 sausio 2013 - 14:15
Sveikos merginos,

Esu viena is Lietuviu komandos lyderiu Etsyje. 4u.gif
Jei randate savo vogtu nuotrauku prasom pranesti man asmenine zinute, geriausia su nuotrauka, art printscreenu. Deje su perpardavinetojais padaryti nieko negalim. Bet jusu nuotrauku dejimas - vagyste.
Jei etsy administratorei rimtai i tai pasiziures, parduotuvei gresia uzblokavimas

Beje visada galite pasitikrinti kur jusu nuotraukos vaiksto, jei turite itarima. I google vaizdu paieska ikraukite savo nuotrauka ir matysite kur ji yra patalpinta.

Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 05, 15:11)
drinks_cheers.gif
reikia tik dziaugtis, kad perka
etsiui reikia tureti kreditine, taip pat gaisti laika uzsakant, siunciant i uzsieni ir tt
nesuprantu is kur tas nepasitenkinimas : )))

pvz parduodant savo preke internetinese parduotuvese (ne nuosavose) irgi juk uzdeda antkaini, tai ju nepergyveni delto, o dziaugiesi, kad turi galimybe kazkur realizuotis, kad priima tavo darbelius.
abipuse nauda  smile.gif

noredamos apsaugoti nuotraukas ir autorines-kurybines teises galite uzdeti nerysku parasa nuotraukos viduryje su savo (autoriaus) vardu ar nuoroda i asmenini puslapi

Ta parduotuve, deklaruoja kad tai yra seimos verslas. Ir kad tie darbeliai yra ju gamyba. Siuo atveju taip pat tai yra vagyste/pasisavinimas. Kitas atvejis jei autorius zino, kad jo darbai yra perpardavinejami tos seimos vardu
Atsakyti
Dar apie zenklus, logotipus ant savo nuotrauku.. idedu naudinga nukopijuota teksta.

''Kaip teigiama, kiek žinau, LR Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo 12 str. nustato, kad autorius arba kitas autorių teisių subjektas gali pranešti visuomenei apie savo turtines teises, panaudodamas autorių teisių apsaugos ženklą. Jį sudaro trys elementai: apskritime arba lenktiniuose skliaustuose įrašyta raide C, autoriaus arba kito autorių teisių subjekto vardas (pavadinimas) ir kūrinio pirmojo išleidimo metai (jei to reikia). Šis straipsnis suteikia autoriui ar kitam autoriaus teisių subjektui visuomenę informuoti apie savo teises ženklu ©. O kadangi autoriaus teisė į kūrinį atsiranda jį sukūrus, tad bent jau žymėti © drąsiai galima''

Ir nereik jokio patentavimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtelle: 07 sausio 2013 - 13:15
mergaites reikia pagalbos smile.gif

uzsake numegzti tokia skara http://images16.fotk...105774/2-vi.jpg
siulams dave avansa
numezgiau sia skara http://s018.radikal....d6af796c01a.jpg
labai patiko nuotrauka, pervede likusia dali
issiunciau...

dabar gaunu laiska su grasinimais, kad skara per maza . ( skaiciuojam rasto lapukus, lyginam... IDENTISKA , tokia kokios norejo . ) Kad man ja issiunte atgal, ir privalau sumoketi visus pinigus uz skara net su siuntimo mokesciu...

KAIP ELGTIS?

Ir kam tada imamas avansas isvis?
Atsakyti
Na gerai, o jei dar koki lapa numegzt? Skara padides
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2013 01 14, 16:36)
Na gerai, o jei dar koki lapa numegzt? Skara padides

pirkt dar papildomai siulu ir megzt, uz ta sutarta kaina pradine g.gif na ir kaip supratau lapo neuzteks, reik dar trecdaliu didesnes uz ta pacia sutarta kaina, kuri uz 7 lapu skara.
Atsakyti
Jeigu parašėt išmatavimus, siuntėt nuotrauką ir tiko, nesuprantu kame problema tada g.gif
Nebent jeigu nebuvot surašę išmatavimų, tada gal ir jūs dalinai kalta.
Galit primegzt, didint, bet tikrai turėtų už siūlus (būtinai) ir kažkiek už darbą ppridėt.
O jei nenorit terliotis, tada grąžinkit pinigus, manau už siuntimą grąžint nereik, juk kaip ir patvirtinta buvo, kad viskas tinka ir galit siųst.
Atsakyti
O kas konkrečiai buvo tartasi? Skaros dydis? Išmatavimus konkrečius įvardino? Ar tik paprašė nunerti tokią skarą kaip nuotraukoje?
Jeigu išmatavimai buvo konkrečiai įvardinti o gavosi šiek tiek mažesnė, tuomet sutikčiau ir priimčiau.
Bet jeigu buvo prašoma nunerti skarą, ir atsiųsta nuotrauka, tada nepriimčiau ax.gif
Sutikčiau padidinti, bet turėtų tiek darbą, tiek siūlus papildomai sumokėta]
Jeigu apsispręsčiau priimti skarą atgal, tuomet siuntimo nesutikčiau apmokėti. Užsakovė sutiko ir pasakė kad jai skara tinkama. Apsigalvojo tik ją pamačius. tad išvis kyla klausimas ar dydyje, o gal ji ją tiesiog kitaip įsivaizdavo, galbūt prie jos gabaritų jai nesižiūrėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 01 14, 18:08)
pirkt dar papildomai siulu ir megzt, uz ta sutarta kaina pradine g.gif na ir kaip supratau lapo neuzteks, reik dar trecdaliu didesnes uz ta pacia sutarta kaina, kuri uz 7 lapu skara.

na jei lapo neuzteks, tada siek tiek problematiska. Bet velgi is kitos puses paziurejus, arba pirkti siulus ir megzti, (beje tu klientei toki varianta siulei? Gal ji bent uz siulus sutiktu sumoketi) arba - grazinti klientei pinigelius, nes kazkur nesusikalbejot...

Va man panasi situacija, suknute numezgiau, viskas tiko, patiko, uz viska sumokejo. Po keliu dienu parase, kad suknute vistik per trumpa, ji nedris su tokia i darba eit ir reiktu pailginti 5-7cm, - pirksiu siulus ryt ir ilginsiu kai gausiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 01 14, 17:36)
mergaites reikia pagalbos smile.gif

uzsake numegzti tokia skara
siulams dave  avansa
numezgiau sia skara 
labai patiko nuotrauka, pervede likusia dali
issiunciau...

dabar gaunu laiska su grasinimais, kad skara per maza . ( skaiciuojam rasto lapukus, lyginam... IDENTISKA , tokia kokios norejo . ) Kad man ja issiunte atgal, ir privalau sumoketi visus pinigus uz skara  net su siuntimo mokesciu...

KAIP ELGTIS?

Ir kam tada imamas avansas isvis?

QUOTE(Lusasita @ 2013 01 14, 19:08)

Ar tarėtės dėl išmatavimų? Jei ne, užsakovė, manau, neturėtų reikšti pretenzijų, nes skaros yra tokios pačios, t.y., identiško rašto. Realios skaros nuotrauką ji matė, ilgio skirtumą - taip pat (nors, kaip megzėja, puikiai žinote, koks tąsus toks mezginys).

Kainą sutarėte, jei ji dabar reikalauja skarą padidinti, tarkim, viena lapelių eile, tai reiškia kad Jūsų darbo apimtys padidės, mano skaičiavimu, ne mažiau kaip penktadaliu (tiksliau galit pasiskaičiuoti pagal akių skaičių), va ir tarkitės, kiek ji turėtų primokėti.

Jei nesutiks, geriau grąžinkite pinigus ir atsiimkite skarą - tokią gražuolę tikrai parduosit, kam Jums pirkėjos pretenzijas kęsti?

Beje, nesuprantu, kaip tokia skara gali būti per maža? Ir, antra, jei aš, pavyzdžiui, nusiperku ką nors internetu, kas man nelabai tinka, randu kam padovanoti (jei sugalvosite skarą susigrąžinti, parašykite man jos kainą į AŽ smile.gif )

O gal galėtumėte (jei taisyklės šioje temoje leidžia) paviešinti tos pretenzingos pirkėjos nick'ą?
Atsakyti
Sveikos, gal kas naudojates fotki.com savo darbu galerijoms? man puses darbu neberodo, nesuprantu ar cia visuotine problema ar man cia kazka blokuoja...... ir ikelt neleidzia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 01 17, 21:44)
Sveikos, gal kas naudojates fotki.com savo darbu galerijoms? man puses darbu neberodo, nesuprantu ar cia visuotine problema ar man cia kazka blokuoja...... ir ikelt neleidzia  blink.gif

Fotki siuntinėjo pranešimus, kad saugos ne visas nuotraukas, nes jų serveryje visi kaip saugyklą pasidarė. O jeigu nori, kad saugotu normalius failus, tai turi susimokėti. Aš daug tokių pranešimų gavau, bet nieko nemokėjau. Tikėjausi, kad sumažins nuotraukas ir vis vien jos bus matomos, nes man didelių failų saugoti, kaip ir nereikia. Tai po visų pertvarkų mano nuotraukų nemaža dalis irgi nėra rodoma
Atsakyti