QUOTE(bastinga @ 2012 06 18, 16:18)
Paskambinau skelbimo autorei LINAI, paprašiau, kad ištrintų nuotrauką suknelės, kurią aš nėriau, o fotografavo fotografė Liliana Tunkevič. Man pasakė, kad griežtai to nedarys, nes nuotrauka imta iš viešosios erdvės, kad klientai atsiunčia ir pan. Kad ji išsiaiškinusi tai su teisininkais, nei foto, nei darbas nėra patentuoti, todėl ji drąsiai naudos. Aš asmeniškai, jei naudoju tos fotografės foto-prirašau, kas foto autorė. Sakiau, jog paprastai išeina su moterim susitarti, kad nedėtų svetimų darbų, kaip pavyzdžių, į skelbimus, bet ji-atsisakė ištrinti, "<...> nesiruošiu to daryti", tik gali prirašyti mano vardą pavardę prie foto, tačiau man to nereikia.
Likau nemaloniai nustebinta tokio užsispyrusio žmogaus. Na, bet tegul mezga, vis tiek taip pat nenumegs, o idėjas mes visos vienos iš kitų imame-čia mano nuomonė.
Bet kaip ziauru...toks pasakymas "radau internete"...
savo rankdarbiu irgi buvau uztikusi vienoje svetaineje,kur buvo sudeti rankdarbiai pardavimui.mano darbai buvo ideti neva kaip "idejos",bet tada parasiau i el pasta,issitryne ir atsiprase
ot reiktu,kad kas tokias, piktavaliskai besinaudojancias kitu nuotraukomis, kaip reikiant pamokytu ir nuleistu ant zemes