Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

QUOTE(winia @ 2011 02 14, 21:16)
tai kokia problema? jei taip išskirtinai kuriate, nieko nenusižiūrite pačios, jei jūsų darbai labai originalūs ir nepakartojami, jei pačios į savo temas nededate nuotraukų iš rusiškų forumų ar žurnalų...tai kokia problema?
ne taip jau ir paprasta ką nors tikrai originalaus ir sudėtingo nukopijuoti.

kitas klausimas, kiek pačių jūsų darbai tokie jau sukurti, o ne nužiūrėti smile.gif

tikrai ne mano reikalas, netgi netrukdo man šitos diskusijos..bet kartais jau ir juokinga tas nuolatinis virkavimas
wink.gif

Keista asmenybė esate. JŪS ateinate į temą ir tiesiog pareiškiate, kad aš gi savo darbelio idėjos neuzsipatentavus, todėl JUS kopinsite...Nei labas, nei kas ir kaip...
QUOTE(winia @ 2011 02 04, 01:36)
...  idėjos nepatentuotos, galima naudotis, jei ką  dry.gif

Kopinkit į sveikatą, jei tik pavyks, bet KAM TERŠTI TEMĄ???
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2011 02 17, 11:15)
]

Kopinkit į sveikatą, jei tik pavyks,  bet KAM TERŠTI TEMĄ???

ponia, nesupratote manęs smile.gif
aš jums leidau savo idėja naudotis, o ne jūsų dėžutes ketinau kopijuoti smile.gif neturiu nė menkiausio noro ar ketinimo ką nors nuo jūsų kopijuoti, ginkDie smile.gif aš net kiosko neturiu:))) aš tik pirkėja, jei ką ax.gif

šiaip be reikalo, aišku, parašiau tada. tiesiog labai primityvus turinys tos dėžės pasirodė, o primityvumas - na tai vienas iš dalykų, kurių labai nemėgstu ir labai patiktų, kad jo būtų kuo mažiau. tai nesusilaikiau nepaironizavus. nesinervinkit, užteks visiems tos vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 17 vasario 2011 - 22:07
QUOTE(nelita @ 2011 02 15, 11:12)
nu man dar tas kopijavimas tai dar kaip kopijavimas. tikro menininko neiškopijuosi, nes yra jo savitas stilius. o ir yra rankdariečių, kurios ir nepretenduoja į menininkes , bet kaip čia buvo atvejis, sudeda foto su autoriaus parašu tai jau nelabai gražu  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei turejote mane uomenija Jokio autoriaus darbu neesu ikelus su jo logotipu ,isskirus audinio skiaute mirksiukas.gif Tai ne autorinis darbas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mintis nieko bendro su jumis neturėjo. čia buvo atvejis su papuošalais tai tik tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelita: 19 vasario 2011 - 16:33
QUOTE(jjuurrggaa @ 2011 02 10, 14:37)
Aš jau nebekeliu savo naujų darbų į internetą. Buvo ne vienas, kuris tiesiai šviesiai pasakė: " Oi, kiek pas jus idėjų galima pasisemti..." Dažnai sėdžiu ir mąstau ką naujo, įdomesnio, neįprasto sukurti, ir kartais tai užtrunka tikrai ne vieną dieną, kol viską sudėlioju, kad gaučiau norimą rezultatą.
Lengviausia yra "pasigauti" kieno nors idėją. Bet kaip bebūtų, internetas tam ir reikalingas....
Gailiuosi, jog nemažai savo kurtų rūbelių modeliukų sukėliau į internetą... Dabar to nebedarau.

drinks_cheers.gif
ir as nebededu,supratu,kad neverta ax.gif nes kartais pamatau savo darba(,bet jau ne savo),o prie jo dar prierasas-,,mano naujiena".Bent jau uzsimintu is kur ideja ,,pasiskolinta"tuomet tikrai nebutu liudna,o siaip...
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 02 26, 19:10)
drinks_cheers.gif
ir as nebededu,supratu,kad neverta ax.gif nes kartais pamatau savo darba(,bet jau ne savo),o prie jo dar prierasas-,,mano naujiena".Bent jau uzsimintu is kur ideja ,,pasiskolinta"tuomet tikrai nebutu liudna,o siaip...

Na as irgi ikisiu savo trigrasi smile.gif) perziurejau idemiai jusu darytus darbelius ir tikrai nepamaciau nieko naujo arba ishskirtinio..aishku darbeliai graziai atlikti, manau kad kokybiskai, bet viena suknute labai primine garsios lietuviu dizaineres darbeli..taigi kaip cia gaunasi..ar Jus nuo jos kopijavote, ar tiesiog darbas panasus, ar kai kopijuojama garsiu dizainieru darbai, tai taip tiesiog galima..o jei jus sukuriate kazka orginalaus ir idomaus, tai nieko blogo, kad kopijuoja, manau, kaip tik tai yra jusu darbo ivertinimas..na tiesiog toms siulyciau maziau pustis del savo darbeliu ir nepergyventi del to kopijavimo, nes stilingi, graziai atlikti darbeliai bus perkami, o kopijuojame mes visos..juk ieskome ideju internete, zurnaluose ir jas igivendiname smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2011 03 07, 17:46)
Na as irgi ikisiu savo trigrasi smile.gif) perziurejau idemiai jusu darytus darbelius ir tikrai nepamaciau nieko naujo arba ishskirtinio..aishku darbeliai graziai atlikti, manau kad kokybiskai, bet viena suknute labai primine garsios lietuviu dizaineres darbeli..taigi kaip cia gaunasi..ar Jus nuo jos kopijavote, ar tiesiog darbas panasus, ar kai kopijuojama garsiu dizainieru darbai, tai taip tiesiog galima..o jei jus sukuriate kazka orginalaus ir idomaus, tai nieko blogo, kad kopijuoja, manau, kaip tik tai yra jusu darbo ivertinimas..na tiesiog toms siulyciau maziau pustis del savo darbeliu ir nepergyventi del to kopijavimo, nes stilingi, graziai atlikti darbeliai bus perkami, o kopijuojame mes visos..juk ieskome ideju internete, zurnaluose ir jas igivendiname smile.gif Sekmes  4u.gif

bigsmile.gif o vat čia tai aukso žodžiai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
ir aš prisidėsiu, tik visai iš kitos pusės.. Turiu internetinę parduotuvę, prieš ją kuriant galvojom, kaip čia padaryti, kad tų darbų nenukopijuotų ir pan.. padarėm, kad nuotraukos nebūtų labai didelės, bet žinot pasakysiu, dabar manau, kad tas kopijavimas absurdas.. Jei autorius pasitiki savo darbu, tai jis žino, kad taip kaip jis, niekas nepadarys, juk pvz: tapyba, daug saulėgrąžų pritapyta, bet tik vienos yra Van Gogo;)
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2011 03 07, 17:46)
o kopijuojame mes visos..juk ieskome ideju internete, zurnaluose ir jas igivendiname smile.gif

QUOTE(Victrix @ 2011 03 08, 11:20)
Jei autorius pasitiki savo darbu, tai jis žino, kad taip kaip jis, niekas nepadarys, juk pvz: tapyba, daug saulėgrąžų pritapyta, bet tik vienos yra Van Gogo;)

visiškai sutinku su abiem postais, kad ir kaip bebūtų, mes visą gyvenimą iš kažkur viską kopijuojam: ar mezgam suknelę (idėja iš interneto arba žurnalo), ar nusprendžiam pasiūti paltą (vėl idėja iš kažkur, tarkim iš matyto filmo ar serialo), statomes namą (pažiūrim visgi žurnalus) ir pan.
Tad nedarykim iš to problemos, jeigu kažkam patiko, prašom, kopijuokit kiek tik norit, tik nedėkit svetimų nuotraukų su prierašų "mano nauja suknelė" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2011 03 08, 11:20)
Jei autorius pasitiki savo darbu, tai jis žino, kad taip kaip jis, niekas nepadarys, juk pvz: tapyba, daug saulėgrąžų pritapyta, bet tik vienos yra Van Gogo;)

QUOTE(aciai @ 2011 03 09, 06:52)
Tad nedarykim iš to problemos, jeigu kažkam patiko, prašom, kopijuokit kiek tik norit, tik nedėkit svetimų nuotraukų su prierašų  "mano nauja suknelė"  4u.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Svarbu tik tai, kad žmogus išliktų sąžiningas prieš save. Man buvo atvejis, kai nuo manęs nukopino darbą, bet visu šimtu procentų, net spalvos tokios pat. Aš pati jo nemačiau, man parodė. Na, buvo paliktas komentaras, kad būtų gražu jei nurodytų idėjos autorių, na, o toji mergina parašė, kad tai jos idėja ir, kad jei yra dar toks pats darbas, vadinasi nukopintas nuo jos biggrin.gif Na, net nėra ką ir kalbėti su tokiu ''menininku'' lotuliukas.gif Tiesa sakant, man net ne pikta pasidarė, o juokinga, tebūnie jai nuo to geriau biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet gi galėjo būti ir taip kad netyčia abi iš to paties šaltinio pasisėmėt idėju? Todėl ir suknelės vienodos gavosi. Man dažnai taip būna - atrodo uoj kokį gerą dalyką sumislijau, o paskui žiūri, kad jau per televizorių kažką panašaus rodo biggrin.gif Tvirtinti, kad pvz kokią suknelę nuo manęs nukopino drįsčiau tik tada jei sėdėčiau per naktis ir pati sukurčiau kokį tai visiškai naujovišką raštą ar shemą ar kirpimo būdą ar siuvinėčiau išskirtinai pagal savo sukurtus paveikslėlius.
Pvz:
user posted image
user posted image

Sijono raštelis sakyčiau labai panašus, tai kas nuo ko nukopijavo? O gal tiesiog po ranka tos pačios servėtėlės schema pasitaikė? O gal abu nuo Statkevičiaus nukopino? O Statkevičius (kaip buvo pasklidęs gandas) nuo kažkokio kinietiško mezgimo žurnalo nusikopino? O kiek dar žmonių be Statkevičiaus tą žurnalą matė? Taip, kad labai jau sudėtingas tas plagijavimo klausimas.
Atsakyti
taram-param, su viskuo ką čia parašei sutinku drinks_cheers.gif
Tačiau mano atveju tas papuošalas buvo identiškas, spalvos, karoliukai, net fotografavimo stilius labai panašus, beja, viena detalė papuošale buvo mano asmeniškai daryta smile.gif Aš jau kaip ir rašiau, man nerūpi, jei nori tegul kopina, tik tiek, kad nereikia savintis tai kas ne tavo mirksiukas.gif O idėjų aš ir pati inernete kažkada ieškodavau 4u.gif
Atsakyti