Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

QUOTE(Yyy @ 2012 04 04, 12:37)
As kaip suprantu, cia visa esme ne kainoje, o plagijavime.
Atnese rubelius , kad parduotu, o atejus rado visiskai tokius pat salia, su mazesne pasiulyta kaina,  o paciai liepta savo rubelius pasiimt, nes nebereikalingi - ideja jau panaudota, ir geriau savuosius perdarytus parduos 4u.gif

Hmm g.gif Tada dar idomiau, kuo čia dėta savininkė? Ar ji pati siuvo tuos kitus drabužėlius, ar pasikabino tuos, kuriuos kažkas pasiūlė už mažesnę kainą?

Mano darbus irgi pasiskolina. Ir aš kitų idėjas pasiskolinu. Ir visi taip dirba.

Autorinius- vienetinius darbus reikėtų patentuoti. Ir kreiptis į teismą, jei tikrai kažkas pasisavino jūsų idėją, vardą ar darbą.
Bet kaltinti kažką kitą....
Atsakyti
Nemanau, kad cia be jos zinios smile.gif
Bet , as , tai tik speju.
Atsakyti
Na ne as susiradau ta Mykoliuka o jis pats susirado mane ir uzsinorejo rubeliu ... tad jeigu butu per brangu tada ir turejus atsisakyti is karto arba pasakyti kad Jiems per brangu atsirado kas pigiau siuva, gal Flaxkids galetu mazesne kaina duoti... nieko panasaus nesulaukiau... g.gif
mano manymu taip negrazu elgtis todel nematau nieko blogo kad cia parasiau... varda pavarde ar pavadinima... faktas ivyko ir as ji parasiau..
skambinti bandziau atmete neperskambino... tad jeigu normaliai galejom pasikalbeti ir viska issiaiskinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaxkids: 04 balandžio 2012 - 14:49
Sakote yra sutartys. Tai tada sėskit ir jas skaitykit. turėtų ten būti išdėstytos sąlygos
Kiek laiko laikoma prekė, šiuo atveju drabužis? Neribotą laiką? Galbūt metus?
Kaip yra su netesybomis? Kokios sąlygos išdėstytos sutartyje?
Sakote nuplagijuota? Tuomet turėtų būti tą patvirtinantys įrodymai kad tai Jūsų autorinis darbas, o už autorinio darbo plagijavimus kai siekiama užsidirbti jau yra atitinkamos baudos

Forume viešai rašyti nereikia, bet sau atsakykite į tuos klausimus ir žinosite kuri esate teisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 04 balandžio 2012 - 16:25
ai zodziu as ne tik apie nuplagijavima... juk as darbu nepatentuoju ir dviracio neisradineju, papasakojau i kokia situacija patekau ir tiek bet kas kaip nori ir kam kaip patogu tas taip isvercia... daugiau nediskutuosiu jeigu nepatinka moderatoriams mano istorija leidziu istrinti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaxkids: 04 balandžio 2012 - 17:44
Flaxkids, as manau jog gerai,kad pasipasakojai,kas nutiko. Is klaidu mokomasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 04 balandžio 2012 - 19:03
QUOTE(Flaxkids @ 2012 04 04, 18:29)
ai zodziu as ne tik apie nuplagijavima... juk as darbu nepatentuoju ir dviracio neisradineju, papasakojau i kokia situacija patekau ir tiek  bet kas kaip nori ir kam kaip patogu tas taip isvercia... daugiau nediskutuosiu jeigu nepatinka moderatoriams mano istorija leidziu istrinti... doh.gif

apsimetam, ir neriam į krūmus mirksiukas.gif cool.gif . Manau turėtumėt atsiprašyti, ypač už tai, kad viešai paskelbėt žmogaus vardą ir pavardę iki galo neišsiaiškinusi situacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaxkids @ 2012 04 04, 17:29)
ai zodziu as ne tik apie nuplagijavima... juk as darbu nepatentuoju ir dviracio neisradineju, papasakojau i kokia situacija patekau ir tiek  bet kas kaip nori ir kam kaip patogu tas taip isvercia... daugiau nediskutuosiu jeigu nepatinka moderatoriams mano istorija leidziu istrinti... doh.gif

Tai ko čia akis drąskote? parodykite kuri čia iš rankdarbių temos nenusižiūri idėjų viena nuo kitos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocia: 04 balandžio 2012 - 20:15
O aš kito nesuprantu: mūsų visuose komisuose, kuo ilgiau prekė guli, tuo labiau krinta jos kaina.. o tai šiame komise ne taip? g.gif nes ir šiaip, logiškai mąstant - kuo ilgiau dulkija, tuo labiau vertė mažėja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaxkids @ 2012 04 04, 17:29)

Tai ko čia akis drąskote? parodykite kuri čia iš rankdarbių temos nenusižiūri idėjų viena nuo kitos? ax.gif

Žinoma, kas belieka, juk šiais laikais atsiprašyti taip nemadinga, o būtu gražu iš Jūsų pusės taip pasielgti. doh.gif

Nesimato nei vieno konkretaus atsakymo į Jums papunkčiui išvardintus faktus, kurie atsiprašau, bet byloja apie Jūsų nesuprantingumą. Arba nenorą pripažinti tiesio, kad šiuo atveju kalba tik Jūsų pačios įžeista savimeilė, nors kaip ir pati patvirtinote, nesate nieko nei patentavusi, nei šradusi... mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,reikia jusu konsultracijos(kas yra siunte isperkamuosius siuntinius) 4u.gif
situacija tokia:
siunciau isperkamaji siuntini,ant voko nurodziau ispirkos suma sudejus su mano pasto islaidom.uz pasto islaidas sumokejau 10lt,na tai ta suma pripliusavau ir parasiau ant voko.tarkim gaminys kainavo 264+10lt,taigi parasiau 274lt.gavejas ,gaves siuntini sumoka 284lt.tai ar taip gali buti?
ar pasto islaidas turi moketi ir siuntejas ir gavejas? g.gif

jeigu as sumoku pasto islaidas,gal tada ant voko turetu buti uzklijuota lipdukas, kad "pasto islaidos sumoketos",ir gavejui jau nebeturetu reiketi moket.gal as cia kazka darau ne taip,nesuprantu? verysad.gif
Atsakyti
Daznai cia minimas patentavimas - radau idomu straipsni sia tema , Zurnalistinis tyrimas
Atsakyti