Galbūt batų dėžutės labai didelės todėl ir nenori siųsti kaip korespondencijos
Aciai, saldainiai pas mane tik prie kavos. Pradėjau prieš gerą mėnesį visų prašinėti Taip pat sueina ir dėžutės nuo ričių, nuo kompiuterio dalių. Vyras kai daro užsakymus žmonės jų tiesiog neima, tad aš kaip kurmis kaupiu viską
QUOTE(laumir @ 2012 03 26, 13:35)
nors nedažnai man tenka naudotis pašto paslaugom, bet jeigu teks siųsti, atsispausdinsiu šitą teisės aktą ir pamojuosiu paštininkei prieš nosį. jame parašyta, kad
10. Paprastojo smulkiojo paketo svoris, matmenys, pakuotė turi atitikti Pašto taisyklių I dalies 1 skyriaus 1.2 ir 1.5 punktuose bei 7 skyriaus 7.2 ir 7.5 punktuose nurodytus smulkiųjų paketų reikalavimus.
11. Paprastuosiuose smulkiuosiuose paketuose siunčiami: sėklos, vaistai, vaistažolės, albumai, nebrangūs asmeninio naudojimosi reikmenys, smulkios kultūrinės bei buitinės paskirties prekės ir kt.
Jei matmenys atitinka, t.y. bendroj sumoj neviršija 90cm, privalo išsiųsti kaip korespondenciją, o ne kaip siuntą
Merginos nu papuoliau i tokia nefaina situacija, mane susirado per sm komiselio "Mykoliukas" savininke Indrė Gobševičienė , likau labai nemaloniai nustebinta kai paprase atsiimti rubus , o nuejus radau kazkieno kito padarytus tokius pacius bet uz mazesne kaina, vietoj to, kad butu paprasius mazesnes kainos net nebuvo tokiu derybu. Tai vat pries duodamos darbus i parduotuves pagalvokite apie punkta sutartyje kurioje butu numatyta kad neatsitiktu panasi situacija.
QUOTE(Flaxkids @ 2012 04 03, 15:24)
Merginos nu papuoliau i tokia nefaina situacija, mane susirado per sm komiselio "Mykoliukas" savininke Indrė Gobševičienė , likau labai nemaloniai nustebinta kai paprase atsiimti rubus , o nuejus radau kazkieno kito padarytus tokius pacius bet uz mazesne kaina, vietoj to, kad butu paprasius mazesnes kainos net nebuvo tokiu derybu. Tai vat pries duodamos darbus i parduotuves pagalvokite apie punkta sutartyje kurioje butu numatyta kad neatsitiktu panasi situacija.
ta prasme atsiimti kaip neparduota uzsibuvusi gamini?
tai ja utikrai manau bet ka nustebintu kai tenka atsakyt uz kitu kopijas, ir nebutinai kokybiskas
Mano darbai
gulbe, turima omenyje kad paimti savo gaminius, nes komisas gavo analogus už mažesnę kainą. Taip Flaxkids?
QUOTE(aleksiuke @ 2012 04 03, 21:14)
gulbe, turima omenyje kad paimti savo gaminius, nes komisas gavo analogus už mažesnę kainą. Taip Flaxkids?
ne iskart daejo..... nieko sau...
aleksiuke taip
pavarde viska pasako
Aš "Mykoliukui" neturiu pretenzijų, dirbam kartu jau ne 1-ius metus- viską suderinam...
QUOTE(Flaxkids @ 2012 04 03, 14:24)
O kame problema? Ar kad niekas nenupirko jūsų darbų, ar kad paprašė pasiimti, ar kad kainos nepasiūlė nuleisti?
Ne jūsų turi prašyti, o pati turėtumėm kainą nuleisti, jei esate suinteresuota palikti pardavimui savo rankdarbius. Nebent, negalite nuleisti tiek, kiek kažkas kitas jai pasiūlė.
Tiesą sakant, pati rankdarbiauju, bet nematau nieko blogo tame, kad žmogus ieško pigesniu prekių savo pirkėjui.
O koks punktas sutartyje jūsų manymu turėtų būti? Mano subjektyvia nuomone, čia jums daroma paslauga, kad paimami jūsų darbai parduoti, o ne jūs kažkam paslaugą darote.
Ir dar...Labai negražu rašyti pavardę. Juk ir gerb. Indrė galėtų atėjusi parašyti, kad jūs, tokia ir tokia, savo rankdarbius siūlote žymiai ar nežymiai brangiau, negu kitas žmogus analogus.
Rankdarbių kaina nusistatom mes pačios. Smagu, kai perka už didesnę kainą, bet deje...kiekvienas ieško pigiau
As kaip suprantu, cia visa esme ne kainoje, o plagijavime.
Atnese rubelius , kad parduotu, o atejus rado visiskai tokius pat salia, su mazesne pasiulyta kaina, o paciai liepta savo rubelius pasiimt, nes nebereikalingi - ideja jau panaudota, ir geriau savuosius perdarytus parduos
Atnese rubelius , kad parduotu, o atejus rado visiskai tokius pat salia, su mazesne pasiulyta kaina, o paciai liepta savo rubelius pasiimt, nes nebereikalingi - ideja jau panaudota, ir geriau savuosius perdarytus parduos
QUOTE(Flaxkids @ 2012 04 03, 14:24)
1. Nedarkykite žmogaus pavardės jei nežinote tiksliai kaip ji rašosi. Turbūt pačiai nebūtu malonu skaityti savo vardą Šikvilė, nors esate Živilė?
2. Kiek kartų Jums buvo skambinta ir derinta dėl didesnio asortimento ir susitikimo parduotuvėje, kuomet viską ir būtume aptarę? Neradote laiko per du metus, tai dabar nėra ko ir pykti.
3. Raskite dar vieną parduotuvę, kuri laikys nemokamai asortimente 2 metus rūbelius, kurių per tuos metus pardavė tik vieną vienetą? Manau pakankamai laiko buvo skirta Jūsų asortimento įsibėgėjimui. Nesigavo, ir ne be Jūsų kaltės. Nepamirškite, parduotuvė ne sandėlys ir ne muziejus. Prekių turi būti ir jas turi pirkti, o ne tik kabėti 2 vnt suknelių, iš ko žmonėms rinktis? Juk tartąsi buvo kitaip?
4. Kaina jau buvo mažinta, negi užmiršote? Situacijos tas nepakeitė.
5. Jei jau Jūsų rūbeliai autoriniai, kodėl tuomet siuvamas modelis ne vieno kliento buvo matytas burdoje? Ar pasiuvus rūbelį iš burdos jis tampa asmenine pasisiuvusio žmogaus nuosavybe?
6. Per du metus nesugebėjote priestatyti nei vienos prekės, tuomet natūralu, kad parduotuvė rado iš kur jų gauti.
Taip, kad nesisvaidykite kaltinimais ir nevaidinkite čia baltos ir pūkuotos, nes nieko nepadarėte kas buvo prašoma ne kartą ir ne du iš Jūsų.
Parduotuvės bendrauja tik su patikimais tiekėjais, gaila, kad šiuo atveju Jūs į jų tarpą nepakliuvote. Beje kokiomis nuodėmėmis apkaltinsite kitas dvi parduotuves, kurios atsisakė toliau bendradarbiauti su Jumis?