Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

QUOTE(Auffrite @ 2012 02 27, 17:16)
Merginos kokios diskusijos pas jus,o as paklausiu greiciausiai labai paprasto klausimo.Nuo kokio svorio pastininkas jau nebepristato i namus siuntos?Dekui;)

kazkur girdejau lyg nuo 1kg.Ar tikrai taip?

Aufrite man nepristato registruoto kad ir 100 gramu sveriancio. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 27, 16:16)
Merginos kokios diskusijos pas jus,o as paklausiu greiciausiai labai paprasto klausimo.Nuo kokio svorio pastininkas jau nebepristato i namus siuntos?Dekui;)

Priklauso nuo paštininkės ir kiek tą dieną turi siuntinių smile.gif Gyvenu Kaune, tai kartais įmeta į dėžutę, kartais to paties svorio siuntinuko turiu keliauti atsiimti į paštą. Apie registruotus tai net nebekalbu, niekas jų nenešioja po namus. Vat kaime mano, miestely, tai visada atneša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 02 27, 19:53)
Priklauso nuo paštininkės ir kiek tą dieną turi siuntinių smile.gif Gyvenu Kaune, tai kartais įmeta į dėžutę, kartais to paties svorio siuntinuko turiu keliauti atsiimti į paštą. Apie registruotus tai net nebekalbu, niekas jų nenešioja po namus. Vat kaime mano, miestely, tai visada atneša smile.gif

Žinokit gyvenu Vilniuje,paštininkas visada atkeliauja su siuntinuku pvz ivairiu akmeneliu,kuriuos uzsisakau.Šiandien atnešė dėžutę nedaug sveriančią,bet aš galvoju jeigu siuntinukas 1-2 kg,kaži ar jau neštų tokį svorį.kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 27 vasario 2012 - 19:12
QUOTE(blansyte @ 2012 02 27, 18:20)
Aufrite man nepristato registruoto kad ir 100 gramu sveriancio. schmoll.gif

man taip pat nieks neneša į namus, va tik kai buvo kalėdų periodas, tai atnešdavo, nes paštininkė sakė jog valdžia liepė nešioti, kad pašto skyrius nebūtų užverstas siuntomis.
Tai vargšė paštininkė po kelis kart dienoje eidavo užsikrauti savo krepšį siuntinukais ant ratukų doh.gif nes vis gi dauguma žmonių dienos metu būna darbe, kas pasirašys už tą siuntinį, na nebent koks neregistruotas mažiukas, tai įmesdavo į pašto dėžutę. tai apeidavo rajoną su siuntinukais, nieks nepasiimdavo, tuomet eidavo užsikraudovo kitus siuntinukus ir vėl per naujo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 02 27, 18:16)

Kiap matote iš kitų atsakymų, Jūsų klausimas nėra labai paprastas. Kadangi mums paštą nešioja ta pati moteris gal jau 10 metų, paprastomis dienomis ji tiesiog neima tų siuntinių, kurie netelpa į pašto dėžutę, o šeštadieniais kartais atneša.

O tas pristatymas į namus - labai "užknisanti" paslauga. Pirkdavau iš vienos olandų firmos, kuri kažkodėl siųsdavo per kaškokią firmelę, pristatančią į namus. Jie atveždavo darbo valandomis, palikdavo lapelį su mobilaus telefono Nr., tekdavo skambinti ir tartis, kur patogiausia pristatyti.
Atsakyti
Aisku,siaip galetu patys paskambinti ir susitarti kada jums patogu,kad atvaziuotu,o ne siaip bet kada atvaziuoti ir palikti lapeli,nereiketu kelis kartus tartis;).
Atsakyti
Turiu puikią paštinikę, kuri neša VISUS siuntinius į namus. Tiesiog tai puikus darbuotojas, puikus paštas. Į namus visada siuntinukus neša anksti ryte 6-7 val. ar lyja, ar sninga, ar šąla 30. Tik teigiamai galiu atsiliept apie konkrečiai mane aptarnaujantį paštą ir jo darbuotojus.Savo paštininkei ir šokoladą nupirkau blush2.gif
Atsakyti
rugseje,as tokiai pastininkei kaskart duociau po sokolada,nes man trenktis iki pasto ir laika gaisti kainuoja kokius 3 sokoladus doh.gif
Atsakyti
pas mus dar geriau. Kelis kartus buvo, neina, o paprasčiausiai rašo pas save "nerado adresato" doh.gif Ir viso gero, ruošia grąžinimui. Tenka man lakstyt ten atgal ir aiškintis doh.gif Kaip galima nerast būto daugiabuty? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 28 vasario 2012 - 10:49
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 02 27, 21:41)
O tas pristatymas į namus - labai "užknisanti" paslauga. Pirkdavau iš vienos olandų firmos, kuri kažkodėl siųsdavo per kaškokią firmelę, pristatančią į namus. Jie atveždavo darbo valandomis, palikdavo lapelį su mobilaus telefono Nr., tekdavo skambinti ir tartis, kur patogiausia pristatyti.

Tai dar gerai, jog bent lapelį palikdavo. Mes kai gyvenome nuomojamame bute, tai šeimininkė perspėjo, jog laukia siuntinio iš Vokietijos, kad jeigu ateis koks lapukas, praneštumėme. Nieko negavome, o paskui paaiškėjo, jog siuntinys grįžo atgal siuntėjui. Pasirodo, siuntė irgi ne paštu, o per kažkokią firmą (ar tik ne DHL g.gif ), jie porą kartų atvažiavo, nieko nerado namuose (o ir nenuostabu, nes gi dirbome abu su vyru), matyt, tingėjo terliotis ir skambinėti, kad kas atidarytų duris (laiptinėje domofonas buvo), ir viso gero, grąžino siuntinį atgal. O tai kaip žmogui sužinoti, jog kažkas buvo atėję? Man tai mistika, kaip galima taip aptarnauti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tikrai labei keista g.gif Kiek kartų esu gavusi siuntinių per DHL - vė vieno kartelio neatvažiavo, prieš tai nepasiskambinę rolleyes.gif Gal kartai telefonas nebuvo nurodytas? Tokiu atveju nėra kaip pasiskambinti - važiuoja tiesiai be skambučio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dekolina: 28 vasario 2012 - 16:56
Sveikos,
šiandien pašte nepriėmė dėžutės kaip laiško, gavau kaip siuntinį siųsti, ir žinoma mokėt kaip už siuntinį unsure.gif
Paštininkė pasakė, kad pasikeitė taisyklės ir dėžučių kaip laiškų nebesiunčia, nors prieš kelias dienas puikiausiai išsiuntė....

Post.lt neskelbia nieko tokio. Sėdžiu dabar ir galvoju ar čia visą laiką taip bus, ar čia momentinis darbuotojos nuspangimas... g.gif

gal dar kam teko susidurti su tuo...

Vis tik yra skirtumas kur 5Lt mokėt, o kur beveik 9...
Atsakyti