Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

Kaip žiauru..... sad.gif Nuošiordžių žmonių darbą, atliktą su meilę taip sumenkina...
Atsakyti
O kaip Jus kainas "nusistatot" darbu? as pasiurpau pamacius kad megzta skara labai didele 55 lt... doh.gif visiskas nusipiginimas, todel ir nori paskui kientes kad uzuolaida uz 50 lt rankom nunerciau.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 02 16, 23:09)
O kaip Jus kainas "nusistatot" darbu? as pasiurpau pamacius kad megzta skara labai didele 55 lt... doh.gif visiskas nusipiginimas, todel ir nori paskui kientes kad uzuolaida uz 50 lt rankom nunerciau.

Kalbėta apie tai buvo mirksiukas.gif galbūt ne šioje, o ankstesnėje temoje. ji neištrinta, galima paskaityti mirksiukas.gif
Paskutines dvi savaites teko daug man čia tema diskutuoti. Išvada viena- lietuviai rankų darbo nevertina. unsure.gif labiausiai pikta kai draugės nori už dyką (už darbą pamestų kelių litų atlygiu negaliu vadinti), išvadina plėšike kai nenusileidžiu biggrin.gif Tai tik vardan draugystės nepasiunčiu į maximą kur galima nupirkti už 5 lt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 02 16, 23:09)
O kaip Jus kainas "nusistatot" darbu?

čia apie tai kalbama mirksiukas.gif
nertų ir megztų drabužių įkainiai
Atsakyti
merginos,ar yra gal kas taip dare ir gali papasakoti placiau?
siunciant siuntinuka su darbeliu uzrasomas atgalinis adresiukas ir nurodoma pinigu suma,kuria klientas atsiuncia uz darbeli per pasta.siuntinuko negali pasiimti tol,kol neissiuncia pinigu per pasta.
ar kam teko taip daryti?kas cia per paslauga? 4u.gif
Atsakyti
dziaugsmelis7x7,paklausk paste.yra tokia paslauga ,bet tik Lietuvos ribose.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 02 22, 11:10)

tada saunu,man tinka smile.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 02 22, 11:10)

Paslauga yra, bet ji nepigiai kainuoja ax.gif 20 Lt už siuntimą (tai vadinama 'įvertintas siuntinys" ) ir + mokestis už svorį. Žinoma, visa tą sumą galima įskaičiuot į išperkamąjį mokestį, atgausit pinigus iš gavėjo, bet išsiunčiant jūs vistiek turėsit sumokėt tuos 20 Lt ( ir + svoris).. Taigi jūsų gaminys pabrangs kokiais 25 litais.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 22, 17:38)
Paslauga yra, bet ji nepigiai kainuoja  ax.gif 20 Lt už siuntimą (tai vadinama 'įvertintas siuntinys" ) ir + mokestis už svorį. Žinoma, visa tą sumą  galima įskaičiuot į išperkamąjį mokestį, atgausit pinigus iš gavėjo, bet išsiunčiant jūs vistiek turėsit sumokėt tuos 20 Lt ( ir + svoris).. Taigi jūsų gaminys pabrangs kokiais 25 litais..  unsure.gif

aciu uz issamia info 4u.gif
Atsakyti
nu jo ,tikrai nepigiau gaunasi.as pati kainos niekada neklausiau ,tik esu klausiusi del pacios paslaugos.tai ir as turesiu omenyje,kad neverta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 02 22, 19:32)
nu jo ,tikrai nepigiau gaunasi.as pati kainos niekada neklausiau ,tik esu klausiusi del pacios paslaugos.tai ir as turesiu omenyje,kad neverta. doh.gif

Pas mus viskas kaip nevisam pasauly... ir niekas neverta..
Daug metų siunčiu nuolat į užsienį, nereikia net registruot, niekada nėra dingęs joks daiktas, blogiausiu atveju grįžta atgal, jei dėl kažkokių priežasčių nepatenka pas gavėją...
O pas mus rimtesnio siuntinuko nedrįstu siųst neregistruoto, nes kiek pati savo "kaime" esu praplėštų laiškų besimėtančių radus unsure.gif
Atsakyti
Merginos kokios diskusijos pas jus,o as paklausiu greiciausiai labai paprasto klausimo.Nuo kokio svorio pastininkas jau nebepristato i namus siuntos?Dekui;)

kazkur girdejau lyg nuo 1kg.Ar tikrai taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 27 vasario 2012 - 16:19