Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

greičiausiai trys karaliai jai nepaliko dovanų lotuliukas.gif mirksiukas.gif bet dėžutės galima ir parduotuvėj paprašyti,tikrai dauguma duoda,aišku ne maximos lygio blush2.gif
Atsakyti
Burbuliniu voku ieskokite ne paste o kanceliariniu prekiu parduotuvese bigsmile.gif pas pastaruosius puse kainos pigiau thumbup.gif dabar tik ten perku

kiek ziurejau pasto tvarka nepasikeite, tik viskas matyt ir priklauso nuo pasto skyriaus vadovo, kaip kas nori pelno daugiau gaut taip ir taisykles nustato unsure.gif nepatinka eik kitur...o jei meistukas mazas ir pastas tik vienas cool.gif doh.gif
Atsakyti
mama_gulbe o tai kokia kaina tu pasto voku?paste 1.80lt jei didesnis...
O galima butu rasti office 1?
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 01 09, 14:47)

esu mačius kažkada tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 01 09, 15:47)

17.5x23.5 cm kazkur apie 55 ct kai paste apie 1 lt

didesniu neziurejau, nes sio dydzio vokai man tinkamiausi smulkmenom

Atsakyti
norejau pasiteirauti ar tikrai nuo sausio1visuose pastuose nebepriema siuntiniu supakuotu tarkim popieriuje ar kt.o turi pirkti paste ju siulomus vokus ir dezutes?viename paste man atsisake priimti siuntinio mano dezeje,turejau pirkti is ju,kazin ar cia visuose taip dabar
Papildyta:
ups radau atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Šeštadienį siunčiau siuntinį, supakuotą į popierių. Niekas nieko nepasakė g.gif
Atsakyti
Visada pakuoju į savo popierių, jokių pretenzijų nesulaukiu. Svarbu neapklijuoti viso siuntinio lipnia juosta, kad būtų kur antspaudą padėti.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 24, 09:30)
Visada pakuoju į savo popierių, jokių pretenzijų nesulaukiu. Svarbu neapklijuoti viso siuntinio lipnia juosta, kad būtų kur antspaudą padėti.

Nu čia tai tikrai nuo pašto priklauso doh.gif kartą taip jau gavosi, kad turėjau visur apklijuot lipnia juosta, tai sakau, gi jums negerai bus, kur dėsit anspaudą - tai sako - o tai mes pasiklijuojam lipnų popierėlį, kai nebūna kur užanspauduot. suprask - anokia čia bėda lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur gaunate popieriaus apvyniojimui? ax.gif
Atsakyti
Senukuose rulonais parsiduoda :)dideli rulonai,bet panesti galima ,nesunku smile.gif
Atsakyti
Senukuose ir pirkau mirksiukas.gif Yra dviejų skirtingų storių, apie 17Lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti