Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

QUOTE(aleksiuke @ 2011 11 12, 16:15)
tai į Lenkiją brangiau, negu į kokią Angliją  blink.gif  blink.gif  į pastarąją sumoka 22 lt (registruotas siuntimas)

Klystate, ir kitų neklaidinkite. Lenkija ir Jungtinė Karalystė yra ES narės, joms taikomi vienodi tarifai
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 11 10, 15:50)
O jei neregistruotas siuntinukas dingta tai ir ate. Niekas neikaip jo ir neiesko. O jei dingtu registruotas tai irgi ta kompensacija yra juokinga, tik dabar nepamenu kokia

Mums dukart dingo neregistruoti, tai pašto reakcija buvo skirtinga. Vieną kartą atsakė, kad už neregistruotus neatsako, o kitą kartą atsiuntė išsigandusį paštininką, kuris aiškinosi siuntinį palikęs prie buto durų ir iš savo pinigų kompensavo realią siuntinio kainą. Na bet čia neoficialiai, kiek suprantu. Turbūt jo viršininkui buvo kilęs noras pavaldiniams pavadovaut. smile.gif
Atsakyti
Ar pašte keitėsi tvarka?
Pas mus pradėjo reikalauti kad būtų viskas siunčiama dėžutėse. Žodžiu siunčiau dvi kepurytes ir šalikėlį. Pas mus tokių vokų neturėjo didelių, tai aš į dovanų maišelį ųdėjau, įvyniojau jį į baltą lapą ir ant viršaus užrašiau. Nunešiau išsiūsti- sako negalim nes ne dėžutė. Priimtų , jeigu jie patys pervyniotų į savo popierių, bet už pervyniojimą reikia mokėti papildomai 4 lt. Sakau dėžutės neturiu, ne problema- gali pirkti už 5 lt blink.gif Paskaičiavau kad man pasiuntimas kainuotų 4 pakavimas + 2 registracija + siuntimas 4. doh.gif Gaunasi 10 lt, susinervinau ir per autobusų stotį už 6 lt pasiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 01 09, 09:47)
Ar pašte keitėsi tvarka?
Pas mus pradėjo reikalauti  kad būtų viskas siunčiama dėžutėse. Žodžiu siunčiau dvi kepurytes ir šalikėlį. Pas mus tokių vokų neturėjo didelių, tai aš į dovanų maišelį ųdėjau, įvyniojau jį į baltą lapą ir ant viršaus užrašiau. Nunešiau išsiūsti- sako negalim nes ne dėžutė. Priimtų , jeigu jie patys pervyniotų į savo popierių, bet už pervyniojimą reikia mokėti papildomai 4 lt. Sakau dėžutės neturiu, ne problema- gali pirkti už 5 lt  blink.gif Paskaičiavau kad man pasiuntimas kainuotų 4 pakavimas + 2 registracija + siuntimas 4.  doh.gif  Gaunasi 10 lt, susinervinau ir per autobusų stotį už 6 lt pasiunčiau.

Cia nuo pasto priklauso. Man kai kuriuose pastuose (nes man prie namu esantis labai nepatogioj vietoj, tai siunciu is ivairiausiu kurie pakeliui pasitaiko) siuncia be priekaistu kaip besupakuociau, o viename reikalauja, kad is ju voka pirkciau ir viskas doh.gif
Atsakyti
kiek teko susidurti tai tvarka pasikeite tik tiek ,kad dežutes turi buti be jokių aprašinejimų,tai yra vienos neautralios spalvos.bet prie voku tai niekas nesikabineja.pas mus paste dežucių yra pirkti visokių ir jų kaina ne didesne nei voko,pradedant nuo 1,20 lt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 09 sausio 2012 - 10:41
Kiek žinau, nebeleidžia siųsti paprastuose maišeliuose, kurie dar būna pervynioti lipnia juosta.
Atsakyti
įsikišiu,bet aš irgi prie tos nuomonės,kad reikia siųsti tik tvarkingai,nesinori net gauti susukto siuntinuko į maišelį blush2.gif nebūtinai dėžė,ar vokas,bet svarbu ne susuktas kukulis koks blush2.gif
Atsakyti
Aš nesakau kad buvau "kiukį" nunešus schmoll.gif Buvo įdėta į dovanų maišelį, ir jis įvyniotas į baltą popierių, be jokių lipniankų ar pan. tilptų ir į didesnį voką, bet pašte jo neturėjo, tik mažiukus. psiūė dėžutę už 5 lt, kurioje tilptų 20 kepuryčių
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 01 09, 13:37)
įsikišiu,bet aš irgi prie tos nuomonės,kad reikia siųsti tik tvarkingai,nesinori net gauti susukto siuntinuko į maišelį blush2.gif  nebūtinai dėžė,ar vokas,bet svarbu ne susuktas kukulis koks blush2.gif

O papildomai sumoket uz ipakavima sutiktumet? blush2.gif 4u.gif

Musu vienam mazam paste irgi reikalaudavo TIK is ju pirktuose vokuose siusti. Tiesa, voko kainos prasydavo nemust i kasa. g.gif Nesuprasi, ar, dvi moterytes bedirbdamos bizniuka suko, is kur popigiai papirkusios voku, ar prisimususios buvo...
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 01 09, 13:05)
Aš nesakau kad buvau "kiukį" nunešus  schmoll.gif Buvo įdėta į dovanų maišelį, ir jis įvyniotas į baltą popierių, be jokių lipniankų ar pan. tilptų ir į didesnį voką, bet pašte jo neturėjo, tik mažiukus. psiūė dėžutę už 5 lt, kurioje tilptų 20 kepuryčių

Tai kokios ten dezes blink.gif musu paste yra ivairiu dydziu deziu, bet teko siusti (ne rankdarbius) tokiam pasto rudam voke nemazam. Siaip labai geri, gan didoki ir atrodo atsparus, nors neminkstinti. Ir dar draudziama siusti maiseliuose, kad ir lapas uzklijuotas stampam, vistiek negalima, jau gal pusmeti.
O per stoti siunciant pvz man dar kainuotu iki jos nuvaziavimas, tai kaip ir pastu vistiek pigiau, nebent jau "dega".
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 01 09, 13:15)
O papildomai sumoket uz ipakavima sutiktumet?  blush2.gif  4u.gif

kiek siunčiu pasirūpinu dėžutėm,ar pašte perku ar parduotuvėj kokioj paprašau ax.gif aš manau kad tai siuntėjo pareiga įpakuoti tvarkingai,nikte,nesakau kad buvo netvarkingas,tik išsakiau savo nuomonę 4u.gif

jei sakykim perku papuošalą iš auksarankės ir jį gaunu maišely kokiam,tikrai pasijausčiau nemaloniai... schmoll.gif juk ir savo gerą vardą reik saugoti.. ax.gif
Atsakyti
Aš siunčiau konkrečiai iš Jurbarko į Kauną. Iki stoties nueinu pati, nes yra šalia darželio. mažam mieste kiti atstumai, čia miestą per pusvalandį gali pereiti pėstute biggrin.gif doh.gif tai kadangi nėra 100 km kainavo 6 lt, kai pašte būtų suma 10 lt ax.gif nu man iš savęs už siuntimą tiek mokėti buvo gaila blush2.gif Dėžė buvo tikrai didelė, man kai siunčia sauskelnių paką 50 vnt tai panašus dydis yra blink.gif
Aš žinau kad tikrai tų dėžučių būna didesnių ir mažesnių bet va po švenčių tai visiškai tuščia. Vokai tik tie patys maiausiai, didesnės atvirutės net neįdėtum. tai negi ir ją ir ją reikėtų pakuoti lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2012 01 09, 14:06)
kiek siunčiu pasirūpinu dėžutėm,ar pašte perku ar parduotuvėj kokioj paprašau ax.gif  aš manau kad tai siuntėjo pareiga įpakuoti tvarkingai,nikte,nesakau kad buvo netvarkingas,tik išsakiau savo nuomonę 4u.gif

jei sakykim perku papuošalą iš auksarankės ir jį gaunu maišely kokiam,tikrai pasijausčiau nemaloniai... schmoll.gif  juk ir savo gerą vardą reik saugoti.. ax.gif

Aš supratau mirksiukas.gif

Šiaip aš praktiškai visada sutalpinu į tuos vadinamus "burbuliniu' vokus, nusiperku didesnį ir įdedu, bet va matyt po naujako iššluotas paštas buvo, gal dar pati paštininkė ne nuotaikoj unsure.gif
Atsakyti