Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

na dabar sviesiau galvoje pasidare biggrin.gif reiks uzsirasyt kol isiminsiu biggrin.gif
Nikte,bet seip jei virs 0.5kg nesti namo neprivalo,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 07 04, 08:28)
Dar viena "auksarankė" su vien vogtom nuotraukom:
http://www.facebook....195358467167152
Puslapio savininkės vardas ir pavardė aiškiai matosi taip pat.
Jau pranešta FB, tiesiog būkit pirkėjos atsargios, nes įsitikinus kad iš jos perkant, nuotrauka neatitiks realybės.

blink.gif geras, čia mano vaikai, nieko vogto, mėgėjiški darbai sau, kžk niekai, nieko nepardavinėju. kur skelbimai mano su vogtom foto, kuri vogta. kas čia per fokusai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelita: 10 lapkričio 2011 - 16:49
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 16:01)
na dabar sviesiau galvoje pasidare biggrin.gif reiks uzsirasyt kol isiminsiu biggrin.gif
Nikte,bet seip jei virs 0.5kg nesti namo neprivalo,ar ne?

Išties būna dažnai kad atneša tikrai ne pačius lengviausius. Kai gavau siūlus net pati netikėjau.
kokį svorš nešti privalo į namus nežinau. Ar tie 500 gr ar 200 gr g.gif nežinau. Vyras sako kad "po blatum" nes pirmas aukštas, o pašto dėžutės antrame aukšte biggrin.gif

Gal truputuką nukrypsiu, bet man jų darbas žiaurus. Vasarą jau nuo 6 ryto eina, moterytė pas mus perkrypusi. Laikraščių tiek kad vos paneša, dar siuntinių tašė, žiemą per pusnis vos perlipa. tikrai nepavydėtinas darbas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 11 11, 09:11)
Išties būna dažnai kad atneša tikrai ne pačius lengviausius. Kai gavau siūlus net pati netikėjau.
kokį svorš nešti privalo į namus nežinau. Ar tie 500 gr ar 200 gr  g.gif nežinau. Vyras sako kad "po blatum" nes pirmas aukštas, o pašto dėžutės antrame aukšte  biggrin.gif

Gal truputuką nukrypsiu, bet man jų darbas žiaurus. Vasarą jau nuo 6 ryto eina, moterytė pas mus perkrypusi. Laikraščių tiek kad vos paneša, dar siuntinių tašė, žiemą per pusnis vos perlipa. tikrai nepavydėtinas darbas  unsure.gif

na tikrai cia "po blatum" biggrin.gif
o musu kraste pastininkai nebega taip anksti is lovos,pirmiau palaukia,kol kelius atvalys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2011 11 10, 17:40)
blink.gif  geras, čia mano vaikai, nieko vogto, mėgėjiški darbai sau, kžk niekai, nieko nepardavinėju. kur skelbimai mano su vogtom foto, kuri vogta. kas čia per fokusai

na man tai to puslapiuko nerodo ax.gif , NELITA jeigu tu neatsijungus nuo FB tai ir matai savo lotuliukas.gif , jau senai ten "užraukt" (tep ir nespėjau pamatyt doh.gif smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 11 lapkričio 2011 - 14:51
Sveikos merginos.Reikėtų šiek tiek informacijos.Norėčiau išsiusti apyrankę į lenkiją ir nežinau kiek pasakyti už siuntimą.Apyrankė maždaug sveria iki 200g

GAl žinote kokios kainos būtų:
1)jei siusciau registruotu laišku,apyranke ideciau i voka.
2)jeigu apyrankę įdėčiau į dėžutę,kaip siuntinuką...

Ar būtų koks skirtumas kainoje siunčiant 1 arba 2 budu?
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2011 11 12, 14:31)
Sveikos merginos.Reikėtų šiek tiek informacijos.Norėčiau išsiusti apyrankę į lenkiją ir nežinau kiek pasakyti už siuntimą.Apyrankė maždaug sveria iki 200g

GAl žinote kokios kainos būtų:
1)jei siusciau registruotu laišku,apyranke ideciau i voka.
2)jeigu apyrankę įdėčiau į dėžutę,kaip siuntinuką...

Ar būtų koks skirtumas kainoje siunčiant 1 arba 2 budu?

va čia galite pasiskaičiuoti, http://www.post.lt/lt/?id=1361

atrodo gerai pažiūrėjau g.gif

Pašto korespondencijos siuntų siuntimas į užsienį nepirmenybiniu būdu (žemės paštu)
Vienos pašto korespondencijos siuntos svoris: 200 g
Siunčiamų pašto korespondencijos siuntų skaičius: 1
Kaina siunčiant į Europos Sąjungos valstybes nares 5.2 Lt be PVM
Kaina siunčiant į kitas valstybes 7.2 Lt be PVM
Pašto korespondencijos siuntoms iki 2 kg (universalioji pašto paslauga) PVM netaikomas. Pašto korespondencijos siuntoms, sunkesnėms kaip 2 kg, į Europos Sąjungos valstybes taikomas 21 proc. PVM (įtrauktas į kainą), į kitas šalis - 0 (nulinis) PVM.

Vieno siuntinio svoris: 0.200 kg
Siuntinių skaičius: 1
Siuntimo vieta: Lenkija
Siuntimo kaina:
- Žemės paštu nesiunčiama;
- Siunčiant oro paštu: 43.06 Lt.
Pastaba: Pašto siuntiniams iki 10 kilogramų (universalioji pašto paslauga) PVM netaikomas. Pašto siuntiniams, sunkesniems kaip 10 kilogramų, į Europos Sąjungos valstybes taikomas 21 proc. PVM (įtrauktas į kainą), į kitas šalis - 0 (nulinis) PVM.

Papildyta:
ir dar , kad apyrankė bus dėžutėje tai dar nereiškia, kad tai siuntinys biggrin.gif , tikrai tai bus korespondencija , aš didesnes dėžes siunčiu kaip korespondencija, mano žiniomis jei telpa pro tą paštininkių langelį mažąjį dar gali būti korespondencija biggrin.gif
Atsakyti
tai į Lenkiją brangiau, negu į kokią Angliją blink.gif blink.gif į pastarąją sumoka 22 lt (registruotas siuntimas)
Atsakyti
Labai dekui.

as kazkaip galvojau jeigu dezutej tai skaitosi siuntinys,dabar zinosiu...
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2011 11 12, 16:15)
tai į Lenkiją brangiau, negu į kokią Angliją  blink.gif  blink.gif  į pastarąją sumoka 22 lt (registruotas siuntimas)

na tikrai,ir as pagalvojau,oro pastu i anglija 22lt ax.gif

su toms skaiciuoklem idomiai labai is tikruju ax.gif

nuos kartais ir nuo pasto darbuotoju priklauso-viena karta jie leidzia ,tarkim i anlija, siusti siuntini batu dezuteje(apklijuoja lipnia plevele ir uz tai papildomai moketi nereikia),o kita karta-piktai paziuri,nusinesa,apvynioja popierium ta dezute ir priskaiciuoja pinigus uz pakavima doh.gif

Atsakyti
Spalio mėnesį į Airiją siunčiau siuntinuką. Į voką sutalpinau dvi kepurytes, šalikėlį ir batukus. Nepasakysiu kiek tiksliai svėrė, bet buvo iki 500 gr. Siunčiau registruotu pirmenybiniu paštu. Sumokėjau 14 lt ir kažkiek centų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 11 13, 23:08)
Spalio mėnesį į Airiją siunčiau siuntinuką. Į voką sutalpinau dvi kepurytes, šalikėlį ir batukus. Nepasakysiu kiek tiksliai svėrė, bet buvo iki 500 gr. Siunčiau registruotu pirmenybiniu paštu. Sumokėjau 14 lt ir kažkiek centų  ax.gif

taip taip,o nuo 500g iki 2kg-22lt smile.gif
Atsakyti