Įkraunama...
Įkraunama...

Avansas, plagijavimas, pašto problemos ir t.t.,

prisiskaiciau visokiu niekalu... doh.gif barniai del plagijavimo geriausi lotuliukas.gif deja mielosios, jusu ,,fentefliuskos" nepatenka i saugomu istatymu geri, tad dauginti tokio pobudzio darbus galima be kazkokiu pretenziju kitam.
ir dar....graziu darbu visai NERA, cia as TIK apie bizuterija, visi papuosalai bobciarski ir vienodi, spalvos tragiskos.
Atsakyti
fukse pritariu tau.Naujo dviračio neišrasi jeigu jis jau išrastas.Tas pats ir su papuošalais;)
Atsakyti
Dėl Mindaugo Grabliausko. Reikėtų paduoti į teismą. Advokatas kainuotų, vyktų teismas, anstoliai mėgintų išieškoti pinigų, tik tokiu atveju jiems pavyktų, jei jis turi turto. Žodžiu, aš irgi apturėjau pamoką, kadangi dabar laukiuosi, siunčiu jam visas žiurkes ax.gif

Dėl INŽI. Taip, tada abu buvo atvykę į namus. Todėl nori nenori viską suplaki į vieną. beje ir paveikslus rinkosi ne Mindaugas, tik dokumentas buvo jo vardu išrašytas. Biznis nepavyko, išsiskyrė, o nuostolis man liko smile.gif Gaila...

Nieko bloguoju nenoriu minėti, tik parašiau savo patirtį. Valstybė skriaudžia, verslininkai skriaudžia. Lieka OPTIMIZMAS ir KŪRYBA biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,jei zmogus perveda pinigelius tarkim i swed banka,is kito banko,kiek jis turetu dar primoketi uz banko islaidas?cia gal nuo banku priklauso?kiekvienam skirtingai?

ir dar...toks klausimelis...
pamenu,kai gyvenom kaune-bet kokius siuntinius registruotus atnesdavi i namus,dabar kai gyvenam utenoje-registruotu reikia eiti pasiimti i pasta g.gif net ir paciu maziausiu..
tai vis nesuprantu,ka duoda tas registravimas?
pasiklausiau paste,sake turi atnesti registruota,jei svoris nevirsija 0.5kg,ir paskui pradejo suokti,kaip pastininkams sunku doh.gif
dar pasirodo yra zmoniu siais laikais,kurie nenori dirbti ir nedirba savo darbo iki galo doh.gif
o kaip kitur?atnesa registruotus?
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 12:36)
kiek jis turetu dar primoketi uz banko islaidas?cia gal nuo banku priklauso?kiekvienam skirtingai?

Priklauso nuo banko, bet vidutiniškai apie 1,50 Lt būna. Čia jei pervedinėja internetu, darant pavedimą banko skyriuje gali būti iki 4 Lt.

Pas mus (Kupiškio raj.) atneša į namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 10 lapkričio 2011 - 11:07
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 12:36)

Gauni registracijos numerį, ir gali sekti siuntinio kelionę. Siuntiniui dingus, gali reikalauti kompensacijos iš pašto.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 11 10, 12:06)
Priklauso nuo banko, bet vidutiniškai apie 1,50 Lt būna. Čia jei pervedinėja internetu, darant pavedimą banko skyriuje gali būti iki 4 Lt.

Pas mus (Kupiškio raj.) atneša į namus.

oho 4lt doh.gif doh.gif vadinasi parduodant reikia aiskintis ar pinigus perveda banke ar internetu ax.gif

vadinasi pas mus cia gryniausia pastininku savivale... doh.gif

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 10, 12:22)
Gauni registracijos numerį, ir gali sekti siuntinio kelionę. Siuntiniui dingus, gali reikalauti kompensacijos iš pašto.

o jei neregistruotas dingsta?
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 11:36)
Merginos,jei zmogus perveda pinigelius tarkim i swed banka,is kito banko,kiek jis turetu dar primoketi uz banko islaidas?cia gal nuo banku priklauso?kiekvienam skirtingai?

dabar dar pamačiau, kad tarkim jei perveda tau iš kito banko pinigėlius, tai ne tik tam žmogui nuskaičiuoja už pervedimą, bet ir tau doh.gif nu visai jau bankai pablūdo doh.gif jau kaip tik įmanydami pinigus lupa...
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 13:10)
oho 4lt doh.gif  doh.gif  vadinasi parduodant reikia aiskintis ar pinigus perveda banke ar internetu ax.gif

vadinasi pas mus cia gryniausia pastininku savivale... doh.gif
o jei neregistruotas dingsta?

Man atrodo gavejui itakos is kur vesti pinigai tai neturi. Cia mokantysis tik banke sumoka.
Pas mus tai labai nuo pastininku priklauso. I nuosava nama tai dazniausiai atnesa. Na bet pasitaiko, kad ir ne. o vat tevams, kurie 5 aukste be lifto gyvena tai net laisku nenesa imeta is karto i pasto dezute lapeli tipo, nerado namie. Tai as net i pasta el. pastu rasiau, bet nei atsiprasymo nei pasiaiskinimo taip ir negavau.
O jei neregistruotas siuntinukas dingta tai ir ate. Niekas neikaip jo ir neiesko. O jei dingtu registruotas tai irgi ta kompensacija yra juokinga, tik dabar nepamenu kokia
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 10, 14:49)
dabar dar pamačiau, kad tarkim jei perveda tau iš kito banko pinigėlius, tai ne tik tam žmogui nuskaičiuoja už pervedimą, bet ir tau  doh.gif  nu visai jau bankai pablūdo  doh.gif jau kaip tik įmanydami pinigus lupa...

butent doh.gif
QUOTE(SoJa @ 2011 11 10, 14:50)
Man atrodo gavejui itakos is kur vesti pinigai tai neturi. Cia mokantysis tik banke sumoka.
Pas mus tai labai nuo pastininku priklauso. I nuosava nama tai dazniausiai atnesa. Na bet pasitaiko, kad ir ne. o vat tevams, kurie 5 aukste be lifto gyvena tai net laisku nenesa imeta is karto i pasto dezute lapeli tipo, nerado namie. Tai as net i pasta el. pastu rasiau, bet nei atsiprasymo nei pasiaiskinimo taip ir negavau.
O jei neregistruotas siuntinukas dingta tai ir ate. Niekas neikaip jo ir neiesko. O jei dingtu registruotas tai irgi ta kompensacija yra juokinga, tik dabar nepamenu kokia

tai kad turi itakos doh.gif dabar moka ir mokantysis ir tas kuris gauna,pastebejau savo saskaitos israse-jei as siunciu pinigus is manes nuskaiciuoja ir jei man siuncia,irgi nuskaiciuoja,todel dazna mamyte papraso perkant koki daikta sumoket ir uz pasto islaidas doh.gif

o siaube,paste man irgi paaiskino-"gal jusu namie nerado?",sakau,as visada namie bunu.pakeliau puku ten nuejus,tai po to ziuriu vyrui atnese namo siuntini biggrin.gif
sakiau jei vel neatnes-eisiu i administracija,paklaust gal iesko darbuotoju nauju biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 15:37)
butent doh.gif

tai kad turi itakos doh.gif dabar moka ir mokantysis ir tas kuris gauna,pastebejau savo saskaitos israse-jei as siunciu pinigus is manes nuskaiciuoja

taip yra jei skiriasi bankai 4u.gif
tarkim i6 sweed vedi į seb tada abiems atkala, o jei iš sweed į sweed tai tik vedančiająm nuskaičiuoja, gavėjui ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 10:36)

ir dar...toks klausimelis...
pamenu,kai gyvenom kaune-bet kokius siuntinius registruotus atnesdavi i namus,dabar kai gyvenam utenoje-registruotu reikia eiti pasiimti i pasta g.gif net ir paciu maziausiu..
pasiklausiau paste,sake turi atnesti registruota,jei svoris nevirsija 0.5kg,ir paskui pradejo suokti,kaip pastininkams sunku doh.gif
dar pasirodo yra zmoniu siais laikais,kurie nenori dirbti ir nedirba savo darbo iki galo doh.gif

mano sąskaita yra sved banke. jeigu man į sąskaitą įkrinta iš sved banko, tai nieko nenuskaičiuoja. jeigu iš kito tai būna -1,20.
Jeigu žmogus moka ne internetu o banke, tai jis ir sumoka, banke savo įmoka. gavėjui nuo to niekas nesikeičia, nebent jeigu kitas bankas o ne sved nusiskaičiuoja 1,20.

jeigu aš pati iš sved banko vedu į sved banką, tai man (o ne gavėjui) nuskaičiuoja 0,80.

Pas mus visada atneša į namus. Arbatą ir tą atbogina. Visai neseniai siūlus atitempė visą dėžę biggrin.gif
Atsakyti