QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 10, 10:36)
Merginos,jei zmogus perveda pinigelius tarkim i swed banka,is kito banko,kiek jis turetu dar primoketi uz banko islaidas?cia gal nuo banku priklauso?kiekvienam skirtingai?
ir dar...toks klausimelis...
pamenu,kai gyvenom kaune-bet kokius siuntinius registruotus atnesdavi i namus,dabar kai gyvenam utenoje-registruotu reikia eiti pasiimti i pasta

net ir paciu maziausiu..
tai vis nesuprantu,ka duoda tas registravimas?
pasiklausiau paste,sake turi atnesti registruota,jei svoris nevirsija 0.5kg,ir paskui pradejo suokti,kaip pastininkams sunku
dar pasirodo yra zmoniu siais laikais,kurie nenori dirbti ir nedirba savo darbo iki galo
o kaip kitur?atnesa registruotus?
mano sąskaita yra sved banke. jeigu man į sąskaitą įkrinta iš sved banko, tai nieko nenuskaičiuoja. jeigu iš kito tai būna -1,20.
Jeigu žmogus moka ne internetu o banke, tai jis ir sumoka, banke savo įmoka. gavėjui nuo to niekas nesikeičia, nebent jeigu kitas bankas o ne sved nusiskaičiuoja 1,20.
jeigu aš pati iš sved banko vedu į sved banką, tai man (o ne gavėjui) nuskaičiuoja 0,80.
Pas mus visada atneša į namus. Arbatą ir tą atbogina. Visai neseniai siūlus atitempė visą dėžę