oj, emiau 00
As siandien pasiemiau savo megztukus.
Sitas merino vilnos labai labai patiko Emiau XXS ir bijojau, kad neilysiu, bet kaip tik
Sita emiau XS, nes mazesnio dydzio nebuvo, tai man laisvokas. Bet labai fainutis, svelnutis, tai pasiliksiu. Spalvyte siek tiek blankesne nei foto.
Sitas merino vilnos labai labai patiko Emiau XXS ir bijojau, kad neilysiu, bet kaip tik
Sita emiau XS, nes mazesnio dydzio nebuvo, tai man laisvokas. Bet labai fainutis, svelnutis, tai pasiliksiu. Spalvyte siek tiek blankesne nei foto.
gavau vakar šiuos auskariukas, tik sidarbro spalvos, labai mieli, nesunkūs ir neatrodo kaip bižuteriniai
QUOTE(savita1 @ 2011 02 08, 22:51)
Koks nerealus sitas svarkelis Bent jau ant manekenes graziai atrodo. Gal kartais kuri nors turite?
Gal kuri turit tokį? arba nuorodą?
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 09, 10:29)
Gal kuri turit tokį? arba nuorodą?
http://www.jcrew.com...25773/25773.jsp
Ačiū Soy
vuolia, dėkui, mačiau, dėl to ir domiuosi kaip su dydžiais ir realiu vaizdu
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 09, 11:12)
Ačiū Soy
Va ant tos gigi
Gigi nesutverta jcrew'ui.
sveikos,
gavau vakar pora Jcrew daikčiukų, maikutė, paprasta balta trumpom, su aplikacija priekyje, fainutė labai xs pats tas ..nerandu foto
velvetus dar gavau. Ėmiau 26 short dydį, ilgis man su 167 pats tas, dydžio nešiot galima, bet į laisvensę pusę ..jei lyginant su tais patrumpintais, tai trumpinti mielesni, švelnesni, tamprūs...nes su elastanu, o šie 100 proc. medvilnė...
nešiosiu, žiūrėsiu ar labai tampsysis jie, bet ateičiai gaudysiu tik patrumpintus su užtrauktukais daabr...
gavau tokius dabar:
http://www.jcrew.com...~~~~~/28363.jsp
gavau vakar pora Jcrew daikčiukų, maikutė, paprasta balta trumpom, su aplikacija priekyje, fainutė labai xs pats tas ..nerandu foto
velvetus dar gavau. Ėmiau 26 short dydį, ilgis man su 167 pats tas, dydžio nešiot galima, bet į laisvensę pusę ..jei lyginant su tais patrumpintais, tai trumpinti mielesni, švelnesni, tamprūs...nes su elastanu, o šie 100 proc. medvilnė...
nešiosiu, žiūrėsiu ar labai tampsysis jie, bet ateičiai gaudysiu tik patrumpintus su užtrauktukais daabr...
gavau tokius dabar:
http://www.jcrew.com...~~~~~/28363.jsp
QUOTE(Jonozmona @ 2011 02 09, 12:25)
sveikos,
Tuos su uztrauktukais toki pati dydi nesiojat? Kiek pas jus per klubus?
QUOTE(Laputa @ 2011 02 09, 12:58)
Tuos su uztrauktukais toki pati dydi nesiojat? Kiek pas jus per klubus?
manieji seesnės kolekcijos, pernai pirkti, trumpinti, bet be užtrauktukų
pirkau 26 dydį, dabar klubai 89..nešiojau juos ir su 92 kažkur, irgi super buvo. su tais velvetukais jaučiuosi patogiai, nesuvaržyta..bet va panos pradėjo kalbeti, kad prasitampo čiut...pradėjau prie savųjų kabinėtis, gal ir prasitampė čiut ..gal kitus rizikuosiu 25 pasiimti, bet aš nemėgstu, kai labai veržia, o dar svoris vistiek svyruoja kažkiek ir leškos yra nekūdos mano