QUOTE(eupforia @ 2011 02 25, 21:13)
man atrodo kiekvienas, kas domejosi Reiki istorija ir filosofija, zino kodel Reiki meistrai(ir ne tik Reiki, o ir kitu dvasiniu mokymu, ir ne tik dvasiniu) nesidalina savo patirtimi ir nemoko kitu uz dyka...
Tai vadinamas
"atsiskaitymo principas".
Rytuose žinomas dėsnis -
"neužbaigti darbai kuria karmą".
T.y. kuo daugiau pacientų, kitokių žmonių, kurie jaučiasi (arba ne-nesvarbu) skolingi, gal net nuskriausti mūsų ar negavę galimybės atsiskaityti, prieš ką turime pykčio ar
pavydo jausmą, nešiojam nuoskaudas asmeniui ar grupei, tuo sekančiame gyvenime
turėsime būtinybę su tais žmonėmis vėl susitikti, kad viską kartoti, praeiti, pabaigti iki galo tam, kad išsivaduoti galutinai...
Dvasinis mokytojas, tai ne Reiki mokytojas ir šis principas, jo poveikis kiek kitoks...
Papildyta:
QUOTE(ČAKAS @ 2011 02 22, 20:45)
Na ką,pasikandžiojot...fui. Kokie mes meistrai?Kolegos,MEISTRAS ten,VIRŠUJE,o mes tik instruktoriai,kaip Vaižgantė sakė...O dėl MOKYTOJO,tai manau arba yra Dvasinis Mokytojas,arba jo gali ir nebūti.Mano Mokytojas buvo jaunesnis už mane ir žuvo sudužus lėktuvui,kurį pilotavo,bet JIS man ir dabar Mokytojas.Aš Jį pastoviai jaučiu ir kai elgiuosi neetiškai ar neteisingai,Jis mane pataiso.O dėl REIKI,tai nebūkim tokie pasipūtę,nes kaip ARJAVA rašo,naujas meistras dirba geriau,nes jis neišpuikęs ir nori daug ir sąžiningai dirbti,o "senukai"verslininkauja daugiau.Visa kita-technikos reikalas...Ir man dar nemalonu,kai nueini pas meistrą,o jis sako(ai,dabar tie meistrai...).Lyg jis būtų kitoks,ar nemokamai dirbtų...Nelabai gražu.
Dar yra toks principas,
"neteisk ir nebūsi teisiamas",
o įpatingai nors kiek pažengusių asmenų. Todėl, kad koks bebūtų Reiki mokytojas,
jis jau ne vien stebėtojas ar pradedantis eksperimentuotojas.
Nesvarbu, kad dar neprašvitęs

, kad dar ne Dvasinis mokytojas.