Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki visiems

QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 08, 16:07)
Čakai, astralinio pasaulio būtybės gali prisistatyti bet kokiu vardu  mirksiukas.gif Tu juk neturi gerai veikiančio kanalo. Būk atsargus  mirksiukas.gif

Aš turiu puikiai veikiantį kanalą....nereikia man "pūsti arabų"..smile.gif))Tą patvirtina ir mano savijauta ir su manim dirbantys žmonės.....Atrodo,ne vienas žmogus gali gerą kanalą turėti.SĖKMĖS>:)))))))))))
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2012 04 12, 16:40)
Aš turiu puikiai veikiantį kanalą....nereikia man "pūsti arabų"..smile.gif))Tą patvirtina ir mano savijauta ir su manim dirbantys žmonės.....Atrodo,ne vienas žmogus gali gerą kanalą turėti.SĖKMĖS>:)))))))))))

Labai džiaugiuosi tavo gera nuotaika ir linkiu visokeriopos sėkmės 4u.gif
Atsakyti
B.V.Komolovos seminaro „Įėjimas į Naujojo pasaulio energijas“ mintys (Komolova ):

"Apie Reiki – kas šiandien su ja. Energijos srautas, kurį gaunam kanalu ir atiduodam išoriniam pasauliui – vienas iš metodų. Tačiau energija, eidama per apie Žemę esančias erdves, kurios nėra švarios, gali būti deformuota. Švaresnis energijos srautas, kai eina tiesiai iš širdies erdvės per ląsteles. Šiandien kiekvieno Žemės žmogaus ląstelėse yra potencialai, galimybės atverti Reiki iš vidaus. To reikia panorėti. Kiekvienas tą gali pats padaryti. Reikalingas glaudus ryšys ir susiliejimas su Dieviškosiomis jėgomis, nes tai Dieviškoji kūryba.

Simboliai jau nebe tie. Jie kiekvienam individualūs, ir jie daugiamačiai, nenupiešiami popieriuje. Galima ir aplamai be simbolių. Viskas individualu.

Per kolektyvinius tinklus prieinama didelė galimybių įvairovė. Naujos energijos iš prigimties kitokios. Stenkitės nesikabinti už senų žinių. Senos praktikos naujoms energijoms nepritaikytos ir todėl gali tempti atgal. Lengva paleisti sena, kai pasitikim Dieviškomis jėgomis."

P.s. siame forume buvau panasias abejones del "viso to" issakiusi, bet kai kas kategoriskai tai neige.. O gal kartais rinktis geriau varianta - "abejoji, vadinasi, mastai, o mastai, vadinasi egzistuoji"... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 04 17, 12:34)
B.V.Komolovos seminaro „Įėjimas į Naujojo pasaulio energijas“ mintys (Komolova ):

P.s. siame forume buvau panasias abejones del "viso to" issakiusi, bet kai kas kategoriskai tai neige.. O gal kartais rinktis geriau varianta  - "abejoji, vadinasi, mastai, o mastai, vadinasi egzistuoji"...  rolleyes.gif

B.V.Komolova tau ir yra tas zmogus, kuri pazisti, tiki, ka raso, neabejoji?
Tada viskas tvarkoj smile.gif
Taigi kad : mastai, vadinasi egzistuoji.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 04 17, 11:47)
B.V.Komolova tau ir yra tas zmogus, kuri pazisti, tiki, ka raso, neabejoji?
Tada viskas tvarkoj smile.gif
Taigi kad : mastai, vadinasi egzistuoji.. smile.gif

O si karta nepasidomejau jos asmenybe.. (Itariu, kad tautybe - ruse:) )..
Bet kartais, kai atpazisti dali savo nuojautu ar minciu kitame, negali tam nepritarti wink.gif..
Gali buti, kad, sakykim, mes abi klystam..
o jeigu ne?smile.gif
Svarbiausia, juk "veikti" pagal sirdies balsa..
O jei Jusu sirdies balsas rodo priesingai, vadinasi, Jusu pasirinkimas siandienai greiciausiai tinkamas.. Kita vertus, juk medinis arkliukas gal geriau nei jokio arklio..
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merfise: 17 balandžio 2012 - 11:00
QUOTE(merfise @ 2012 04 17, 12:57)
Svarbiausia, juk "veikti" pagal sirdies balsa..

Absoliuciai sutinku 4u.gif
Jei jums kyla abejoniu ir sirdies balsas tai patvirtina, tada taip ir reikia elgtis smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Turiu pora pradinuko klausimu mokytojams (meistrams) blush2.gif Ar praktikuoti Reiki gali tik energetiskai stiprus asmuo? As noreciau ir turiu galimybe gauti I-aja pakopa, bet sako dar nepasiruosusi, susitvarkyk su savim... Esu gan jautri ir priimanti visokius blogius i save. Ir nezinau kaip ismokt apsisaugot. Taipogi turiu drauge, gavusia I-aja pakopa, bet dar neturinti asmenines apsaugos ( kaip suprantu kanalas atsiveria ne tik gerajai energjai). Tai klausimas: kaip susikurt sau ta apsauga? Ka daryt? Ar tai tiesiog daugelio metu darbo su savim ir meditaciju kelias ir ne kitaip? Aciu jei paaiskinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nellija77 @ 2012 04 19, 08:50)
Sveiki. Turiu pora pradinuko klausimu mokytojams (meistrams)  blush2.gif  Ar praktikuoti Reiki gali tik energetiskai stiprus asmuo? As noreciau ir turiu galimybe gauti I-aja pakopa, bet sako dar nepasiruosusi, susitvarkyk su savim... Esu gan jautri ir priimanti visokius blogius i save. Ir nezinau kaip ismokt apsisaugot. Taipogi turiu drauge, gavusia I-aja pakopa, bet dar neturinti asmenines apsaugos ( kaip suprantu kanalas atsiveria ne tik gerajai energjai). Tai klausimas: kaip susikurt sau ta apsauga? Ka daryt? Ar tai tiesiog daugelio metu darbo su savim ir meditaciju kelias ir ne kitaip? Aciu jei paaiskinsit  4u.gif

Nemanau,kad reikia įpatingų gabumų ar stiprumo.....ypač pirmam lygiui. ax.gif Kai gausit pirmą lygį,Mokytojas viską paaiškins,kas būtina tam lygiui...O kad REIKI kanalas nešvarus,manau kalba žmonės su kažkokiu tikslu....
Sėkmės
Pagarbiai,Jonas Gimbutis
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2012 05 11, 11:00)
Nemanau,kad reikia įpatingų gabumų ar stiprumo.....ypač pirmam lygiui. ax.gif Kai gausit pirmą lygį,Mokytojas viską paaiškins,kas būtina tam lygiui...O kad REIKI kanalas nešvarus,manau kalba žmonės su kažkokiu tikslu....
Sėkmės
Pagarbiai,Jonas Gimbutis

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
o reiki gydo? nes mes rytoj vaziuojam pas kazkoki reiki meistra is vokietijos, i druskininkus atvaziuoja ir tipo gydo visas ligas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 13, 20:40)
o reiki gydo? nes mes rytoj vaziuojam pas kazkoki reiki meistra is vokietijos, i druskininkus atvaziuoja ir tipo gydo visas ligas ax.gif

Sveiki,

as buvau ten sekmadieni, labai laikciau jusu ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2012 05 11, 11:00)
Sėkmės
Pagarbiai,Jonas Gimbutis

Keisti tie zmones...

O kad REIKI kanalas švarus, manau kalba žmonės su kažkokiu tikslu....

Kaip toks atsakimas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Nellija77 @ 2012 04 19, 09:50)
Sveiki. Turiu pora pradinuko klausimu mokytojams (meistrams)  blush2.gif  Ar praktikuoti Reiki gali tik energetiskai stiprus asmuo? As noreciau ir turiu galimybe gauti I-aja pakopa, bet sako dar nepasiruosusi, susitvarkyk su savim... Esu gan jautri ir priimanti visokius blogius i save. Ir nezinau kaip ismokt apsisaugot. Taipogi turiu drauge, gavusia I-aja pakopa, bet dar neturinti asmenines apsaugos ( kaip suprantu kanalas atsiveria ne tik gerajai energjai). Tai klausimas: kaip susikurt sau ta apsauga? Ka daryt? Ar tai tiesiog daugelio metu darbo su savim ir meditaciju kelias ir ne kitaip? Aciu jei paaiskinsit  4u.gif

Apsauga nereik kurti, ji visada buvo ir bus, jeigu mes ja priemam ir prasom to, kas gali mums ja suteikti.

Reiki neatveria jokio dievisko kanalo.

Bet kadangi cia apie dieviskuma kalbos neeina, matyt nesvarbu kas tai per 'kanalas' ir kas vyksta per tokius seansus..
Tad belieka tik patiketi kai pasakyk kad tai 'geras' kanalas ..

Kiekvieno pasirinkimas, laisva valia ka daryti su savimi..
Atsakyti