QUOTE(Astandii @ 2011 02 17, 10:05)
Visu pirma, asmeniskai Jums to netaikiau, bet jei prisitaikete frae pats sau, tai....emmm... daugiau komentaru kaip ir nereikia..
Kaip suprast "ne zemiska, ne kasdieniska". Butent, kad ji yra kasdieniska. Ten, kur pacitavote mano zodzius, butent tai ir nurodo jos galybe ir kasdieniskuma.
Priestarauju. Ar cia Jums Damodaras pripasakojo?
P.S. kazkaip kreivai visa teksta skaitot. Pagrindo lyg ir nematote, imate viska gabalais.
Del faziu, kur klausimas buvo uzduotas. Tai vis tik pripazistate, kad Reiki gali inicijuot visa to pradzia?
Klausimas: kaip itakoja zmogu viena iniciacija ir visos 4.
Kaip suprast "issivalo karmines programos"? Kokiu budu? Apie kokias konstrukcijas kalbate? nelabai suprantu. kokios yra sudedamosios dalys? Kur ir kaip jos dingsta?
Aš ir netaikau asmeniškai sau, tada buvo visiems Reiki mokytojams, o dabar nepagarbą jaučiu
Jūsų parašyme jau asmeniškai man: "...bet jei prisitaikėte pats sau..."
Tačiau dėl to ir nesinervinu, ir nepergyvenu, ir nesiteisinu, tegu tai bus Jūsų reikalas.
Labai gerbiu Damodarą, bet su juo dėl delnų konsultuotis nebėgau, pats tai žinau,
kaip ir kiekvienas kiek besidominantis pilietis (delnuose, pėduose ir ausyse yra b.a.t.).
Gabalais, o ne viską krūvoje rašau, kad būtų aiškiau, kurį klausimą atsakau.
Nuo inicijacijų fazės nevažiuoja
rašiau gi, kad energija gydanti, harmonizuojanti,
nebent, jei žmogus papuola pas savamokslį, neinicijuotą mokytoją ir visai nereiki...
Tačiau taip būna tik daug negatyvios karmos turintiems, užsiteršusiems ieškotojams.
T.y. nieko nebūna atsitiktinai, viskam yra priežastis, kuri sukuria pasekmę...
Inicijacijos įtakoja taip pat viena, kaip ir 4. Apie tai jau parašiau aukščiau.
Apie energijas ir teigiamas, bei neigiamas programas pasakoju 8 val. seminare
"Energijų pažinimas" kartu su Reiki pirma pakopa. Ateikite, paklausysite, pasimokysite Reiki
ir turėsite platesnį supratimą apie jas. Jei seminaro nenorite, knygynai lūžta nuo tokio
pobūdžio knygų, pasiskaitykite, jei tik norite, nes spraga žiniose akivaizdžiai juntama.
Tame nieko blogo nematau ir nelaikau savęs pranašesniu dėl to tikrai, mūsų juk mokykloje
nemokino, o liaudiškas patarles mes ir laikom tik patarlėmis, o ne karminio dėsnio veikimo
apibūdinimu: "kaip šauksi, taip atsilieps", "lazda turi 2 galus", "kaip pasiklosi, taip išmiegosi"...
Dėsnis skamba taip: "kas iš vidaus išeina, tas iš išorės anksčiau ar vėliau sugrįžta"
arba tas pats: "nelinkėk ir nedaryk kitam tai, ko pats gauti nenorėtumei sau"
Papildyta:
QUOTE(Blue Rose @ 2011 02 17, 11:37)
O gal būtų galima gauti kiek trumpesnius
atsakymus į klausimus?
Nes aš jau nebesuprantu, kur komentaras, pamąstymas, o kur atsakymas
(atsakymą suvokiu kaip žinias, o ne svarstymą). Nieko tokio, jei nežinot kai kurių atsakymų, nieko čia baisaus, tiesiog taip ir pasakykit. Nes kaip supratau, Jūs sukūrėt temą, kad suteiktumėt daugiau informacijos, tiesa? Mums iš tikro įdomu, dėl to ir klausiam.
Konkretus klausimas suformuotas, konkretus atsakymas gaunasi.
Ką žinosiu ir supratimą apie tai turėsiu, tai ir pasistengsiu trumpiau atsakysiu.
KLAUSKITE