Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki visiems

QUOTE(VirgisM @ 2011 02 10, 20:39)

Klauskite  thumbup.gif

Ir man pasakykite apie kosmine energija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2011 02 08, 19:18)
Labai gera tema. Gal galėtumėt pasidalinti, kokios būtent gąsdinančios istorijos paskatino sukurti šią temą ir pabandykit pakomentuoti kodėl jums atrodo kitaip.

Negaliu gi aš dauginti nono.gif prasimanymus. Dabar turėčiau apie tai pasakoti, o aš bandau nusiteikti teigiamam mąstymui, žinot, kai žodis kuria ateitį oro_buckis.gif arba padeda susiprasti, atgauti doh.gif sąmoningumą.

Papildyta:
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 10, 20:53)
Ir man pasakykite apie kosmine energija. smile.gif

O tai ką pasakyti? angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(VirgisM @ 2011 02 10, 20:59)
Negaliu gi aš dauginti  nono.gif prasimanymus. Dabar turėčiau apie tai pasakoti, o aš bandau nusiteikti teigiamam mąstymui, žinot, kai žodis kuria ateitį  oro_buckis.gif arba padeda susiprasti, atgauti  doh.gif  sąmoningumą.
Papildyta:
O tai ką pasakyti?  angel_sadangel.gif

Minejot, kad Reiki, tai kosmine energija. Kuom remiates taip sakydami? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 10, 21:01)
Minejot, kad Reiki, tai kosmine energija. Kuom remiates taip sakydami?  4u.gif

Savo jutimais-suvokimu ir logika rolleyes.gif

Reiki tai ne kasdieninės vibracijos ir retai sutinkama vieta žemėje, kur pasireiškia savaime. Reiki energijai dažniausia reikalingas laidininkas - žmogus su atvira širdimi, arba suaktyvintas t.y. pralaidus subtilioms energijoms.
Jei diagnozuoti mūsų kasdienybėje sutinkamas vibracijas pagal kokybės lygį, tai būtų 10 vienetų iš 100, o Reiki vibracijų dažnis tuo tarpu būtų 65-75 vienetai.
Reiki energija įkvepianti džiaugsmui, meilei, harmonijai, dvasingumui, kitos žemiškos energijos (pvz. prana, žemės energija) skatina aistrą.
Tai nėra blogai, tiesiog visos energijos turi savo paskirtį. Kada esame mažai jautrūs, negalime atskirti kuris džiaugsmas yra iš aistros, kuris iš dvasios.

O kosmine vadinu tik todėl, kad ne žemiška essen.gif ne kasdieniška.
Atsakyti
Kaip ir savame forume, Virgis vengia provokuojančių klausimų.
1. Ką manai apie psichinių ligonių bei žmonių, turinčių apsėdimą, iniciavimą? Ar toks žmogus gali pakenkti, kitam žmogui darydamas seansą arba siųsdamas reiki per atstumą?
2. Kaip manai, ar būtinai reikalingos 3 iniciacijos, ar neužtektų vienos? (Šia tema vyko diskusija reikistų temoje, esančioje šiame skyriuje.)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 10, 21:37)
Kaip ir savame forume, Virgis vengia provokuojančių klausimų...

Na, aš žinau, nujaučiu iš kur kyla noras provokuoti ir kas tuo suinteresuotas sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 10, 21:37)
1. Ką manai apie psichinių ligonių bei žmonių, turinčių apsėdimą, iniciavimą? Ar toks žmogus gali pakenkti, kitam žmogui darydamas seansą arba siųsdamas reiki per atstumą?
2. Kaip manai, ar būtinai reikalingos 3 iniciacijos, ar neužtektų vienos? (Šia tema vyko diskusija reikistų temoje, esančioje šiame skyriuje.)

Aš manau, kaip ir savo forume, kad aptarinėjantys šitokius dalykus viešai rodo nepagarbą savo mokytojui (kuris, gal, užmiršo tai akcentuoti) ir diskredituoja patį Reiki metodą. T.y. sąmoningai arba netyčia daro Reiki antireklamą, be jokio reikalo gąsdina žmones, swoon.gif gal todėl ir esu čia, kad paaiškinčiau tai hi.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VirgisM: 10 vasario 2011 - 21:54
QUOTE(VirgisM @ 2011 02 10, 21:53)
Na, aš žinau, nujaučiu iš kur kyla noras provokuoti ir kas tuo suinteresuotas  sunglasses2.gif
Papildyta:
Aš manau, kaip ir savo forume, kad aptarinėjantys šitokius dalykus viešai rodo nepagarbą savo mokytojui (kuris, gal, užmiršo tai akcentuoti) ir diskredituoja patį Reiki metodą. T.y.  sąmoningai arba netyčia daro Reiki antireklamą, be jokio reikalo gąsdina žmones,  swoon.gif gal todėl ir esu čia, kad paaiškinčiau tai  hi.gif .

Va va, prasideda...
Nežinau, kuriam čia mokytojui aš rodau nepagarbą, nes nelabai tokį ir turėjau.
Mano noras provokuoti yra paprastas: jeigu Virgiui jo forume užduodamas koks įdomesnis klausimas, tuoj įdedamas paveikslėlis arba kas nors va tokio vacation4.gif ir išvengiama atsakymo. Tai jeigu jau čia susikūrei sau temą, tai va tiesiai ir paklausiau tai, kas man įdomu. Matyt, kompetencijos trūksta atsakyti į šiuos klausimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma, šiandien jau vėlyvas metas, tačiau, tikėkimės, kad į čia užduotus rūpimus klausimus VirgisM atsakys rytoj 4u.gif
Man tas apie apsėdimą dalykas neina iš galvos, juk iš tikro turėtų būti baisus dalykas, o Reiki meistras kodėl turėtų suteikti iniciacijas apsėstam žmogui?? Negi iš kokių piktų paskatų, kas visiškai nesuderinama su Reiki? Ar čia iš paprasčiausio nemokėjimo taip gali atsitikti? Ta prasme, i nemokėjimo pamatyti apsėdimo?
Lauksim atsakymų ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VirgisM @ 2011 02 10, 21:23)
Savo jutimais-suvokimu ir logika  rolleyes.gif

Reiki tai ne kasdieninės vibracijos ir retai sutinkama vieta žemėje, kur pasireiškia savaime. Reiki energijai dažniausia reikalingas laidininkas - žmogus su atvira širdimi, arba suaktyvintas t.y. pralaidus subtilioms energijoms.
Jei diagnozuoti mūsų kasdienybėje sutinkamas vibracijas pagal kokybės lygį, tai būtų 10 vienetų iš 100, o Reiki vibracijų dažnis tuo tarpu būtų 65-75 vienetai.
Reiki energija įkvepianti džiaugsmui, meilei, harmonijai, dvasingumui, kitos žemiškos energijos (pvz. prana, žemės energija) skatina aistrą.
Tai nėra blogai, tiesiog visos energijos turi savo paskirtį. Kada esame mažai jautrūs, negalime atskirti kuris džiaugsmas yra iš aistros, kuris iš dvasios.

O kosmine vadinu tik todėl, kad ne žemiška  essen.gif ne kasdieniška.

Tesiam apie kosmine energija.
Jutimai? Intuicija? Logika?
Kokia logika remiates? g.gif
Kosmine energija visur. is nugaros, is priekio, virs galvos, uz uzpakalio. Ji - visur.
Remiantis Jusu logika ar tai Reiki?
O del zemiau uzduodamu klausimu tai nereikia nervintis ar reiksti nepasitenkinimo.. Jei ieskociau mokytojo, tikrinciau ir klausineciau visko nuo a iki z. Todel, kad man yra skirtumas, ar zmogus tik prisiskaites ir aklai tikedamas, toliau nesigilindamas vaidina visu galu meistra; ar vis tik supranta visa veikimo principa, kas is kur, kaip, kokia pradzia, kur pabaiga. Zmogus, siulantis paslauga, apie ja turi zinoti viska. Nes kitu atveju priveis nenokybisku meistru. ir gausis visiskas kokybes iskrypimas, paremtas TIK DOGMOM.
kazkas panasaus i paklausus: "kodel medituojant delnus reikia laikyti atsuktus i virsu?", ir gavus atsakyma: "todel kad delnai ypatingai jautrus su kruva aktyviu tasku, kuriuos reikia nukreipti i virsu". doh.gif
Atsakyti
Kas yra iniciacijos? Kaip jas suteikia? Ar kiekvienas norintis gali ateiti, sumokėti pinigus ir jas gauti? Norėjau paklausti kas konkrečiai tame žmoguje pakeičiama, kad jis galėtų naudoti reiki?
Atsakyti
Temoje apie Reiki perskaiciau:

Žmogui gali pavažiuoti fazės. Antras dalykas, antroje pakopoje visi tampa įgalūs siųsti energiją per atstumą. Ir dėl siunčiančio žmogaus neatsakingumo, jis ją gali siųsti tam, kuris tuo metu pvz vairuoja mašiną. O jau tada gali būti baisinės pasekmės. doh.gif

Kaip Jus tai pakomentuosit?

Ir labai idomu g.gif jau turedamas Reiki dirbdamas su ja, kodel prie zmogaus vistiek lieka prisikabine visokie astralai. Kaip ju atsikratiti?
verysad.gif
Atsakyti
VirgiM, aš noriu taip pat Jus pakalbinti vienu klausimu.. Kodėl kai kada žmogų "kažkas" stabdo nuo atėjimo į Reiki? Mano atveju pirmasis pakvietimas pirmajai pakopai buvo prieš trejus metus ir visada situacija susidėliodavo taip, kad aš negalėdavau nueiti.. Vieną kartą laikas man idealiai tiko, vyras turėjo grįžti sutartu laiku po darbų ir pasilikti su vaikeliu, o mane išleisti, tačiau ir tąvakar nutiko taip, kad aš ir vėl nebeturėjau galimybės nueiti.. Iš pradžių atrodė visa tai keistai, dabar pradedu dėliotis rūpimus taškus ir klausiu Jūsų nuomonės, - ką Jūs galvojate apie tokią situaciją? dėkui 4u.gif
Atsakyti