Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki visiems

Verslininkai...Kiek tokiu peckeliu prisiziurejau per savo gyvenima...
Atsakyti
QUOTE(superis @ 2011 08 16, 16:43)
Verslininkai...Kiek tokiu peckeliu prisiziurejau per savo gyvenima...


Verslininkai blogai?

Ta pačia proga įmesiu šiandien gautą emailą:

Mieli Draugai, kolegos ir bendraminČiai! Su geriausiais linkėjimais kviečiame Jus į Reiki I pakopos,Shoden (pirmojo mokymo)seminarĄkuris vyks Kaune, spalvotoje palėpėjerugpjūčio 26-28 dienomis Užsiėmimų pradžia – rugpjūčio 26 d., penktadienį, 17 val. Į šį renginį kviečiame visus, besidominčius Reiki, norinčius prisiliesti prie Japonijos kultūros, filosofijos ir dvasinių tradicijų, ieškančius gyvenimo prasmės ir kokybės, trokštančius išmokti medituoti, gydyti universalia gyvenimo energija save ir artimuosius. Užsiėmimuose mokysimės klasikinio Reiki pagrindų. Seminaro dalyviai gaus metodinę medžiagą ir sertifikatą. Seminarą ves Dalia Braziulytė-El Amary, psichologė, Reiki ir Karuna Reiki meistrė. Seminaro kaina - 400 Lt.Pakartotinas dalyvavimas seminare (be iniciacijų ir sertifikato) - 100 Lt.Pakartotinas dalyvavimas seminare kitų meistrų mokiniams (su iniciacijomis, mokymo medžiaga ir sertifikatu) - 200 Lt.
Seminaro programa: Penktadienis, rugpjūčio 26 d. (17- 23 val.) 1) Bendras Reiki apibūdinimas: poveikis, hieroglifo prasmė.2) Reiki istorija.3) Reiki filosofija.4) Reiki sistema.5) Reiki I pakopa: taikymo galimybės ir asmeninė disciplina.6) Subtiliųjų kūnų anatomija ir Reiki poveikis.7) Pasiruošimas seansui, energijos invokacija.8) Pilnas Reiki seansas sau. Demonstravimas ir praktika.9) Pirmoji iniciacija.10) Namų darbas – seansas sau (vakare ir ryte). Šeštadienis, rugpjūčio 27 d. (10-18 val.) 1) Gašo - Reiki meditacija.2) Pilnas seansas kitam žmogui. Demonstravimas ir praktika.3) Savarankiškas darbas poromis.4) Antroji iniciacija.5) Savarankiškas darbas poromis (tęsinys).6) Trečioji iniciacija.7) Grupinis Reiki seansas. Demonstravimas ir praktika.8) Namų darbas: seansai sau (vakare ir ryte), pilnas seansas klientui.
Sekmadienis, rugpjūčio 28 d. (10-18 val.) 1) Gašo - Reiki meditacija.2) Reiki ir čakrų balansavimo metodai.3) Reiki seansų specifika:- mažiems vaikams,- senjorams,- sunkiems ligoniams.4) Reiki seansai augalams ir gyvūnams.5) Maisto, vaistų ir daiktų „pakrovimas“ Reiki energija.6) Trumpas Reiki seansas kitam žmogui, demonstravimas.7) Darbas poromis.8) Ketvirtoji iniciacija.9) Seminaro pabaiga, diplomų įteikimas, 21 dienos inkubacinis laikotarpis, namų darbai. Daugiau informacijos apie Reiki kviečiame skaityti tinklalapyje http://www.deivespas...s.lt/Reiki.html Seminaro dalyvių skaičius ribotas, būtina išankstinė registracija.Apie savo ketinimą dalyvauti prašome pranešti iki rugpjūčio 24 d. (trečiadienio imtinai). informacija ir iŠankstinĖ registracija:8-68604860 (Dalia),El. pastas: Premal@takas.ltwww.deivespasaulis.lt Su geriausiais linkėjmais,DALIA ♥
Atsakyti
Nicas turbūt buvo labai skriaustas kažkuriam savo gyvenimėlyje... verysad.gif ,na,ir laiptelis dar ne tas,kaip jis norėtų nors pasąmonėje schmoll.gif Taip rašydavo ssssr laikais partiniai funkcionieriai,bet jų laikas išseko thumbup.gif Palinkėkime jam ramybės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau dar vieną emailą, įdedu, gal kam prireiks:

Su japoniškais linkėjimais kviečiame Jus į SHINPIDENREIKI MEISTRO SEMINARĄ:Ketvirtoji Reiki pakopa — Reiki Meistras-Mokytojas kuris vyks Kaune, spalvotoje palėpėje,š.m. rugsėjo 2-4 d. Reiki Meistro-Mokytojo seminaras – tai aukščiausioji kvalifikacijos pakopa Reiki sistemoje, suteikianti galimybę dėstyti Reiki, vesti visų pakopų Reiki seminarus ir inicijuoti studentus į universalios gyvybinės energijos kanalą. Seminaras vyks pagal žymaus JAV Reiki meistro William Lee Rand Tarptautinio Reiki mokymo centro programą.
Seminaro ProgramaReiki meditacija.Reiki Meistro-Mokytojo atsakomybė, išbandymai ir galimybės.Reiki iniciacijų įvairovė William Lee Rand mokykloje. Mikrokosminė orbita, energijos cirkuliacija uždara grandine. Chiui-In pratimas. Violetinis kvėpavimas. Reiki gydomoji iniciacija – teorija ir praktika. Konsultacijos-seanso pravedimas, naudojant Reiki gydomąją iniciaciją. Reiki pirmosios pakopos iniciacija – teorija ir praktika. Trumpas ir pilnas variantai. Reiki pirmosios pakopos seminaro (Shoden) programa ir ypatumai. Reiki antrosios pakopos iniciacija – teorija ir praktika. Reiki antrosios pakopos seminaro (Okuden) programa ir ypatumai. · Reiki trečiosios pakopos iniciacija – Reiki Meistras-Gydytojas. Teorija ir praktika.· Reiki trečiosios pakopos seminaro (Shinpiden) programa ir ypatumai.· Reiki trečiosios pakopos iniciacija – Reiki Meistras-Mokytojas. Teorija ir praktika.· Reiki trečiosios pakopos seminaro (Shinpiden) programa ir ypatumai.· Iniciacija sau; iniciacija per atstumą.
· Iniciacija – Reiki Meistras-Mokytojas.· Diplomų įteikimas. Seminaro dalyviai gaus· vadovėlius – metodinę medžiagą iš Tarptautinio Reiki Mokymo centro JAV pagal William Lee Rand sistemą, nežemiško grožio Reiki Meistro-Mokytojo sertifikatą! SEMINARO KAINA – 2000 Lt.
Seminaro pradžia – rugsėjo 2 d., penktadienį, 17 val. Užsiėmimai vyks tris dienas iš eilės: penktadienį mokysimės nuo 17 iki 21 val.; šeštadienį ir sekmadienį – nuo 10 iki 18 val. Mokymo trukmė – 18 val. Seminarą ves Dalia BraziulytĖ-El Amary – psichologė, Reiki bei Karuna Reiki® meistrė, Karuna Reiki® mokymo koordinatorė Baltijos šalyse. Į SEMINARĄ KVIEČIAME· Trečiosios Reiki pakopos praktikus – Reiki Meistrus-Gydytojus, turinčius ne mažiau kaip vienerių metų šio laipsnio praktiką. · Reiki Meistrus-Mokytojus, siekiančius profesinio tobulėjimo ir kartojančius kursą. Šiuo atveju būtina dalyvavimo sąlyga – Reiki III pakopa (Reiki Meistro-Gydytojo seminaras) pagal William Lee Rand sistemą. Jau praktikuojantiems Reiki Meistrams-Mokytojams laiko apribojimų tarp pakopų nėra. Seminaro dalyvių skaičius griežtai ribotas. Būtina išankstinė kandidatų registracija ir pokalbis-interviu.
informacijA ir iŠankstinĖ registracijA:+370 686 04860 (Dalia)El. paštas: premal@takas.ltwww.deivespasaulis.lt Su geriausiais linkėjimais,Dalia
Atsakyti
Gavau ir aš...smagu,ypač nežemiško grožio sertifikatas. bigsmile.gif Dabar tai dės.... drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aš čia pagalvojau...jei neapmoka kelionės,o važiuoti toli,tai kaip ir minusas g.gif o kaip tada su niam,niam?Prana maitintis gali dar mažai kas Lietuvoje. tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
I reiki papuola tinginiai nemoksos ir ieskotojai халявы ))) Patys nemato zmogaus kunu. Nemato ligos. Nemato priezasciu issaukusiu ja...O taip norisi kazka isgydyti))) Pasivyti ir isgydyti biggrin.gif Na reiki ta duoda kazkiek tai, jai galima ta brieda pavadinti gydymu...Patiketi tai kazkokioms reiki сущностям cia ne tik kvailumas ir neisprusimas bet ir neatsakingumas...Na bet kekvienam savo. Yra daug visokiausiu dalyku. Ko tiktais nera. Yra kas tuo ir naudojasi, net nezinodami ir nesuvokdami kokios to gali but pasekmes...Bet uz viska reiks atsakyti))) Nepasakysi kad as buvau tik tarpininkas ir nezinau kas ten "gyde" ar leido tas energijas...kad kazkoks reiki)))) Кармы никто не отменял..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superis: 17 rugpjūčio 2011 - 17:33
Argi gaila reklamos kolegei? mirksiukas.gif Šiaip Dalia man patinka, esu buvus jos konsteliacijų seminare.
Atsakyti
Ir aš manau,kad ji šauni,ir tikrai daug dirba. thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...I&feature=share
Dinaminė Reiki meditacija.
Atsakyti
Nugi grynas ČIGONG,ką darau kasdien,tik čia kažkaip pagreitintai... verysad.gif o šiaip-gerai,ačiū. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 08 21, 21:48)
Nugi grynas ČIGONG,ką darau kasdien,tik čia kažkaip pagreitintai... verysad.gif o šiaip-gerai,ačiū. thumbup.gif


Edmundas man atsiuntė dar ir aprašymą.
Atsakyti
Jei gali,permesk ir man,bus įdomu palyginti su Čigong.. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti