Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(3lena @ 2011 02 21, 12:14)
va ir maniskis smile.gif nesileidziam kol kas, na bet ir nesimato kol kas nieko (su pirmuoju pasimate 16 DPO)
http://www.fertility...com/home/23be08

Dar anksti kazka spresti, graziai temperatura kyla mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms!
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 12:16)
radau ir as siek tiek apie gimdos kakleli info

Nors dar tik kelis ciklus ji stebiu,bet tikrai padeda geriau vaisingasias dienas atrasti bei palyginti su BT biggrin.gif Atsikeliau gerai ismiegojus,tai ta proga pasimatavau BT ax.gif Galvojau,vargsas termometras,ka jis be manes darys lotuliukas.gif
Sekmes naujokelems!user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 02 21, 15:46)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif  4u.gif

sveikos merginos,noreciau prisijungti prie jusu.
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 21, 15:32)
Laba visoms!

Nors dar tik kelis ciklus ji stebiu,bet tikrai padeda geriau vaisingasias dienas atrasti bei palyginti su BT biggrin.gif Atsikeliau gerai ismiegojus,tai ta proga pasimatavau BT ax.gif Galvojau,vargsas termometras,ka jis be manes darys lotuliukas.gif
Sekmes naujokelems!user posted image

biggrin.gif biggrin.gif saunuole, kad termometro pagailejai

QUOTE(nikkita28 @ 2011 02 21, 15:55)

Junkis, junkis ir grafikeli imesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikkita28 @ 2011 02 21, 13:55)

Sveikute!Junkis junkis 4u.gif Pasiskaityk toj nuorodelej kaip grafikeli isikelti ir pasirodyk bigsmile.gif

QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 21, 13:59)
biggrin.gif  biggrin.gif saunuole, kad termometro pagailejai

Jis taip gailiai i mane ziurejo lotuliukas.gif Na bet jei sis ciklas irgi mane iskankins,tai eis mano termometras ilgu atostogu lotuliukas.gif
Atsakyti
ziuokute 4u.gif del NT sad.gif

QUOTE(neirida @ 2011 02 21, 10:59)

pamaciau avatara ir susilydziau hihihi.gif

o as toliau saziningai nematuoju smile.gif
sian 15 CD tai plius minus ovuliavau smile.gif su ND padirbeta - dabar reik islaukt ramiai iki kovo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~lullaby~: 21 vasario 2011 - 15:43
QUOTE(nikkita28 @ 2011 02 21, 15:55)

labai prasom 4u.gif prisijungti,pabendrausim visos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 21, 16:16)
Sveikute!Junkis junkis 4u.gif Pasiskaityk toj nuorodelej kaip grafikeli isikelti ir pasirodyk bigsmile.gif
Jis taip gailiai i mane ziurejo lotuliukas.gif Na bet jei sis ciklas irgi mane iskankins,tai eis mano termometras ilgu atostogu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis, Kokios jūs plepios šiandien - net kelis puslapius prikalbėjot ! smile.gif Štai maniškis: http://img189.images...us/i/mmmsj.png/

Kalbat apie gimdos kaklelį. Aš jį dar tik porą kartelių esu tyrinėjusi, nes man labai nemaloni procedūra. Ciklo vidurį jis buvo kietas ir užsidaręs, o vat vakar 29 c.d. (po dienos kitos turėtų būti arba ne mėnesinės) minkštas ir atsidaręs.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 21, 15:17)
Kalbat apie gimdos kaklelį. Aš jį dar tik porą kartelių esu tyrinėjusi, nes man labai nemaloni procedūra. Ciklo vidurį jis buvo kietas ir užsidaręs, o vat vakar 29 c.d. (po dienos kitos turėtų būti arba ne mėnesinės) minkštas ir atsidaręs.

Juk niekas neliepia ji stebeti,jei si procedura tau labai nemaloni doh.gif Is keliu karteliu tu tikrai nesuprasi nieko.Visur rasoma,kad prireikia 3 ciklu bigsmile.gif Reikia tikrinti kiekviena diena tuo paciu laiku 4u.gif Tavo grafikelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 02 21, 17:30)
Juk niekas neliepia ji stebeti,jei si procedura tau labai nemaloni doh.gif Is keliu karteliu tu tikrai nesuprasi nieko.Visur rasoma,kad prireikia 3 ciklu bigsmile.gif Reikia tikrinti kiekviena diena tuo paciu laiku 4u.gif Tavo grafikelis thumbup.gif

Noriu savo vaisingumą pažinti keliais būdais, tai gal priprasiu.
Merginos, kurią dieną laikyti ciklo pradžia: tepimą ar kraujavimą ? Iki šiol pirmąją ciklo dieną laikau tą, kai jau su didžiausiais skausmais pradeda tepti.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 21, 16:17)

super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 21, 15:39)
Noriu savo vaisingumą pažinti keliais būdais, tai gal priprasiu.
Merginos, kurią dieną laikyti ciklo pradžia: tepimą ar kraujavimą ? Iki šiol pirmąją ciklo dieną laikau tą, kai jau su didžiausiais skausmais pradeda tepti.

Priprasi irnesakyk.gif Ginekologai pirmaja cd laiko pirmaja diena,kai pasirodo kraujavimas.Kitoms merginoms tepa pries mmm,bet tai dar nera tikrosios mmm
Atsakyti