Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

[quote=Puk,2011 02 21, 00:23]
Iš patirties mirksiukas.gif labai žemai, kietas, užsidaręs ir buvo sausa. Tai pirmiausia ir sukėlė man įtarimų dėl nestuke.gif
Papildyta:
[COLOR=yellow]o kaip jus tai pajauciat? 4u.gif ar gine po apziuros pasako ar pacios mokat?? ax.gif kad sausa tij pas mane dabar kaip sacharoi...[COLOR=yellow][COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 21 vasario 2011 - 09:14
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 09:09)
o kaip jus tai pajauciat? 4u.gif ar gine po apziuros pasako ar pacios mokat?? ax.gif kad sausa tij pas mane dabar kaip sacharoi...[COLOR=yellow]

as tai pati uzciuopiu smile.gif tikrai lengva, tik kuris laikas uzima kol imi atskirt kada jis minkstas, koks buna kietas, uzsidares ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 21, 10:13)
as tai pati uzciuopiu smile.gif tikrai lengva, tik kuris laikas uzima kol imi atskirt kada jis minkstas, koks buna kietas, uzsidares ir pan smile.gif

aisku blush-anim-cl.gif2:tij vadinasi ir as ji uzciuopiau ax.gif lyg ir zemiau nei visada bt cia turbut pries mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 09:18)
aisku blush-anim-cl.gif2:tij vadinasi ir as ji uzciuopiau  ax.gif lyg ir zemiau nei visada bt cia turbut pries mm doh.gif

man praeita karta pries mm jis irgi buvo lb zemai ir net kitoj pusej isvis doh.gif is pradziu galvojau kad auglys koks biggrin.gif keistai. o siandien pas mane js dar lb aukstai, tai idomu kaip del mm g.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas, suraitytas 4u.gif

QUOTE(Ankara @ 2011 02 20, 21:58)
Sveikos 

Pagal OT tai tau 15DPO  biggrin.gif, nenori to rutuliuko kur 36,6 užjuodint  g.gif

Aš tai velkuos toliau pažemėm, jau norėčiau kilt po galais  doh.gif

Linkiu greitai kilti 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2011 02 20, 22:02)
  as ir jau labai noriu kilti  :  bet pakilti taip, kad nebenusileisciau  blush2.gif

Ir tau linkiu greitai kilti 4u.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 21, 09:16)
Labas rytas  :: na va pas mane nieko naujo  : BT pakrito, NT neigiamas, tai siandien bandysiu uzsirasyti pas gine, tegul krapsto ziuri ka nori bet as daugiau nebekentesiu  schmoll.gif ir tai zadu eiti ne pas savo gine o privaciai, nes manoji nieko nedarys ir lieps bent metus paplanuoti, o tada jau ziureti  : http://www.babyplan.ru/profile/93151

4u.gif unsure.gif

QUOTE(karolce @ 2011 02 21, 09:26)
Labas rytas,na jus cia ir priraset ,per savaitgali : ,gryzus is darbo perskaitysiu,o dabar pasirodauhttp://www.babyplan.ru/profile/104871
tiesa sia savaite man kaip tycia 1 val anksciau i darba padare,tai ir BT matuosiu i val anksciuo
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/104871

Laikykis toliau 4u.gif
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 21, 09:47)
turbut kad ateis...  :  krito siandien gerokai temperatura :
user posted image
ir pilveli jau buvo isiskaudeje, bet kazkaip staiga praejo..    turbut naujas ciklas bus greit.. dry.gif

4u.gif unsure.gif

QUOTE(Amade @ 2011 02 21, 09:55)
Labas rytas 
mano kol kas neidomus grafikiukas 
as beveik kiekviena nakti keliuosi i WC kokia 3-4 valanda, o BT matuoju apie 6.30. neimu i galva as to trumpo nulekimo sysiu  ir manau, nereik perdetai sureiksmint BT matavimo proceso  ::

Sutinku...ir as atsikeliu nakti daznai, bet nesureiksminu ax.gif

Na ka, Mano BT idomi: vakar OT beveik teigiamas, bet nedatrauke iki teigiamo. Siandien jau laukiu teigiamo, bet ko ta BT soktelejo g.gif

Skanios kavutes, kas kavinasi ... Mano kavute siryt labai skani ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 10:09)
[COLOR=yellow]o kaip jus tai pajauciat? 4u.gif ar gine po apziuros pasako ar pacios mokat?? ax.gif kad sausa tij pas mane dabar kaip sacharoi...[COLOR=yellow][COLOR=yellow]

Su pirštuku blush2.gif Jis tiesiog buvo labai žemai, neįprastai žemai. Bet ir šiaip po O kaklelis nusileidžia ir užsidaro, o prieš mmm vėl pakyla, suminkštėja ir prasiveria....
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 21, 10:36)
Su pirštuku blush2.gif Jis tiesiog buvo labai žemai,  neįprastai žemai. Bet ir šiaip po O kaklelis nusileidžia ir užsidaro, o prieš mmm vėl pakyla, suminkštėja ir prasiveria....

doh.gif doh.gif doh.gif aiskiukas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

einu apziuresiu jusu grafikiukus - o as vis dar "atsalus" blush2.gif
matyt oras veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 21, 07:47)
turbut kad ateis...  g.gif  krito siandien gerokai temperatura :
user posted image
ir pilveli jau buvo isiskaudeje, bet kazkaip staiga praejo..  doh.gif turbut naujas ciklas bus greit.. dry.gif

Nu va, tikrai galvojau, kad su tavim bus viskas gerai unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 21, 08:13)

O kur to kaklelio ieskoti? Arti labai yra ar toli? Kaip atskirti, kad ten kaklelis? Idomiai, reiks pasiskaityti apie tai g.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 07:55)
Sveikutes visos :4u:dar nepakritau kol kas http://www.babyplan.ru/profile/102249
bt pilvas toks neramus ir pucia laabai blush2.gif  ax.gif turbut mm ateina unsure.gif

Laikykis, pilvo putimas geras zenklas, o jeigu dar temperatura nekrenta 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 21 vasario 2011 - 10:40
sveikos planiukes, matau esate ypac kai kurios uzsisedejusios sioj temutej, tai atejau paskleisti virusiuku. AAAAAAPPPPPPPPCCCCCYYYYYYY tikiuosi greit pareisit i nestuke.gif skyriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2011 02 21, 11:40)
sveikos planiukes, matau esate ypac kai kurios uzsisedejusios sioj temutej, tai atejau paskleisti virusiuku. AAAAAAPPPPPPPPCCCCCYYYYYYY tikiuosi greit pareisit i  nestuke.gif  skyriu  mirksiukas.gif

labai jau norisi tokio virusiuko mirksiukas.gif http://www.babyplan.ru/profile/102249
Atsakyti