Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 02 20, 19:30)
Tai jau pasiskaiciau issamiai  ax.gif . As kiek supratau is straipsniuku, kad ne del nepakankamos implantacijos, o tiesiog del implantacijos  ax.gif
cool.gif

Tai tada tikrai ne taip supratau su ta implantacija, bet esmes nekeicia, gyvensiu kaip su kiausiniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 20, 18:41)
daug istoriju yra, kai po ilgo laiko pavyksta...  nestuke.gif sekmytes jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif
spaudzia, dar ir kaip biggrin.gif jei dar kelias dienas mm neateis tai darysiuos, gal net ryt  blush2.gif uzsipirkau vel nt biggrin.gif bet bijau vel isvyst I  verysad.gif
siaip man rodos slapintis dazniau pradejau, vis einu ir einu, atrodo nors ir nieko negeriau  doh.gif krutine lb lb skaudi, ir padidejus truputi... o kelias dienas jauciuos isvis kaip balioniukas, ne vidurius pucia, bet tiesiog kazkokia issiputus  doh.gif ir siaip gimdoj toks jausmas keistas, kaip tempimas retkarciais.  g.gif bet norint viska galim pridet ir prie nestumo pozymiu, ir prie pms ... doh.gif tai kolkas dar ziuriu , laukiu tu mm ....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laikau kumstukus, kad neateitu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:10)
Ir va man jau seniai iskiles klausimas, tik niekur nerandu info: koks buna gimdos kaklekis nestumo metu, pastojus? nes mano visada aukstokai, svelnutis - minkstutis, isskyros kremines, siandien tik idomios tokios norincios tysti  g.gif

Iš patirties mirksiukas.gif labai žemai, kietas, užsidaręs ir buvo sausa. Tai pirmiausia ir sukėlė man įtarimų dėl nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:52)
as jokiu hormonu nesu dariusi  schmoll.gif o su sesiuku kai kalbejau, tai sake pas mane gal mazai estrogeno (lygtai gerai pamenu) ir uztai BT po mazai kyla  g.gif  bigsmile.gif bet po sio ciklo tikrai eisiu pas gydytojus ir ziuresiu ko per mazai ir ko per daug  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad progesterono mirksiukas.gif ir jei esi nestuke.gif tai labai negerai, nes reikėtų papildomai naudoti Dufaston, tai geriau ilgai netepmk su NT, kad žinotum, ar nereikia papildomai progesteroną kelti vaistais, nes kitaip leliukai nustoja augti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pasirodau tas pats briedas, tik jau ir FF persigalvojo ir liniją nusiėmė biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, nepakilau auksciau doh.gif g.gif it gavauu VIP a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 21 vasario 2011 - 08:01
Labas rytas bigsmile.gif na va pas mane nieko naujo schmoll.gif BT pakrito, NT neigiamas, tai siandien bandysiu uzsirasyti pas gine, tegul krapsto ziuri ka nori bet as daugiau nebekentesiu schmoll.gif ir tai zadu eiti ne pas savo gine o privaciai, nes manoji nieko nedarys ir lieps bent metus paplanuoti, o tada jau ziureti mirksiukas.gif http://www.babyplan.ru/profile/93151
Atsakyti
Labas rytas,na jus cia ir priraset ,per savaitgali doh.gif ,gryzus is darbo perskaitysiu,o dabar pasirodauhttp://www.babyplan.ru/profile/104871
tiesa sia savaite man kaip tycia 1 val anksciau i darba padare,tai ir BT matuosiu i val anksciuo
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/104871
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 02 20, 23:05)
Laikau kumstukus, kad neateitu tongue.gif

turbut kad ateis... g.gif krito siandien gerokai temperatura :
user posted image
ir pilveli jau buvo isiskaudeje, bet kazkaip staiga praejo.. doh.gif turbut naujas ciklas bus greit.. dry.gif
Atsakyti
KashaloTe 4u.gif 4u.gif 4u.gif o taip graziai tiesiaja varei doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mano kol kas neidomus grafikiukas 4u.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 19, 10:40)
Mergaites norejau paklausti,ar jus  kiekviena ryta matuojat BT tuo paciu metu?man kartais buna tijp kad as nakti kelis kart pabundu,kartais i WC uzsimanau nueinu blush2.gif  ax.gif tij paskui iki BT matavimo dar nusnaudziu kokia val ar dvi.Manau tada yra netikslus matavimas,skaiciau kad reikia buti pamiegojus 6 val,ir matavimo paklaida puse val. doh.gif o kaip jum iseina matuoti ax.gif

as beveik kiekviena nakti keliuosi i WC kokia 3-4 valanda, o BT matuoju apie 6.30. neimu i galva as to trumpo nulekimo sysiu biggrin.gif ir manau, nereik perdetai sureiksmint BT matavimo proceso blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos :4u:dar nepakritau kol kas http://www.babyplan.ru/profile/102249
bt pilvas toks neramus ir pucia laabai blush2.gif ax.gif turbut mm ateina unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas
Diukute, as manau, kad O pas tave buvo 19 CD
kashalote, Ziuokute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 21, 08:55)
KashaloTe  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o taip graziai tiesiaja varei  doh.gif

man tai toks jausmas kad ten kazkas "uzstrigo" , ir nieko nevyko, uztai tiesiaja variau biggrin.gif
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 08:55)
Sveikutes visos :4u:dar nepakritau kol kas http://www.babyplan.ru/profile/102249
bt pilvas toks neramus ir pucia laabai blush2.gif  ax.gif turbut mm ateina unsure.gif

o gal nestuke.gif ? 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Zemil @ 2011 02 21, 09:00)
Labas rytas
Diukute, as manau, kad O pas tave buvo 19 CD
kashalote, Ziuokute  4u.gif

4u.gif na mm dar tiesiogiai neapsireiske bet turbut sio ciklo likimas aiskus doh.gif 4u.gif
Atsakyti