Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(the best @ 2011 02 20, 19:36)
Hematoma, tai kraujo darinys, liaudiskai tariant melyne (pratruko kraujagysle ir kraujas issiliejo). Paprastai ji rezorbuojasi arba iseidama su krauju, arba viduje ir to net nepastebesi. Man pradejo salintis su krauju, iskrito 2 delno dydzio kraujo kresuliai. Seke augima kiekviena savaite, tai augo puikiai. Man liepe nuolat guleti ir nueiti tik i wc, viska reikejo pamirsti, jokiu vaiksciojimu, asaru, jokio streso, indu plovimu. Ir gerti labai daug daug vandens! O priezastys kodel atsiranda, tai taip ir nera tiksliai zinomos, bet spejama, kad nuo didelio kruvio, silpnu kraujagysliu sieneliu, streso, sunkumu nesiojant, trumpai tariant nuo paprasto eilinio gyvenimo... Cia aisku pasirodys ne i tema visa tai, bet planuojancioms irgi gali praversti, nes hematoma gali atsirasti ir nuo nepakankamos implantacijos. Stai kodel jau po O busiu atsargi, tikrai negyvensiu kaip iprastai, bent jau iki menesiniu. Bet dazniausiai viskas baigiasi laimingai smile.gif

Tai jau pasiskaiciau issamiai ax.gif . As kiek supratau is straipsniuku, kad ne del nepakankamos implantacijos, o tiesiog del implantacijos ax.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 21:06)
Sveikos gyvos, prisiduodu su savuoju   mirksiukas.gif

cool.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 21:06)

Pagal OT tai tau 15DPO biggrin.gif, nenori to rutuliuko kur 36,6 užjuodint g.gif

Aš tai velkuos toliau pažemėm, jau norėčiau kilt po galais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 02 20, 21:58)
Sveikos  smile.gif

Pagal OT tai tau 15DPO  biggrin.gif, nenori to rutuliuko kur 36,6 užjuodint  g.gif

Aš tai velkuos toliau pažemėm, jau norėčiau kilt po galais  doh.gif

imk 4u.gif kad kiltum mirksiukas.gif as ir jau labai noriu kilti blush2.gif bet pakilti taip, kad nebenusileisciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 20, 22:02)
imk 4u.gif  kad kiltum  mirksiukas.gif  as ir jau labai noriu kilti  blush2.gif  bet pakilti taip, kad nebenusileisciau  blush2.gif

Tai čia būtų išvis pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 02 20, 21:58)
Pagal OT tai tau 15DPO  biggrin.gif, nenori to rutuliuko kur 36,6 užjuodint  g.gif

na kad niekas nesikeicia, nebrezia linijukes schmoll.gif tai va 15DPO po OT, MB man sako dar iki treciadienio palaukti su NT g.gif nuo vakar vel pradejo po truputuka pilva pamausti, bet (.)(.) minksti kaip MB sako, nes pries mmm jie tokie "prisirpe" buna blush2.gif
Ir va man jau seniai iskiles klausimas, tik niekur nerandu info: koks buna gimdos kaklekis nestumo metu, pastojus? nes mano visada aukstokai, svelnutis - minkstutis, isskyros kremines, siandien tik idomios tokios norincios tysti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:10)
na kad niekas nesikeicia, nebrezia linijukes  schmoll.gif tai va 15DPO po OT, MB man sako dar iki treciadienio palaukti su NT  g.gif nuo vakar vel pradejo po truputuka pilva pamausti, bet (.)(.) minksti kaip MB sako, nes pries mmm jie tokie "prisirpe" buna  blush2.gif
Ir va man jau seniai iskiles klausimas, tik niekur nerandu info: koks buna gimdos kaklekis nestumo metu, pastojus? nes mano visada aukstokai, svelnutis - minkstutis, isskyros kremines, siandien tik idomios tokios norincios tysti  g.gif

na del sito tai negaliu patarti, nes nieko neismanau. Ir seip ta nezinau ka patart,kaip minejau kitoj emutej, man tavo ciklai zalias miskas doh.gif jei OT buvo tikrai teigiami tai pabandyk paskaiciuot ir tada pagadint NT nes kitko tai neisivaizduoju kaip paziuret.
Mano ciklai buvo 30-32 dienos, bet kai pradejau matuot BT tai pasidare 34-35CD doh.gif nors tikrai nestresuoju del matavimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 20, 22:29)
na del sito tai negaliu patarti, nes nieko neismanau. Ir seip ta nezinau ka patart,kaip minejau kitoj emutej, man tavo ciklai zalias miskas doh.gif jei OT buvo tikrai teigiami tai pabandyk paskaiciuot ir tada pagadint NT nes kitko tai neisivaizduoju kaip paziuret.
Mano ciklai buvo 30-32 dienos, bet kai pradejau matuot BT tai pasidare 34-35CD doh.gif nors tikrai nestresuoju del matavimu doh.gif

taip OT testukai tikrai buvo teigiami blush2.gif tai va zadejau ryt daryti testuka, bet MB sako palauk iki treciadienio... tai jei susilaikysiu ryt tai treciadieni gadinsiu NT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:43)
taip OT testukai tikrai buvo teigiami  blush2.gif tai va zadejau ryt daryti testuka, bet MB sako palauk iki treciadienio... tai jei susilaikysiu ryt tai treciadieni gadinsiu NT  bigsmile.gif

nu tikrai teigiamas g.gif bet tai ko BT nekyla g.gif gal PRG mazas g.gif nesidarei?
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2011 02 20, 22:46)
nu tikrai teigiamas  g.gif  bet tai ko BT nekyla g.gif  gal PRG mazas  g.gif  nesidarei?

as jokiu hormonu nesu dariusi schmoll.gif o su sesiuku kai kalbejau, tai sake pas mane gal mazai estrogeno (lygtai gerai pamenu) ir uztai BT po mazai kyla g.gif bigsmile.gif bet po sio ciklo tikrai eisiu pas gydytojus ir ziuresiu ko per mazai ir ko per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:52)
as jokiu hormonu nesu dariusi  schmoll.gif o su sesiuku kai kalbejau, tai sake pas mane gal mazai estrogeno (lygtai gerai pamenu) ir uztai BT po mazai kyla  g.gif  bigsmile.gif bet po sio ciklo tikrai eisiu pas gydytojus ir ziuresiu ko per mazai ir ko per daug  mirksiukas.gif

na kai mano BT buvo maza, tai dariausi progesterona ir jis buvo mazas. Pageriau D ir BT pakilo, dabar planuoju vel pasidaryt paziuret ar kas pasikeite.Jei sulauksiu mm(o tikiuos nesulaukt) tai bandysiu pasidaryt FSH LH ir PRG. Mama atsiunte pinigeliu tai paslapciom nuo MB bandysiu pasidaryt, nes jis pas mane sventai tiki tik daktarais ir niekaip neissaiskinu, kad galima paspartint viska doh.gif bet apie tai gal geriau kitoj temutej, visgi cia kalbam apie BT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 20, 16:35)
sveika  4u.gif  kada pagal plana mm turi ateit ? smile.gif  4u.gif

ai, zinokit mano mmm keliai man nezinomi doh.gif praktiskai nera buve stabilaus vienodo ciklo... unsure.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 20, 21:51)
laikykis thumbup.gif  4u.gif

laikausi laikausi kiek galiu tongue.gif (nu bet siandien pasidariau neiskentus NT 25 jautrumo, tai ryskiai neigiamas ax.gif)

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 20, 22:06)

idomu, kuo gi pasibaigs.... linkiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 02 20, 23:20)
idomu, kuo gi pasibaigs.... linkiu II mirksiukas.gif

dekui dekui, kaip visada mes visos tikimes geriausio, bet nevisada pavyksta blush2.gif na bet tikekimes bus viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti