sveikos mamytės,
nežinau kodėl, bet mano vaikui (1,2 mėn amžiaus) netinka žuvis, aš taip manau. kai jis suvalgęs žuvį iš karto suviduriuoja, 6 kartus po to kai suvalgo. gal kas žinote , kodėl taip yra?
Na viduriavimas gali but vienas is alergijos pozymiu.Na buna gi zmoniu alergisku vienam ar kitam produktui ir niekas negali pasakyt kodel .Reiktu pasitart su gydytoja ,gal nukreiptu pas alergologa.Galima pabandyt kuri laika neduot zuvies .Paskui vel paziuret kaip reaguoja.Dar gali but reakcija ne i pacia zuvi , o i joje esancius priedus.Paskaitykit Sajano posta http://www.supermama...?...943&st=180#
Mano drauge turi alergija daugumai produktu .Tai jai taip yra su vistiena.Budavo viena kart pavalgo viskas gerai ,o kita kart ziurek didele alergija.Is pradziu mane ,kad ir vistienai alergiska.Taciau paskui atrinko ,kad kai kuriu firmu vistos kelia alergija.Nuo naminiu niekad blogai nebuvo .
Tai cia mano tokie pamastymai
Mano drauge turi alergija daugumai produktu .Tai jai taip yra su vistiena.Budavo viena kart pavalgo viskas gerai ,o kita kart ziurek didele alergija.Is pradziu mane ,kad ir vistienai alergiska.Taciau paskui atrinko ,kad kai kuriu firmu vistos kelia alergija.Nuo naminiu niekad blogai nebuvo .
Tai cia mano tokie pamastymai

QUOTE(daiva14 @ 2011 02 08, 13:11)
sveikos mamytės,
nežinau kodėl, bet mano vaikui (1,2 mėn amžiaus) netinka žuvis, aš taip manau. kai jis suvalgęs žuvį iš karto suviduriuoja, 6 kartus po to kai suvalgo. gal kas žinote , kodėl taip yra?
Nesupratau - čia apie kokio amžiaus kūdikį kalba? 1,2 mėn.

QUOTE(Perkune @ 2011 02 15, 18:18)
manau tikrai ne men

Na dar klausimas koki zuvi duodat ir kaip gaminama