QUOTE(kucci_kucci @ 2011 06 03, 03:39)
Dar noreciau Himalaja komentaro apie Skinceuticals Retinol 0.5% Refining Night Cream Komentara radau ir Beautypedijoje,ten visai gerai atsiliepiama aapie si seruma, taciau pastebejau kad Pvz kita Skinceuticals krema tu esi ivertinusi 2*, o Beautypedijoje jis gerai vertinamas,del to idomi nuomone.
kiek as suprantu,ta labai jau silikonu daug,ir isvis visa sudetis man labai jau cheimine
kiek as suprantu,ta labai jau silikonu daug,ir isvis visa sudetis man labai jau cheimine
Beautypedija šiuo atveju mano nuomonę atspindi.
Jei norisi natūralios kosmetikos, tai tokia priemonė netiks. Bet jei norisi labai efektyvios ir stiprios... Tiks.
Tik reikia turėti omenyje, kad tokios koncentracijos retinolis yra ne juokas ir sudirgins odą kaip reikiant. Prie jo geriau pratintis palaipsniui, pradedant nuo mažesnių koncentracijų, kaip ir su rūgštimis. Nes kitaip pradžioj oda nusilups ir išraudonuos.
Kitą Skinceuticals kremą įvertinau 2*, nes jame nieko gero be apsaugos nuo saulės nėra. Dabar žiūriu, kad jis bekvapis ir greičiausiai turėtų tikti jautresnei odai, tai gal ir vertas tų 3*... Bet ne dėl to, kad kažkas stebuklingo jame būtų, o dėl to, kad sudėtis paprasta ir greičiausiai nedirgins.