Lyg ir visus atsiliepimus sukėliau į blogą
Jei ką praleidau- trimituokit.
QUOTE(jurgitale @ 2011 05 27, 11:45)
Sveikos merginos. jau aš taip pat tiek susidomėjau ta kosmetikos sudėtimi tai siaubas
dabar viską skaitau studijuoju. Na tai baisu pasidaro ko ten prideda.
Radau gerą puslapį kur surašyta kaip rinktis kosmetiką,nukopinu ir įdedu bus lengviau apsispręsti. Nes šiaip negalima pasikliauti kažkieno konkrečia nuomone, kas tinka vienam gali netikti kitam arba atvirkščiai. Kaip kosmetologė sakė jei tinka naudok. Vienu žodžiu rinkitės geresnę sudėtį ir tiek, kur mažiau parabenų ir kitų blogiukų.
Kaip suprasti savo kosmetikos sudėtį?
1. Parabenai, Paraben (Metyl, Butyl, Propyl, Isobutyl)
2. Propileno glikolius, Propylene Glycol
3. Mineralinis aliejus, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum)
4. Trietanolaminas, Dietanolaminas, Triethanolamine (TEA), Diethanolamine (DEA)
5. BHT (Butylated Hydroxythaluene)
6. Phenoxyethanol
Dometis sudėtimi yra sveikintinas dalykas, bet prieš pasitikint kokia nors informacija reiktų pirmiau atkreipti dėmesį, iš kur ji ateina ir kiek ji pagręsta sveiku protu, faktais, moksliniais tyrimais.
Pacituotas straipsnis yra parašytas natūralios kosmetikos kompanijos. Kuri šiuo atveju pelnosi sėdama nepagrįstas baimes. Mano nuomone- labai neetiškas dalykas.
Išvardinti ingredientai, naudojami kosmetikoje yra saugūs ir kol kas nėra išsamių tyrimų, įrodančių kitaip.
Beje, mineralinis aliejus gali būti laikomas netgi labai natūraliu
Nafta juk kaip ir natūrali
Iš gamtos. Jos aliejus išgaunamas paprastu distiliacijos būdu, pats produktas- yra vienas geriausių ir efektyviausių drėgmės užrakintojų odoje (funkcionuoja lygiai taip pat, kaip ir natūralūs aliejai- sudarydamas barjerą), nedirginančių ir tinkančių net ir super jautriai odai
Prieštaringas teiginys, bet mintis pamąstymui
Kaip tik šiuo metu rašau straipsnelį apie mineralinį aliejų ir jį supančias prieštaras, gal bus įdomu vėliau paskaityti
QUOTE(jurgitale @ 2011 05 27, 11:45)
jūs visos pačios galite labiau pasidomėti ką tepat.
Būtų labai smagu, jei vieto mano produktų įvertinimų geriau merginos pačios bandytų suprasti sudėtis, o aš tik galėčiau pridėti savo nuomonę ir padėti, jei reikia.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 05 27, 14:23)
Labai ačiū
Na, aš jos niekada nenaudoju tiesiai iš indelio ir net ne iš dangtelio, visada nedidelę kiekę įsiberiu į atskirą dangtelį.
Dar nuėjus paklausiau pardavėjos, tai pasakė, kad gali galioti praktiškai neribotą laiką
nes yra iš absoliučiai natūralių, nesenstančių medžiagų... nu taip įdomiai
Na, taip naudojant tikrai mažesnė tikimybė, kad bakterijų prisidaugins.
Dėl neriboto galiojimo
Viskas turi savo galiojimo laiką, net ir negendantys dalykai, nes su laiku jie keičia savo savybes, jau nekalbant apie besiveisiančias bakterijas, grybelius ir t.t. Kad priemonė natūrali nieko nepasako apie galiojimą. Kaip tik parodo, kad joje nėra efektyvių sintetinių konservantų, kas sutrumpina naudojimo laiką.
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 05 28, 12:42)
Gal galima plačiau apie šį veido kremą :
Gal būtų galima plačiau apie pavadinimą, su nuotrauka
QUOTE(jurgitale @ 2011 05 29, 14:17)
. Kremuose iš kart po vandens paprastai rašomos aliejaus tipo medžiagos (labai tikime, kad ant Jūsų kremo tai bus augalų aliejus ir ne pigus mineralinis aliejus, arba klastingas silikonaliejus dimethicone, cyclomethicone arba kiti, su panašia galūne
O čia jau pačiam sąrašo viršuje silikonaliejai, kurie yra pigūs pakeičia augalinius . Tai kažin ar vertas dėmesio.
Mano nuomone silikonų blogis yra nebent jų nepagrįstai prasta reputacija. Nėra absoliučiai jokio mokslinio pagrindo jų vengti, nebent norima naudoti 100% natūralias medžiagas arba jie jūsų odai netinka. Kuo jie klastingi cituotame aprašyme nepaaiškinama...
Mano atsiliepimas apie TBS serumą
čia.
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2011 05 31, 13:38)
aciu uz atsakyma
gerai , kad as jo nepirkau , o dovanu gavau is TBS , o tai butu gaila... ir uz ka taip lt kaina uzkelia jam, paziurejau parduotuveje 91 lt
Dažniausiai visų priemonių kaina yra išpūsta... Gryni ingredientai, pati žaliava gamintojui centus kainuoja.