QUOTE(vesterna @ 2011 05 21, 23:11)
Dar noreciau paklaust. Mano oda sausoka bet yra inkstiru, ar tinka Paula's Choice Exfoliating 2% BHA Lotion pravalymui? nenoriu issausint odos. ir kaip tas cetearyl alcohol antroj vietoj?
ir dar ar sausai odai tinka Paulos Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 15 & Antioxidants? noretusi, kad ir drekintu, ir apsaugotu?
ir dar ar sausai odai tinka Paulos Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 15 & Antioxidants? noretusi, kad ir drekintu, ir apsaugotu?
Abi priemonės turėtų puikiai tikti sausai odai.
O kas dėl cetearly alcohol? Tai tirštiklis, emolientas, kuris drėkina odą. Ne tas "baisus" sausinantis alkoholis.
QUOTE(Spurgita @ 2011 05 22, 09:27)
himalaia, jei tonikas fototoksiškas, tai jo negalima naudoti ryte? O jeigu po to tepsiu kremą su apsauga, gal tada galima naudoti ryte?
Kuris čia tonikas toks? Abidis?
Aš geriau dieną nenaudočiau, dėl viso pikto, net ir po apsauginiu kremu.
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 05 24, 11:30)
Pagal mane, sito kremuko sudetis labai gera, bet noreciau ir tavo, Himalaia, atsiliepimo
Kažkaip nesitiki, kad sudėtis tiksli, nes rūgštys pirmu numeriu negali eiti, tada jų koncentracija būtų per didelė kasdien naudot.
Nenurodyta, koks rūgščių procentas? Gal tiesiog ne pagal mažėjimą sudėlioti ingredientai... Aprašyme teigia, kad ir nuo saulės apsaugo, bet UV filtrų sudėtyje irgi nėra.