Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės suprasti kosmetiką 2

QUOTE(himalaia @ 2011 04 10, 20:48)
Aš taip galvočiau... Jei reikia tikro kondicionieriaus, kurį tepsi ant plaukų, rinkčiausi kondicionierių. Jei norisi tik lengos priemonės/ serumo, kurią naudosi ant skalpo, rinkis eliksyrą.

Tas pirmas purskiamas yra kondicionierius, taip, bet jis yra tik ant skalpo purskiamas. O eliksyras irgi tepamas ant skalpo, bet per nakti palaikius nuplaunamas. Tai va, galvoju, gal pirma,nes zymiai pigiau iseina, didesnis turis, ir nuplauti nereikia, jei ju sudetis panasi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 07, 22:20)
Na, skirtingos žmonių odos, skirtingi ir požiūriai...
Aš aliejuje nematau nieko blogo, jei jis tau tinka. Bet esmė ta ir yra, kad ne visiems jie tinka...
Čia va dar gali pasiskaityti, ką ji mano apie Oil cleansing method. Iš esmės aš jai pritariu, nes prausti odą karštu vandeniu ar naudoti karštą rankšluostį, kaip tame valyme rekomenduojama aš nesiryžčiau. Bet yra, kam toks valymas sutvarko odą. Yra ir tokių, kuriems tik pablogėja. Taip kad vienos tiesos nėra...
Aš pati dabar naudoju jojobą makiažo valymui, odą valau pieneliu, nes "riebalas tirpdo riebalą", nesausina mano odos, kaip prausikliai. Bet dar nesu tikra, ar toks būdas mano odai tinka. Taip kad kiekvienas eksperimentų būdu turi atrasti sau priimtinas priemones. O ką kiti sako tai  irnesakyk.gif  mastau.gif Aš vat galiu pasakyti, kad nuo alkoholinio toniko oda nukris, bliogių bliogis tas alkoholis, bu bu bu. O tau tai bus išsigelbėjimas ir idealiai tiks. Tai kuri dabar teisi  ax.gif

Idomu, ar toks misinys neuzkimstu poru?

Sudėtis: ekologiški nerafinuoti lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų aliejai.

http://kosmetika.aro...t/produktas/95/
Atsakyti
Ką manot apie Hialurono serumą? Sudėtis:
Deionized water, Glycerine, Seaweed extract, Hyaluronic acid, Polysorbate-20, Sodium PCA, Lecinol, DMAE, Vitamin C Ester.

user posted image
Atsakyti
Sveiki, norėčiau pasiteirauti, kokia priemonė geriausiai išbalintų pigmentines dėmes? Rašėte, kad šitas visai neblogas: Neostrata Brightening Cream SPF 15, gal ka nors dar geresnio praleidau? Iš anksto dėkui:4u:
Atsakyti
Visu pirma noreciau pasakyti, jog seniai seku foruma, o ypac temas apie odos prieziura ir suzinojau tikrai daug naudingu dalyku. saunuole himalaia! 4u.gif
Jau pora menesiu naudoju VICHY AERA TEINT Pure Mineral Foundation for normal/combo skin. Esu ja labai patenkinta (nekemsa poru, atrodo naturaliai, lengvai dengiasi), bet idomu, ar tikrai veiksnus ju nurodomas spf 20. Pakuote - stiklinis buteliukas su dozatoriumi.

Ingredients: AQUA,CYCLOPENTASILOXANE,ALCHOL DENAT,BUTYLENE GLYCOL,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,PHENYL TRIMETHICONE,PEG-10 DIMETHICONE,SQUALANE,BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE,SORBITOL, TALC,ALUMINUM HYDROXIDE,MAGNESIUM SULFATE,NYLON-12,DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE,MALTITOL,CL77891,CL77492,CL77491, CL77499

aciu!
Atsakyti
ir jeigu galetumet dar noreciau, kad pakomentuotumet UV Natural Sunscreen SPF30+. Labiausiai domina, ar kimstu poras ir ar gali suerzinti oda. pakuote - plastikine nepermatoma tubele.

Ingredients:Active Ingredients: Zinc Oxide 24.8%
Inactive: Vitis vinifera (grape seed) oil, Caprylic/capric triglycerides, Silicia, Zinc Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camellia oleifera leaf extract (green tea), Vitis Vinifera (Grape Seed) Extract, Tocopherol, Iron Oxides.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belskis: 11 balandžio 2011 - 16:58
norejau pasiteirauti, ar sita Clinique krema nuo saules reikia tepti viena sau pati ar ant drekinamojo kremo? g.gif City block
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 04 12, 15:18)
norejau pasiteirauti, ar sita Clinique krema nuo saules reikia tepti viena sau pati ar ant drekinamojo kremo?  g.gif  City block

Nuorodoj rašo, kad vieną arba po makiažu. Tai, kaip suprantu, po apačia kremo jau tept nereikia...
Atsakyti
man duty free konsultante sake, kad reikia dar drekiklio, bet as nelabai ja pasitikiu, o pati nesuprantu, ar ten yra kokiu drekinanciu komponentu, ar ne smile.gif teks isbandyti, jeigu nesausins, tai nenaudosiu papildomai drekiklio.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 04 12, 15:18)
norejau pasiteirauti, ar sita Clinique krema nuo saules reikia tepti viena sau pati ar ant drekinamojo kremo?  g.gif  City block

Cia butent kaip ir pati rasot yra kremas nuo saules, tai kazko po apacia reiketu - na jei siaip nenaudojat kremu, tai nereikia, bet jei pvz naudojat paprastai krema, tai ir pries sita Clinique reikia naudot, nes jis tik apsauga duoda nuo saules (t.y. neatlieka kremo funkciju).

Aprasyme ir raso, kad arba viena, arba po makiazo naudot, t.y. kad galima po makiazu naudot. Bet yra ir naudojimas aprasytas:
"HOW TO USE
Apply to clean skin after using your 3-Step Skin Care System.
Using fingertips, smooth evenly over cheeks, forehead, nose and chin. Blend.
Follow with foundation, if desired.
Remove with your favourite Clinique makeup remover."
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2011 04 12, 22:36)
man duty free konsultante sake, kad reikia dar drekiklio, bet as nelabai ja pasitikiu, o pati nesuprantu, ar ten yra kokiu drekinanciu komponentu, ar ne  smile.gif  teks isbandyti, jeigu nesausins, tai nenaudosiu papildomai drekiklio.

Viska gerai patare konsultante 4u.gif As pvz sausiaode esu ir krema visada naudoju (t.y. ryte ir vakare), dabar pradejau krema nuo saules teptis, atrodo nesausina (suniuka vedu dazniausiai tik nuo suales kremu pasitepus, o normalu krema grizus tepu, o labai skubiais rytais ir praleidziu), bet vistiek naudoju ir drekinanti kremuka.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 04 12, 21:36)
man duty free konsultante sake, kad reikia dar drekiklio, bet as nelabai ja pasitikiu, o pati nesuprantu, ar ten yra kokiu drekinanciu komponentu, ar ne  smile.gif  teks isbandyti, jeigu nesausins, tai nenaudosiu papildomai drekiklio.

man nereikia jokiu papildomu drekikliu,pilnai uztenka ir sio Clinique mirksiukas.gif
labai esu juo patenkinta,biskeli pamaskuoja demeles rausvas,kur like po spuogeliu, jokios kremines pudros nenaudoju,uztenka ir kremo spalvos smile.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti ar mano naudojamas kremas gali kimsti poras, kadangi as ji tepu ant veido 4u.gif
Himalaya Herbals Baby Cream (extra soft & gentle)
user posted image
Ingredients (Each ml contains): Oil: Olive oil 35mg. Exts.: Country Mallow 5mg, Licorice 5mg, Gulancha Tinospora 5mg.
Other ingredients: Aqua, caprylic/ capric triglyceride, carbomer, cetearyl alcohol, ceteth 20, cetyl alcohol, dimethicone, disodium EDTA, glycerin, glyceryn serate SE, methylparaben, fragance, polysorbate 60, propylparaben, Sobitan stearate, triethanolamine.
Atsakyti