Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės suprasti kosmetiką 2

QUOTE(himalaia @ 2011 04 07, 00:51)
Atrodo kaip nebloga priemonė, daug antioksidacinių augalinių ekstraktų, aliejų, vitaminų. Kad indelis užsukamas tikrai nėra gerai, nes turi ypač jautrių ingredientų- arbutino, vitamino C. Jei norit išsamesnės nuomonės, teks sudėtį nurašyt  mirksiukas.gif

Kolkas uzteks ir tiek - aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 04 06, 14:34)
Pirkau pas kosmetologę birią mineralinę pudrą, perkant man ją išgyrė, kad nekemša porų ir dengiasi sluoksniais, dėka kurių oda kvėpuoja smile.gif labai įdomu kaip ją įvertintumėt, štai sudėtis:

Golden Light

Kas gamintojas, koks pudros pavadinimas... ax.gif
Atsakyti
Himalaia ,vat man toks klausimas iskilo,as vis pasiskaitineju sia temute ,o kodel jus nenorit apibudint produkta be jo pavadinimo ar gamintojo vardo,juk matant visa produkto sudeti nera svarbu ar jis vadinas saulute ar menulis mirksiukas.gif tik prasu neisizeiskit.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 06, 23:51)
Maserati., shemsa. Hauschkos ir MyChelle priemonės Beautypedijoj yra.

Neraaa..Vakar ziurejau,tu priemoniu,kur klausiau tikrai nera.

Dar labai labai domina sie miltukai:

Bare Minerals ,, Rare minerals blemish therapy"

Zinc Stearate, Illite, Barium Sulfate, Silica, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Tapioca Starch, Soil Mineral Concentrate, Kaolin, Cyclodextrin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Betaine Salicylate, Corn Starch Modified, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract, Sophora Angustifolia Extract, Algae Extract, Retinol, Dextrin, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Maltodextrin, Farnesol, Niacinamide, Magnesium Myristate, Calcium Sodium Phosphosilicate, Mica, Bismuth Oxychloride, Titanium Dioxide
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2011 04 07, 07:57)
Himalaia ,vat man toks klausimas iskilo,as vis pasiskaitineju sia temute ,o kodel jus nenorit apibudint produkta be jo pavadinimo ar gamintojo vardo,juk matant visa produkto sudeti nera svarbu ar jis vadinas saulute ar menulis mirksiukas.gif tik prasu neisizeiskit.

Gal todel, kad i situos ,,sarasus" ir blog'a yra ziurima perspektyviai, t.y. , kad po metu supras apie koki krema kalba eina? Pvz. labai geras kremas,isgirtas,o pavadinimo nera, stai jums ir menuliukas ar saulute, pirkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 07, 00:51)
Nu tai nespauskit, visiems paskelbkit, kas čia dabar per paslaptys biggrin.gif  ax.gif

zinok kadangi ne mano zinute tai tegu shopingas paviesina mirksiukas.gif
jokia cia paslaptis, tiesiog parase atsiliepima apie Naruko kremuka mirksiukas.gif
Papildyta:
kazko man neatvercia beautypedia to puslapio verysad.gif
Atsakyti
JASON ,, Thin To Thick Revitalizing Scalp Elixir"

user posted image

Laminaria Saccharina (Hawaiian Sea Kelp/ Algae Extract), Aqua (Purified Water), Panthenol 3 (plant phospholipids, DL Panthenol Ethyl Panthenol and Steardimonium Panthenol), Extracts of: Hamameles Virginiana(Witch Hazel), Calendula Officinalis (Marigold)*, Vegetable Glycerin, Lactomide MEA, Lecithin, Triticum Vulgare(Hydrolyzed Wheat Protein), Anthemus Nobilis (Chamomile) Extract*, Polysiloxone Copolymer, Inositol (Vitamin cool.gif, Folic Acid, Arctium Lappa (Burdock) Extract*, Polysorbate-20, Polysorbate-60, Dimethicone Copolyol, Biotin (Vit. H), Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate (vit. E), Lactic and Mixed Fruit Acids, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Glycine Soya (Soy Protein), Zinc Ascorbate (Ester C, Vit. C), Nettle, Panax Ginseng (Ginseng) Extract, Cystein, Liposomes, Niacinamide & Glycans, Benzophenone-3, Titanium Dioxide, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, propylparaben, Phyto-Complex of: Eugenia Caryophyllus (clove), Mentha Piperita (Peppermint Leaf), Lavandula Officinalis (Lavender), Salvia Officinalis (Sage), Lumulus Lupus (Hops).

Jason Thin-To-Thick Hair Thickening Conditioner

user posted image

Aqua (Purified Water), Emulsifying Wax, Panthenol (Vit. B5), Vegetable Glycerin, Acetamide MEA, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Biotin (Vit. H), Tocopheryl Acetate (Vit. E), Tocopheryl Nicotinate (Vit. E), Retinyl Palmitate (Vit. A), Ester-C Sorbitol (and) Glycerin (and) Calcium Ascorbate, Algae Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel (Certified Organic), Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Panax Ginseng Root, Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Glycine Soja (Soybean) Protein, Biosaccaride Gum-1, Allantoin, Ethyl Panthenol, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Menthol, Phytantriol, Wheat Amino Acids, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance Oil Blend.
Atsakyti
VICHY „Dermablend corrective foundation“

ACTIVE INGREDIENT:
TITANIUM DIOXIDE 6.1%...........SUNSCREEN

INACTIVE INGREDIENTS:
WATER • CYCLOPENTASILOXANE • DIMETHICONE • GLYCERIN • POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE • CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE • HEXYL LAURATE • PENTYLENE GLYCOL • DISTEARDIMONIUM HECTORITE • METHYLPARABEN • CELLULOSE GUM • ALUMINUM HYDROXIDE • MAGNESIUM SULFATE • PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE • TRISTEARIN • ACETYLATED GLYCOL STEARATE • ACRYLATES COPOLYMER • BUTYLPARABEN; [+/- MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES]
Atsakyti
Perkelinėju po truputį senus atsiliepimus į blogą, konkrečiai Biotopix Kremą nuo raukšlių su botulino efektu, tai vėl prisižvengiau galvodama, kaip kremas paralyžuoja veido raumenis, tada pirštus, o galų gale ir smegenus bei piniginę lotuliukas.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2011 04 07, 01:57)

Iš esmės Maserati paaiškino... Tikrai nesvarbu, ar Chanel ten, ar Eveline, mano nuomonė dėl to nesikeičia. Bet ir taip veltui dirbu, noriu, kad mano palikimas ateities kartoms pasiliktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai reikia kažkaip užfiksuoti tą atsiliepimą. Todėl ir šita tema, ir blogas buvo užvesti- kad jūs ateitumėt ir pasiskaitytumėt apie konkrečias priemones, o ne tik apie plaukiojančias sudėtis, kurios daugumai nieko nesako 4u.gif

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 07, 03:48)
Neraaa..Vakar ziurejau,tu priemoniu,kur klausiau tikrai nera.

Gal todel, kad i situos ,,sarasus" ir blog'a yra ziurima perspektyviai, t.y. , kad po metu supras apie koki krema kalba eina? Pvz. labai geras kremas,isgirtas,o pavadinimo nera, stai jums ir menuliukas ar saulute, pirkit biggrin.gif

A tikrai... Aš kažkaip radau biggrin.gif Viską galiu iškapstyt, jei tik taip galiu darbo išvengti lotuliukas.gif
Paieška ten kartais grybauja, ne visada išmeta pagal pavadinimą priemonę. O kartais ir pavadinimas netikslus būna. Atsidaryk visas Hauschkos priemones pagal gamintoją, ir pagal raktinį žodį su ctr+f tikrai surasi (pvz., toned, rhythmic ar kaip ten...).

Ale būtų geras detektyvas ir intriga- va radau stebuklingą priemonę, į sudėtį seilę pavarvinkit, o pavadinimo nesakysiu tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(shemsa @ 2011 04 07, 03:52)
kazko man neatvercia beautypedia to puslapio  verysad.gif

Pabandyk http://www.beautypedia.com/ o tada "search all reviews", turėtų atsidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 balandžio 2011 - 18:25
Perskaiciau ir as apie Hauschka priemones. Pati kazkada buvau nusipirkus visa serija priemoniu riebiai, spuoguotai odai. Va apie aliejuka beutypedia raso, kad nera nieko blogiau riebiai odai kaip dar daugiau aliejaus ir riebalu. Bet naturalistes teigia, kad neva riebalai tirpsta riabaluose, atseit aliejus kaip tik gerai, nes isvalo poras ir mazina riebalavimasi. Pvz., tiek Hauschka, tiek Kvapu namai ir pan riebiai odai yra prigamine priemoniu butent aliejaus pagrindu. Tai kaip cia is tikro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 04 07, 14:18)
Perskaiciau ir as apie Hauschka priemones. Pati kazkada buvau nusipirkus  visa serija priemoniu riebiai, spuoguotai odai. Va apie aliejuka beutypedia raso, kad nera nieko blogiau riebiai odai kaip dar daugiau aliejaus ir riebalu. Bet naturalistes teigia, kad neva riebalai tirpsta riabaluose, atseit aliejus kaip tik gerai, nes isvalo poras ir mazina riebalavimasi. Pvz., tiek Hauschka, tiek Kvapu namai ir pan riebiai odai yra prigamine priemoniu butent aliejaus pagrindu. Tai kaip cia is tikro?  g.gif

Na, skirtingos žmonių odos, skirtingi ir požiūriai...
Aš aliejuje nematau nieko blogo, jei jis tau tinka. Bet esmė ta ir yra, kad ne visiems jie tinka...
Čia va dar gali pasiskaityti, ką ji mano apie Oil cleansing method. Iš esmės aš jai pritariu, nes prausti odą karštu vandeniu ar naudoti karštą rankšluostį, kaip tame valyme rekomenduojama aš nesiryžčiau. Bet yra, kam toks valymas sutvarko odą. Yra ir tokių, kuriems tik pablogėja. Taip kad vienos tiesos nėra...
Aš pati dabar naudoju jojobą makiažo valymui, odą valau pieneliu, nes "riebalas tirpdo riebalą", nesausina mano odos, kaip prausikliai. Bet dar nesu tikra, ar toks būdas mano odai tinka. Taip kad kiekvienas eksperimentų būdu turi atrasti sau priimtinas priemones. O ką kiti sako tai irnesakyk.gif mastau.gif Aš vat galiu pasakyti, kad nuo alkoholinio toniko oda nukris, bliogių bliogis tas alkoholis, bu bu bu. O tau tai bus išsigelbėjimas ir idealiai tiks. Tai kuri dabar teisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 balandžio 2011 - 21:22
QUOTE(himalaia @ 2011 04 07, 02:16)
Kas gamintojas, koks pudros pavadinimas...  ax.gif

Gamintojas gloProfesional http://www.gloprofessional.com, o pudra taip ir vadinasi gloLoose base golden Light http://www.gloprofes....com/loose-base smile.gif

Sudėtis:
Mica, Lauroyl Lysine, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Renityl Palmitate, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Water.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 07 balandžio 2011 - 21:47
QUOTE(Laimme @ 2011 04 07, 15:46)
Sudėtis:
Mica, Lauroyl Lysine, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Renityl Palmitate, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Water.

g.gif A kur mineralai, duodantys spalvą g.gif Ar ji bespalvė? ax.gif
Papildyta:
Ai, tiek to, puslapyje yra nurodyti irnesakyk.gif
Atsakyti