Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės suprasti kosmetiką 2

QUOTE(himalaia @ 2011 03 17, 23:35)
Kaip jums toks atsiliepimo formatas, geriau ar blogiau už senąjį?:

Man gal labiau patinka, toks...aiskesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 03 17, 23:35)

dėkui už atsakymą smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 03 18, 12:55)
Man gal labiau patinka, toks...aiskesnis g.gif

man toks irgi labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Himalaia, atsakyma radau smile.gif
Atsakyti
Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2-in-1 Roll-on. Raso, kad su UV filtru

ingredients:
aqua, cyclopentasiloxane, alkohol denat, butylene glycol, ethylhexyl methoxycinnamate, phenyl trimethicone, peg 10, dimethicone, squalane, bis-peg/ppg-14/14 dimethicone, magnesium sulfate, tack, nylon-12, maltitol, disodium stearoyl glutamate, aluminum hydroxide, sorbitol, caffeine, citrus medica limonum extract/ lemon fruit extract, [+/-may contain: cl 77891 / titanium dioxide, cl 77491, cl 77492, cl 77499 / iron oxides), (F.I.L. B38760/1).

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 18 kovo 2011 - 18:38
Himalaia.Vakar gavau PAULA'S CHOISE meginukus thumbup.gif labai patiko bet...Tikrai galetu buti didesnes pakuotes megineliu,nors porai dienu,o ne vienam kartui.Man visko buvo per daug.
Pries tai buvau nusipirkusi La-roche-posay hydraphase linijos,pieneli ,hydraphase light krema ir paakiu krema.Jokio odos dilkciojimo nejutau,bet pasitepus nesijauciau gerai,noras buvo kuo greiciau viska nusiplauti vandeniu.Idomu kodel,ar tai reiskia,kad buvo per sunkus?
Dabar nusipirkau Clinique 3-step skin care system,for skin type 2.Vakare pabandysiu.Man jau galva sukasi nuo nezinojimo ko mano odai reikia....O dar skaudziau piniginei doh.gif
Himalaia o kokia jusu nuomone apie Clinique kosmetikos normalios-misrios odos prieziuros linija?
Paula's Choise priekaistu visai neturiu,bet nepatogu,kad reikia pirkti internetu ir dar nezinia per kiek laiko atsius.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 18, 12:37)
Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2-in-1 Roll-on. Raso, kad su UV filtru

Aš jo vien dėl alkoholio nenaudočiau... Nežinau, ar Lietuvoje yra, bet Garnier Skin Renew Anti-Puff Eye Roller būtų geresnis variantas, turi ingrediento escin, apie kurį prieš kelis puslapius rašiau.

QUOTE(zoska @ 2011 03 18, 12:58)
Himalaia.Vakar gavau PAULA'S CHOISE meginukus  thumbup.gif labai patiko bet...Tikrai galetu buti didesnes pakuotes megineliu,nors porai dienu,o ne vienam kartui.Man visko buvo per daug.
Pries tai buvau nusipirkusi La-roche-posay hydraphase linijos,pieneli ,hydraphase light krema ir paakiu krema.Jokio odos dilkciojimo nejutau,bet pasitepus nesijauciau gerai,noras buvo kuo greiciau viska nusiplauti vandeniu.Idomu kodel,ar tai reiskia,kad buvo per sunkus?
Dabar nusipirkau Clinique 3-step skin care system,for skin type 2.Vakare pabandysiu.Man jau galva sukasi nuo nezinojimo ko mano odai reikia....O dar skaudziau piniginei doh.gif
Himalaia o kokia jusu nuomone apie Clinique kosmetikos normalios-misrios odos prieziuros linija?
Paula's Choise priekaistu visai neturiu,bet nepatogu,kad reikia pirkti internetu ir dar nezinia per kiek laiko atsius.

Mėginėliai standartiniai ten yra, galvoju g.gif Bent man tikrai ilgam užtenka, serumo kokiai savaitei, toniko kokiems 3 kartams, drėkiklio kokiems 4...
La Roche Posay matyt per sunkios buvo, daugiau ypatingai sausai odai. O jūsų turbūt daugiau į normalumą, vos sausa, spėju.

Dėl Clinique. Jie neseniai performulavo priemones, bet pvz tonikai kaip buvo, taip ir liko žiaurūs, alkoholiniai, tikrai nerekomenduočiau nei vieno iš Clarifying 1-4 serijos jokiam odos tipui, ypač sausai. Jei turit muilą- gali būti per daug sausinantis. nežinau, ar jie pakeitė Dramatically Different Moisturizing Lotion formulę, bet sena buvo ne ypač, labai paprasta, bet bent jau be dirgiklių ir kvepalų. Jei įmanoma, rekomenduočiau grąžinti visą rinkinį, nes tonikas šlykštus, muilas gali sausinti, o drėkiklis nevertas pinigų.
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2011 03 18, 06:49)
Ar gali vitamino c esencija kimsti poras? Panaudojus pora kartu odoje atsiro pilna juodu taskiuku. Beje ar nieko tokio, kad esencija oksidavosi, ar ji tokia pat veiksminga?
NUsipirkau tokia:
user posted image

Gal galima būtų sudėtį pamatyti. Mano mama susidomėjo šita kosmetiką, tai nežinau, ką patarti, nes sudėčių niekur nėra...

Šiaip pats vitaminas C neturėtų kimšti porų, kaip tik atvirkščiai, turėtų jas valyti.

Jei vitaminas C oksiduojasi, reiškia jis praranda savo veiksmingumą. Jis yra ypatingai jautrus kontaktui su deguonimi ir atidarius nestabilią pakuotę per kelis kartus gali "sunykti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 kovo 2011 - 21:14
QUOTE(himalaia @ 2011 03 18, 22:21)
Gal galima būtų sudėtį pamatyti. Mano mama susidomėjo šita kosmetiką, tai nežinau, ką patarti, nes sudėčių niekur nėra...

Šiaip pats vitaminas C neturėtų kimšti porų, kaip tik atvirkščiai, turėtų jas valyti.

Jei vitaminas C oksiduojasi, reiškia jis praranda savo veiksmingumą. Jis yra ypatingai jautrus kontaktui su deguonimi ir atidarius nestabilią pakuotę per kelis kartus gali "sunykti".

sudeties negaliu parasyt, nes pirkau tik viena ampulyte, nebuvo sudeties. Kai nusipirkau jis jau buvo oranzines spalvos, reiskias neveiksmingas? g.gif aprasyme raso
"Neišsigąskite Askorbo rūgšties esencija gali pasidaryti tamsiai oranžinės spalvos, o tai yra normalus reiškinys dėl oksidacijos, bet tai neturės jokios įtakos jos veikimui/funkcijoms"
Taip kaip is tikro? g.gif

Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 03 18, 22:21)
Aš jo vien dėl alkoholio nenaudočiau... Nežinau, ar Lietuvoje yra, bet Garnier Skin Renew Anti-Puff Eye Roller būtų geresnis variantas, turi ingrediento escin, apie kurį prieš kelis puslapius rašiau.

o jame pakankamas kiekis to escin, kad butu veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 03 18, 17:12)
sudeties negaliu parasyt, nes pirkau tik viena ampulyte, nebuvo sudeties. Kai nusipirkau jis jau buvo oranzines spalvos, reiskias neveiksmingas?  g.gif aprasyme raso
"Neišsigąskite Askorbo rūgšties esencija gali pasidaryti tamsiai oranžinės spalvos, o tai yra normalus reiškinys dėl oksidacijos, bet tai neturės jokios įtakos jos veikimui/funkcijoms"
Taip kaip is tikro?  g.gif

Papildyta:
o jame pakankamas kiekis to escin, kad butu veiksminga?

Oranžinės spalvos gali būti, nes dažų pridėta, nežinau, be sudėties nepasakysiu. Kad "tai yra normalus reiškinys dėl oksidacijos, bet tai neturės jokios įtakos jos veikimui/funkcijoms" tikrai nesutinku, ir knygose apie kosmetikos formulavimą, kosmetologiją tą patį rašo- netinkamose pakuotėse vitaminas C dažnai sunyksta dar iki atidarant. Taip kad pinigai į balą.

To Garnier sudėtis tokia:
Water, Butylene Glycol, Glycerin, Caffeine, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Escin, Guanosine, Hydroxyproline, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Aluminum Hydroxide, C13-14 Isoparaffin, Disodium Edta, Laureth-7, Mica, Polyacrylamide, Caprylyl Glycol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea

Tikrai atrodo, kad turi pakankamai ir kofeino, ir escin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 19 kovo 2011 - 00:07
Jus jau pirmame puslapyje pakomentavote Paula's Choice - Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray, o jis tinkamas naudoti veidui?
Atsakyti
Ir dar domina sie:
Ocean Potion Suncare Broad Spectrum, Sunblock Lotion, Anti-Aging, SPF 30

Active Ingredients: Homosalate (10%), Octisalate (5%), Oxybenzone (3%), Avobenzone (2%); Inactive Ingredients: Water, Acrylates Copolymer, Polyisobutene, Diisopropyl Adipate, Propylene Glycol, Cholecalciferol (Vitamin D3), Dimethyl Capramide, Polyester 8, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Oleo Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sorbitan Oleate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer,Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Iodopropyl Butylcarbamate, Triethanolamine, Fragrance

Biore - UV Perfect Face Milk SPF 50+

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Zinc Oxide, Alcohol, Water, Lauryl Methacrylate / Sodium Methacrylate Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Talc, Glycerin, Styrene / Stearyl Methacrylate Crosspolymer, Methicone, Polysilicone-9, PEF-12 Dimethicone, Titanium Dioxide, PEG-3 Dimethicone, Phenoxyethamol, Cetyl-PG Hydroxyethyl Palmitamide, Aluminium Hydroxide, Silica.
Sis turbut nekoks? g.gif

Eltamd UV Clear SPF 46

Active Ingredients: Zinc Oxide (9.0%), Octinoxate (7.5%)
Inactive Ingredients: Purified Water, Cyclomethicone, Niacinamide, Octyldodecyl Neopentanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Oleth-3 Phosphate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Triethoxycaprylylsilane

Coppertone - Oil Free SPF 45 Sunblock Lotion

Active Ingredients: Avobenzone (2%), Homosalate (13%), Octisalate (5%), Octocrylene (2%), Oxybenzone (4%) Inactive Ingredients: Water, Sorbital, Aluminum Starch Octenylsuccinate, VP/Eicosene Copolymer, Triethamolamine, Stearic Acid, Sorbitan Isostearate, Benzyl Alcohol, Dimethicone, Polyglyceryl 3 Distearate, Tocopherol, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA

Idomi visu ju sudetis..Kuris geriausiai tiktu veidui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 19 kovo 2011 - 14:04
Bioderma Sensibio H2O (Valomasis micelinis vanduo jautriai odai)
Sudetis
WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Bioderma Sensibio AR (Kasdienis intensyviai raminantis kremas)
Sudetis
WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, GLYCOL DISTEARATE, OZOKERITE, PEG-100 STEARATE, SODIUM PCA, CANOLA OIL, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, GLYCYRRHETINIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) GERM EXTRACT, ALLANTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, BEHENYL ALCOHOL, POLYACRYLAMIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN.

Gal galetumete pakomentuoti sudeti 4u.gif
Ieskau, geru priemoniu, kurios padetu mazinti veido raudoni bei stiprinu Kapileru sieneles, kad jos netrukinetu. Ar butu geris sios priemones?

Bioderma Photoderm AR SPF 50+/UVA 33 (Specifinė maksimali saulės apsauga jautriai, į raudonį linkusiai odai)
Sudetis
WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDIBEN- ZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT., CYCLO-METHICONE, GLYCERIN, HYDROXYPROPYL DIMETHICONOL BEHENATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, ECTION, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, GINKGO BILOBA EXTARCT PROPYLENE GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, TRILINOLEIN, CITRIC ACID, TRILINOLENIN, TRIOLEIN, TRIPALMITIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRISTEARIN, IRON OXIDES (CI 77492), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DISODIUM EDTA, BHT, IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499), PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdablonde: 21 kovo 2011 - 10:53
Mane domina šis kremas g.gif
Sudėtis:
Aqua, Iwonisz Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, ethoxydiglycol, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, butyl methoxydibenzoylmethane, caprylic/capric trygliceride, isopropyl palmitate, glycerin, mineral oil (liquid paraffin), octocrylene, aluminum starch octenylsuccinate, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, soybean (glycine soja), protein: oxido reductases, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, butylparaben, sodium acrylate/acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate 80, disodium edta, PEG-8, tocopherol, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, citric acid, parfum.
Atsakyti