vesterna, bloge visi atsiliepimai
QUOTE(Amellie @ 2011 03 14, 13:16)
Kaip supratau, neblogas kremas, bet ar galetu pasviesinti juodus paakius?
QUOTE(Amellie @ 2011 03 16, 10:08)
Amellie, pora puslapiu anksciau Himalaia labai placiai atsake i mano uzklausima apie paakiu sviesinima
Aciu jai uz tai
iwostin ANTI-ACNE PEELING
Aqua, Iwonicz Aqua, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/ Capric triglyceride, Vitis Vinifera Oil, Jojoba esters, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Allantoin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Triclosan, Parfum, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid.
Aqua, Iwonicz Aqua, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/ Capric triglyceride, Vitis Vinifera Oil, Jojoba esters, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Allantoin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Triclosan, Parfum, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid.
QUOTE(himalaia @ 2011 03 15, 21:16)
Iš tikro, prausiklio dar nesu išsirinkusi. Seniau tiko šitas
Olay Foaming Face Wash, for Sensitive Skin
Bet ilgainiui chloruotas vanduo man išdžiovino tiek odą, tiek plaukus, tai dabar jokio putojančio prausiklio pastoviai negaliu naudoti, net ir pačio švelniausio. Tai dabar iš ryto tik nuvalau odą toniku, tą patį darau ir vakare, jei niekur iš namų neinu- veidas neapdulka, neprakaituoja, nelabai yra ką valyti. Arba prausiu filtruoti vandeniu ir
The Body Shop Aloe Calming Facial Cleanser, for Sensitive Skin
Tai yra pienelis be detergentų, tai valau juo odą kaip anksčiau aprašyta buvo- tepu ant sausos odos, masažuoju, drėkinu, vėl masažuoju ir nuplaunu. Tik dar nesu tikrai, ar jis man porų nekemša, tikiuosi, kad ne.
Dėl mano priežiūros- dauguma mano priemonių yra iš Paula's Choice. Man labai svarbu, kad visos priemonės būtų bekvapės (aš geriau kvapnią žvakę užsidegsiu ar eterinių aliejų pakaitinsiu, nei kad kvepalus ant odos tepsiu), tai vien dėl to sunku išsirinkti tinkamas. Bet dauguma Paula's Choice priemonių esu išbandžiusi, dauguma tiko, kelios tik nelabai. Tai dabar visas mano pagrindinis arsenalas yra iš jos linijos. Tik apsaugą nuo saulės ir odos valiklius kitų firmų naudoju. Plius dar neseniai hialurono serumą nusipirkau su vitaminu C.
Olay Foaming Face Wash, for Sensitive Skin
Bet ilgainiui chloruotas vanduo man išdžiovino tiek odą, tiek plaukus, tai dabar jokio putojančio prausiklio pastoviai negaliu naudoti, net ir pačio švelniausio. Tai dabar iš ryto tik nuvalau odą toniku, tą patį darau ir vakare, jei niekur iš namų neinu- veidas neapdulka, neprakaituoja, nelabai yra ką valyti. Arba prausiu filtruoti vandeniu ir
The Body Shop Aloe Calming Facial Cleanser, for Sensitive Skin
Tai yra pienelis be detergentų, tai valau juo odą kaip anksčiau aprašyta buvo- tepu ant sausos odos, masažuoju, drėkinu, vėl masažuoju ir nuplaunu. Tik dar nesu tikrai, ar jis man porų nekemša, tikiuosi, kad ne.
Dėl mano priežiūros- dauguma mano priemonių yra iš Paula's Choice. Man labai svarbu, kad visos priemonės būtų bekvapės (aš geriau kvapnią žvakę užsidegsiu ar eterinių aliejų pakaitinsiu, nei kad kvepalus ant odos tepsiu), tai vien dėl to sunku išsirinkti tinkamas. Bet dauguma Paula's Choice priemonių esu išbandžiusi, dauguma tiko, kelios tik nelabai. Tai dabar visas mano pagrindinis arsenalas yra iš jos linijos. Tik apsaugą nuo saulės ir odos valiklius kitų firmų naudoju. Plius dar neseniai hialurono serumą nusipirkau su vitaminu C.
Na taip, be to, tas priemoniu atsirinkimas gali buti laikinas, oda vistiek kazkiek kinta
O Paula's choice vistiek viliuosi kada nors isbandyti
Bet kol kas isigijau Olay firmos, susigundziau akcijomis Parduotuvej labai nenagrinejau sudeciu, paziurejau, kad tik alkoholio nebutu daug, bet kai grizusi namo atidziau patikrinau butu lyg ir nebloga sudetis, bet kam tiek parabenu ir kvapu
Bandysiu sias:
Olay gentle cleansers refreshing face wash
Sudetis: aqua, sodium lauroamphoacetate, Peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, sorbitol, glycerin, sodium lauroyl sarcosinate, sodium trideceth sulfate, Peg-7 glyceryl cocoate, cucumis sativus, aloe barbadensis, sodium laurate, sodium sulfate, Peg-100, propylene glycol, sodium chloride, magnesium chloride, tridecyl alcohol, magnesium nitrate, citric acid, tetrasodium edta, disodium edta, bht, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, isobutylparaben, propylparaben, imidazolidinyl urea, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, phenoxyethanol, parfum, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, linalool.
Olay gentle cleansers refreshing toner
Sudetis: aqua, glycerin, aloe barbadensis, cucumis sativus, panthenol, butylene glycol, propylene glycol, Ppg-1-Peg-9 Lauryl glycol ether, potassium phosphate, isoceteth-20, tetrasodium edta, phenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, isobutylparaben, propylparaben, imidazolidinyl urea, parfum, linalool, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, ci 42090.
Olay beauty fluid non-greasy moisturising fluid
Sudetis: aqua, glycerin, sorbitan stearate, dimethicone, paraffinum liquidum, petrolatum, cetyl ricinoleate, sucrose cocoate, alanine, arginine, betaine, glumatic acid, glycine lysine, proline, serine, sorbitol, threonine, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, dimethiconol, carbomer, myristic acid, palmitic acid, stearic acid, sodium hydroxide, cetyl alcohol, myristyl alcohol, stearyl alcohol, sodium pca, glyceryl hydroxystearate, steareth-100, methylparaben, propylparaben, disodiumedta, phenoxyethanol, parfum, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, ci 17200.
Labas, įdomi būtų nuomonė apie Natura Siberica prausimosi putas riebiai ir mišriai odai
Organic Camomilla Recutita Distilate, Organic Saponaria Officinalis Extract, Organic Sophora Japinoca Flower Exract, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, SodiumLauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfume, Limonene.
Ačiū
Organic Camomilla Recutita Distilate, Organic Saponaria Officinalis Extract, Organic Sophora Japinoca Flower Exract, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, SodiumLauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfume, Limonene.
Ačiū
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 16, 15:13)
Na taip, be to, tas priemoniu atsirinkimas gali buti laikinas, oda vistiek kazkiek kinta
Bet kol kas isigijau Olay firmos, susigundziau akcijomis Parduotuvej labai nenagrinejau sudeciu, paziurejau, kad tik alkoholio nebutu daug, bet kai grizusi namo atidziau patikrinau butu lyg ir nebloga sudetis, bet kam tiek parabenu ir kvapu
Na, taip, keičiantis hormonams ir t.t. oda irgi gali keistis. Bet nebūtinai...
Taip, konservantų ir kvapų ten yra (bet pvz., jei parašyti 3 parabenai, visai nereiškia, kad jų koncentracija didesnė, nei kitoje priemonėje, kurioje yra tik vienas )
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2011 03 16, 04:08)
Loterija su tais kremais... Labai norėkit, gal pašviesins
Atrodo neradau pakomentuoto šito kremuko
NEOGLIS SENGSASE PHAs-AHA 10%
INGredienTS:
aqua,PeG 6sterate,glycol stearate,PEG 32 stearate,propylen glycol,gluconolactone,glycerin,creatine,dioctyl cicloexane, c12-c15 alkyl benzoate,octyl octanoate,zinc oxide,petrolatum,glyceryl stearate,copper peptides,lecithin,dimethyl mea,mandelic acid,lactobionicacid,benzophenone-3,buthyrrospermum parkii,tocopheryl acetate,dimethicone,imidazolidinyl urea,tartaric acid,xantan gum, disodium edta,sodium acrylates copolimer,mineral oil,ppg-1-trideceth-6,methylcloroisothiazolinone,methylisothiazolinone,parfum.
NEOGLIS SENGSASE PHAs-AHA 10%
INGredienTS:
aqua,PeG 6sterate,glycol stearate,PEG 32 stearate,propylen glycol,gluconolactone,glycerin,creatine,dioctyl cicloexane, c12-c15 alkyl benzoate,octyl octanoate,zinc oxide,petrolatum,glyceryl stearate,copper peptides,lecithin,dimethyl mea,mandelic acid,lactobionicacid,benzophenone-3,buthyrrospermum parkii,tocopheryl acetate,dimethicone,imidazolidinyl urea,tartaric acid,xantan gum, disodium edta,sodium acrylates copolimer,mineral oil,ppg-1-trideceth-6,methylcloroisothiazolinone,methylisothiazolinone,parfum.
Kaip jums toks atsiliepimo formatas, geriau ar blogiau už senąjį?:
Privalumai:
* Turi ląstelių komunikaciją skatinančio kreatino, truputį antioksidantų
* Yra cinko oksido, kuris kažkiek apsaugos nuo saulės spindulių
* Lengvas pagrindas
Trūkumai:
* Turi kvepalų
* Naudojamas konservantas Kathon CG gali sudirginti odą
Neblogas rūgštinis kremas sausesnei odai. Turi 10% AHA/ PHA. Sudėtyje yra cinko oksido, bet neišskirtas jo procentas ar nurodytas SPF faktorius, tad apsauga nuo saulės vien iš šis priemonės nepasitikėčiau. Vertinčiau geriau, jei neturėtų dirginančio konservanto (dėl galimo sudirgimo jis dažniausiai naudojamas tik nuplaunamose priemonėse).
Privalumai:
* Turi ląstelių komunikaciją skatinančio kreatino, truputį antioksidantų
* Yra cinko oksido, kuris kažkiek apsaugos nuo saulės spindulių
* Lengvas pagrindas
Trūkumai:
* Turi kvepalų
* Naudojamas konservantas Kathon CG gali sudirginti odą
Neblogas rūgštinis kremas sausesnei odai. Turi 10% AHA/ PHA. Sudėtyje yra cinko oksido, bet neišskirtas jo procentas ar nurodytas SPF faktorius, tad apsauga nuo saulės vien iš šis priemonės nepasitikėčiau. Vertinčiau geriau, jei neturėtų dirginančio konservanto (dėl galimo sudirgimo jis dažniausiai naudojamas tik nuplaunamose priemonėse).
QUOTE(himalaia @ 2011 03 15, 21:16)
Plius dar neseniai hialurono serumą nusipirkau su vitaminu C.
gal butu galima pavadinima??
ir kokia priemone tiko su spf?,nes pamenu kaip rasei kad PC kimso poras...
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 17, 19:21)
gal butu galima pavadinima??
Timeless Skin Care serumą nusipirkau neseniai. Kol kas labai teigiamai galiu atsiliepti. Ir kaina prieinama, ne kaip daugumos hialurono serumų (mokėjau 20$ už 30ml, kas yra tikrai nedaug).
SPF priemonę kol kas naudoju iš savo kosmetologės sukurtos linijos. Nėra ji ideali, bet bent jau odai tinka- yra tik su cinko oksidu ir octinoxate, kas man labai svarbu, nes avobenzonas giluminius spouogus sukelia. Tai, deja, parekomenduoti negaliu, nes kosmetologė internetu neprekiauja.
O šiaip, ateityje planuoju išbandyti Clinique City Block. Dar labai man tinka Paula's Choice kremas su spalva ir saulės apsauga. Ir veido toną sulygina, ir su SPF.
Jos Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray man porų nekimšo, kaip tik nepaprastai patiko, kol neišsiaiškinau, kad absoliučiai visos priemonės su avobenzonu man netinka Labai gaila, nes su cinku ir titanu priemonės dažniausiai būna skirtos sausai odai, tad surasti sau tinkamą sunku...