man rodo. Bandžiau ir su skirtingom naršyklėm žiūrėt
Gal užtaikėt tuo metu pažiūrėt, kai aš puslapio html kodą redagavau, dėl to ir pastreikavo truputį...
Kad jau pagyrete DR.RIMPLER drekikli, sudejau daugeli ju produktu sudeciu, gal kada ateityje perzvelgus rastumete ka galetumete iskirti kaip tikrai gera ar net puiku produkta?
Porą gerų serumų pakomentavau. Kitos priemonės... Arba nieko ypatingo, arba turi dirgiklių (ypač daug priemonių su alkoholiu), arba sudėtis nebloga, bet pakuotės netinkamos (veido drėkikliai indeliuose). Kaukės- nieko gero, prausikliai- neblogi.
Himalaia, gal galima būtų bloge prie priemonės nuotrauką įdėt? Lengviau orientuotis būtų. Dauguma priemonių žinau kaip atrodo, o tikslaus pavadinimo neatsimenu.
Essential Oil Of Roman Camomile: 0.05% Essential Wax Of Acacia: 0.5% White-Bright Complex: 4% Papaya Extract: 4% Vitamin C Derivative: 2% Fruit Acid Concentrate: 1%
Himalaia, gal galima būtų bloge prie priemonės nuotrauką įdėt? Lengviau orientuotis būtų. Dauguma priemonių žinau kaip atrodo, o tikslaus pavadinimo neatsimenu.
Idėja gera, bet, kaip minėjo Sunreja, tada nuotrauką jūs turėtumėt įdėti. Taip pat tai "surytų" daugiau mano laiko- reiktų nuotraukas talpinti į mano albumą (nes nuorodos iš interneto dažnai dingsta), formatuoti, karpyti, kad tilptų į blogą ir t.t. Be to, blogas riboja, kokį kiekį nuotraukų į jį galima sukrauti. Pasiekus limitą mokėti reikia.
Pabandysiu pasikrapštyt su nuotraukom, pažiūrėsim, kaip seksis. Nes dar man visą krūvą atsiliepimų į blogą reikia perkelti, užims laiko...
Essential Oil Of Roman Camomile: 0.05% Essential Wax Of Acacia: 0.5% White-Bright Complex: 4% Papaya Extract: 4% Vitamin C Derivative: 2% Fruit Acid Concentrate: 1%
Medik8 White Balance Serum 15m
as naudociau demelem po spuogo pabalinti, ar butu veiksmingos , nes skirtos jos pigmentinem demem .
Decleor sudėtis nepilna. Be to, iš aprašymo vitamino C ir rūgščių koncentracijos per mažos, kad veiksmingai balintų.
O Medik8 pakuotė netinkama, kad išlaikytų arbutiną stabilų. O jis labai jautrus šviesai.
Aubrey Organics, Sparkling Mineral Water, Herbal Complexion Mist
Natural Base of Sparkling Mineral Water, Organic Aloe Vera, Horse Chestnut Extract, Inositol, Linoleic Acid (Vitamin F), Calcium Pantothenate (Vitamin B-5); Extracts of Fennel, Hops, Balm Mint, Mistletoe, Camomile and Yarrow; Biotin, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E), Oak Musk Oil.