QUOTE(oregano @ 2006 11 18, 18:41)
Pas mane panasiai... Moka profesionaliai isvest is kantrybes .... Tarp kitko mano sunelis gimes tais paciais metais, ta pati menesi ir ta pacia diena kaip tavo dukrele! Yra ziauriai, nu nerealiai uzsispyres, gincius, atsikalbinetojas ir zyzeklis-specas Tiesa, as jo nelupu dirzu ar rykste (nes uzgriauzciau save negyvai ), kartais uzploju delnu ruron, bet stengiuos kontroliuoti save, - kalbet pakeltu ir grieztu tonu, jei graziuoju susitart neina. Sekantis kantrybes "laiptelis", - kai jau staugiu decibelus ijungus, bet kai jau visai plionke truksta, tai vaikinas svilpte svilpia i savo kambari, i savo lova ir ten pabuna uzdarytas "poilsiui". Pradzioj rekdavo iki pamelynavimo, dauzydavo duris ir taip galedavo testis kazin kiek... Kaip sakant elgdavosi visai nevaikiskai Tai as prisesdavau kitoj duru pusej ir bandydavau vest su juo "derybas" : jei nustosi zviegt ir atsiprasysi - isleisiu... Nu ir buri burtus jam, kol aprimsta ir pasieki savo... Ir kazkaip tie mano ikalbinejimai pagaliau dave vaisiu - uzdarytas kambary gana griet aprimsta ir atsipraso, nes labiau knieti iseiti, nei kriokti 3valandas
Siaip mano vaikinas nuo mazumes uzsispyres, jautrus, reikalaujantis viso demesio - tipiskas vyriskos gimines atstovas . Musu mazoji sese visai kitokio charakterio - ramesne, ne tokia hyper aktyvi, labiau savarankiska. Bet va, kai ji atsirado, tai mano bernas isvis nenulipa man nuo galvos, niekaip nepripranta, kad demesiu reikia dalintis. Kartais atrodo, kad tycia daro sunybes - dazniausiai skriaudzia sese, kad tik susierzinciau- atkreipciau demesi Nors to demesio tikrai jam netruksta, juk pastoviai bunam kartu, auginu savo pipirus pati. Bet jis akivaidziai reikalauja visisko ir nuolatinio demesio vien tik sau, nesvarbu, ar indus plauciau, ar kalbeciau su mazaja
Cia turbut pirmagimiu "sindromas", kai vienturciai karaliukai staiga netenka karunos gimus sesei ar broliui ir niekaip negali susitaikyti, jog viskuo reikia dalintis. Is to kyla visos problemos... O jauneliai nuo pat mazu dienu priprate augti su tiek demesio kiek jo gauna, todel yra savarankiskesni. Tik taip galiu paaiskinti savo sunaus, o turbut ir Tavo vyresneles (nes jus irgi turit pagranduka ) super ozius Nezinau, tikekimes sis sunkus periodas greit praeis, svarbiausiai laikytis aukso vidurio tramdant tuos ozius - nepasiduoti, bet ir neperlenkti lazdos... Sunku..
Sekmes
Siaip mano vaikinas nuo mazumes uzsispyres, jautrus, reikalaujantis viso demesio - tipiskas vyriskos gimines atstovas . Musu mazoji sese visai kitokio charakterio - ramesne, ne tokia hyper aktyvi, labiau savarankiska. Bet va, kai ji atsirado, tai mano bernas isvis nenulipa man nuo galvos, niekaip nepripranta, kad demesiu reikia dalintis. Kartais atrodo, kad tycia daro sunybes - dazniausiai skriaudzia sese, kad tik susierzinciau- atkreipciau demesi Nors to demesio tikrai jam netruksta, juk pastoviai bunam kartu, auginu savo pipirus pati. Bet jis akivaidziai reikalauja visisko ir nuolatinio demesio vien tik sau, nesvarbu, ar indus plauciau, ar kalbeciau su mazaja
Cia turbut pirmagimiu "sindromas", kai vienturciai karaliukai staiga netenka karunos gimus sesei ar broliui ir niekaip negali susitaikyti, jog viskuo reikia dalintis. Is to kyla visos problemos... O jauneliai nuo pat mazu dienu priprate augti su tiek demesio kiek jo gauna, todel yra savarankiskesni. Tik taip galiu paaiskinti savo sunaus, o turbut ir Tavo vyresneles (nes jus irgi turit pagranduka ) super ozius Nezinau, tikekimes sis sunkus periodas greit praeis, svarbiausiai laikytis aukso vidurio tramdant tuos ozius - nepasiduoti, bet ir neperlenkti lazdos... Sunku..
Sekmes
mano vaikas lygiai lygiai kopija tavojo vyriskio, jam 2.7metu, jam nieks negalioja.nors gaves tai irgi tik su rankyte ir tai gal pora kartu, sakau gal rykstele padetu.o gimes ne 10 22, i ta kluba nepatenkam, bet cia man rodos ne pagal data o pagal toki buda reiktu steigtis mamoms kluba.mano stogas jau seniai negrizta jungiame i kluba?