Bet šita tema yra apie vaikų mušimą, o ne apie kitas blogybes šeimoj. galima panagrinėti ir jas, bet tam reikia sukurti naują temą.
O kas ant ko "varo", tai dar nereiškia, kad nėra už ką. Kažkur skaičiau temą apie anytą, kur tikrai nepasakytumėt, jog mama išsigalvoja ir be reikalo ją dergia. Juk visokių žmonių yra ir tikrai neprivalu gerbti tą, kuris negerbia tavęs ir tavo šeimos, kad ir kas tai būtų.
Papildyta:
QUOTE(Karolytė @ 2008 10 01, 12:42)
Ne tik mušimas yra blogai, tik nereikia blogybių tarpusavy lyginti, čia maždaug taip, va šnapsą geriu, be narkotikų už tai nevartoju, koks aš šaunuolis
Šiaip yra daug dalykų, kurie žeidžia vaikus ir visų jų reikėtų privengti... Bent jau mano tokia nuomonė.
Šiaip daug auklėjimui gerų idėjų parodo per visokias "superauklių" laidas...
Tik va kad būtinai reikėtų užvožti karts nuo karto dėl bendros tvarkos, tai nerodo...
Labai geros laidos, anksčiau žiūrėdavau, tikrai yra gerų ir protingų patarimų, svarbiausia- veikiančių. Derėtų pasižiūrėti ir toms, kurios su savo vaikais nesusitvarko ir nemato kitos išeities be diržo. Tikrai, ten kartais tokių vaikų parodo, kad iš pradžių galvoji, kaip su tokiais velniukais įmanoma susitvarkyt
Bet kad ir kokie vaikai būtų, be tėvų "pagalbos" jie tokie netampa. Ar pastebit, kad visada reikalinga pagalba ir patiems tėvams? Vat ir sakot, kad jūs užaugot ir jums psichologų nereikia... Dar ir kaip reikia.
Aš ir neneigiu, kad mušimas nėra vienintelė blogybė šeimoje, bet kvaila teisintis tuo, kad kiti kažką savo šeimoj daro blogiau už mane, tai man leistina kartais užploti vaikui, juk jis vistiek užaugs geresnis už kaimyno vaiką, kuriuo nesirūpinama...