Įkraunama...
Įkraunama...

Kai labai knieti suduot

QUOTE(sena pažįstama @ 2008 09 28, 15:49)
Plumpt uz varsios, ir vel viskas is pradzios rolleyes.gif
I tema, gerbiamosios, i tema, prasom ax.gif
O tema "Kai knieti suduoti".
Atsakau:kai knieti suduoti, suskaiciuoju iki 100, pergalvoju n variantu su galimomis pasekmemis ir tada jau arba suduodu be gailescio arba po suskaiciavimo pasirenku kita varianta-pokalbi, demesio nukreipima, barima arba grasinima("bus popa"-ir parodai adata bigsmile.gif ).

esu laaaabai impulsyvi blush2.gif todel kai labai knieti suduoti stengiuosi suduoti kur nors i kieta pavirsiu - i stala, i stakta, kojom i zeme. man tai padeda "issikrauti", ir vaikai supranta, kad kazka ne taip daro ax.gif

ideja patiko, bet eilerastis per ilgas tongue.gif
Atsakyti
tai galima patrumpinti

Atsakyti
O galima būtų ir Lietuvos himną paniūniuoti, kol nervai praeis... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gambe @ 2008 09 28, 15:08)
O kaip jums tokia bausme, kai mama vaikuti musa o po to jam pradejus verkt, bega saldainiu ieskot kad nutiltu greiciau ir nerektu? tai ka vaikas tokiu elgesiu suprast gali??? ar kad mama jauciasi kalta, ar kad reik blogai ka daryt, paskui atkentet paskui saldainiai?????? arba kai mama isskalbia kaili gerai, o paskui pati verkia kad nesusilaike....  doh.gif  na man tas musimas vistiek atrodo niekur nereikalingas....

Visiškai nesuprantama, absurdiška ir kvaila. Vaikas labai klaidinamas. Jeigu norit ateity visai su juo nesusišnekėti, tai puikus būdas to pasiekti.

QUOTE(smalsutis @ 2008 09 28, 16:17)
O galima būtų ir Lietuvos himną paniūniuoti, kol nervai praeis...  ax.gif  smile.gif

Jūs labai teisus. Kaip tik taip ir darykit, kai užeina pyktis ir noras paauklėti vaiką.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 28, 16:24)
Jūs labai teisus. Kaip tik taip ir darykit, kai užeina pyktis ir noras paauklėti vaiką.

Aš vaiko auklėjimu užsiimu visada, o ne kai tik noras kada nors užeina. Ir nesu isterikas, visada gerai apgalvoju savo veiksmus, prieš kažką darydamas - taigi man to visai nereikia. Čia patarimas tiems ar toms, kurių psichika silpna ir pasiduoda savo pykčio protrūkiams...
Atsakyti
QUOTE(smalsutis @ 2008 09 28, 16:54)
Aš vaiko auklėjimu užsiimu visada, o ne kai tik noras kada nors užeina. Ir nesu isterikas, visada gerai apgalvoju savo veiksmus, prieš kažką darydamas - taigi man to visai nereikia. Čia patarimas tiems ar toms, kurių psichika silpna ir pasiduoda savo pykčio protrūkiams...

nu vistiek neįtikinot, kad vaikui sėdantis į balą būtina suduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 26, 18:24)
Kantrybe yra viena, o vaiko blogas elgesys yra kita.
Papildyta:
Nezinau gal pasaulis ritasi i gera puse ar i bloga, bet pasirodo, kad visi vaikai
gimsta idealus, ne bera del ko ju barti, turi duoti jiems laisve ir t.t.

Imkim toki pavyzdi, pvz.: pedagogai, zmones issimoksline, atrodo prie nieko ne prikibsi... Vaikai uzauga narkomanai, is kalejimu ne iseina... kaip jus paasikinsite tai... ( yra tokiu atveju nemazai, ne noriu nieko izeisti)
Papildyta:
O nauda tokia, kad gal sekanti karta ne labai noresis gauti i uzpakali...  g.gif

Man ta jūsų filosofija šen bei ten nesueina: prieš tai rašėt apie neva tai kažkokį tarkštelėjimą, dabar apie tai, kad vaikui, prisiminus tą tarkštelėjimą, nebesinorėtų to vėl patirti... Tai man kyla klausimas, kaip reikia "tarkštelėti", kad vaikas to nebenorėtų patirti????? Iš pradžių maniau, kad jūs už tokį pliaukštelėjimą, kad atkreipt vaiko dėmesį, o pasirodo turi skaudėti, kad vaikas to ateityje vengtų. Ir viskas aišku bus nurašyta vaiko "blogam elgesiui" (va šita sąvoka tai man yra visiškai nesuvokiama - ką jūs vadinat blogu elgesiu? nepaklusnumą???) ir tam, jog vaikas "išvedė iš kantrybės". Tai mieliems tėveliams, kuriems delnai niežti, pirmiausia reikėtų su savo kantrybe susitvarkyti užuot ieškojus absurdiškų pasiteisinimų, kodėl juos taip traukia suduot vaikams per užpakalį. Jei iš tiesų rūpi vaiko gerovė ilgalaikėje perspektyvoje, visada galima pasidomėti, ką pataria ir ką mušimo klausimu mano psichologai, kurie, kaip žinia, problemų su kantrybe neturi. Bet tingisi turbūt, užvažiavai per užpakalį ir ramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 28, 14:42)
Prievarta yra pliaukštelėti ir taip parodyti, kad aš esu stipresnis, jei neklausysi - būsi sudorotas. O nukreipiant dėmesį vaikas net nepajaučia.

lotuliukas.gif "Busi sudorotas-jei ne mano tai gyvunelio narve" thumbup.gif

Pradedu galvoti, kad tikrai mokykloje turi būti privalomas psichologijos kursas bendram išsilavinimui.

Papildyta:
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 29, 11:20)

Jei teko uzvaziuoti vaikui i uzpakali (lengvai) tai tik del isterijos priepoliu...
Kurie buvo istike keleta kartu... Dabar tie isterijos priepoliai nebe pasikartoja...
Atsakyti
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 29, 10:33)
Papildyta:
Jei teko uzvaziuoti vaikui i uzpakali (lengvai) tai tik del isterijos priepoliu...
Kurie buvo istike keleta kartu... Dabar tie isterijos priepoliai nebe pasikartoja...

Aišku, niekas nepaneigs, kad jūsų vaikui gal padėjo lengvas pliaukštelėjimas nuo isterijos priepuolio (nes nepažįstam gi jūsų ir jūsų vaiko), bet jau žiauriai žiauriai nesitiki, nes tai būtų per paprasta ir tai ko gero patyvirtintų bet kas, kam teko su isterijos priepuoliais susidurti.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 29, 11:43)
Aišku, niekas nepaneigs, kad jūsų vaikui gal padėjo lengvas pliaukštelėjimas nuo isterijos priepuolio (nes nepažįstam gi jūsų ir jūsų vaiko), bet jau žiauriai žiauriai nesitiki, nes tai būtų per paprasta ir tai ko gero patyvirtintų bet kas, kam teko su isterijos priepuoliais susidurti.

Ai, tai čia apie vaiko isterijos priepuolius? Aš galvojau mamos, o dabar jau jai praėjo, tai turi kantrybės nebesuduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 29, 11:43)

Zinoma, kad nesitiki, pilnai tikiu kad nesitiki... Bet tokiu atveju tikrai ne begsiu pas psichologa...
Papildyta:
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 29, 11:51)
Zinoma, kad nesitiki, pilnai tikiu kad nesitiki... Bet tokiu atveju tikrai ne begsiu pas psichologa...

Ne juk zinoma, Lietuva sventuoliu krastas... Tokie ten visi apsiskaite... Tokie visi tobuli... thumbup.gif
Labai dziaugiuosiu uz jus... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 29, 11:58)
Papildyta:
Ne juk zinoma, Lietuva sventuoliu krastas... Tokie ten visi apsiskaite... Tokie visi tobuli...  thumbup.gif
Labai dziaugiuosiu uz jus... drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Dar gerai kad uz vaikui uzplojima i uzpalaki i kalejima nesodina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 29, 10:59)
Papildyta:
Ne juk zinoma, Lietuva sventuoliu krastas... Tokie ten visi apsiskaite... Tokie visi tobuli...  thumbup.gif
Labai dziaugiuosiu uz jus... drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Dar gerai kad uz vaikui uzplojima i uzpalaki i kalejima nesodina... g.gif

Bet jei sodintų į kalėjimą, tai ko gero į užpakalį neduotumėt, kaip jūs ten rašėt, visi kažko bijo, ir lygiai taip pat kaip KET laikotės dėl to, kad pilicijos bijot, gal ir vaiko nemuštumėt, nes bijotumėt baudžiamosios atsakomybės.

Bet šiaip jau niekas jūsų ir negaudo, ir negaudys, kalba eina apie tai, kad stengiamės auklėdami vaikus karts nuo karto ir pagalvoti, ir savo poelgius kvescionuoti, o ne bet kokia kaina stengtis apsaugoti ir pateisinti save.
Papildyta:
QUOTE(Sufi @ 2008 09 29, 10:51)
Ai, tai čia apie vaiko isterijos priepuolius? Aš galvojau mamos, o dabar jau jai praėjo, tai turi kantrybės nebesuduoti lotuliukas.gif

Aaaa, o čia tai tikiu: užėjo isterija mamulei, tarkšt tarkšt tarkšt vaikui, ir isterija nuėjo verysad.gif
Atsakyti