Įkraunama...
Įkraunama...

Kai labai knieti suduot

QUOTE(gambe @ 2008 09 27, 21:42)
Gerai padarėt. Tik bijau, kad už kitą išdykavimą vaikas atsiėmė namie dvigubai  unsure.gif
siandien kaip tik susitikom lauke smile.gif tai sake: ka vaiku gyneja veikia smile.gif tai sakiau kad atejau i lauka vel gint vaiku smile.gif tik nusijuoke ir sake pasiimk pati tu juos namo ir pabandyk, kad kitaip neimanoma... tipo nervai nelaiko... lengva man tipo sneket turint viena vaika... na pasiaiskinom mes ten ir nieko naujo  doh.gif

aš iškart pagalvojau, kad gal tie vaikai nebuvo laukti, nebuvo norėti, nebuvo planuoti, bet gimė ir atnešė tėvams ne tiek džiaugsmą, kiek rūpesčius. dėlto ir "nelaiko nervai" ir "neturiu kantrybės", "nenoriu cackintis"
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 09 28, 01:53)
aš iškart pagalvojau, kad gal tie vaikai nebuvo laukti, nebuvo norėti, nebuvo planuoti, bet gimė ir atnešė tėvams ne tiek džiaugsmą, kiek rūpesčius. dėlto ir "nelaiko nervai" ir "neturiu kantrybės", "nenoriu cackintis"

Dabar tave suės gyvą už tokį postą doh.gif
Atsakyti
nesinervuokit, kai norisi suduoti ismokit sita eilerasti ir vietoj suvždavimo karsia sakikit

Ko dabar apstojot?
Ko kojelėm trypiat?
Ko mane sodinat
Blizgančion mašinon?

Aš dar padainuosiu
Jums gražių dainelių,
Jūs tik nemosuokit
Sausosiom lazdelėm.

Jūs geriau atremkit
Čia mane į sieną -
Tos lazdelės jūsų
Nežaliuos vis viena.

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 28, 02:04)
Dabar tave suės gyvą už tokį postą  doh.gif

as tai vegetaras
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 28, 02:04)
Dabar tave suės gyvą už tokį postą  doh.gif

tada skanaus bigsmile.gif

o ką, mažai tokių atvejų? tik žmonės nesako garsiai. nes tada tikrai suėstų gyvą, jei prisipažintum "nu nereikėjo man trijų vaikų" arba "sugadino karjerą, per juos turiu sėdėt namie", arba "negaliu pabėgt nuo tūpo vyro, nes va reikia dėl vaiko stengtis". kaip tokia moteriškė tada gali reaguot, kai šalia visko, vaikas dar ir neklauso? tikrai ne su kantrybe ir supratimu. o pasakymu, kad "čia taip dėl moralės" visi patikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 28 rugsėjo 2008 - 01:21
QUOTE(sena niekšė @ 2008 09 28, 02:19)
tada skanaus  bigsmile.gif

O SKANU?
Atsakyti
QUOTE(Kyskis Pyškis-didysis mokytojas @ 2008 09 28, 02:26)

kai nagus nusikramtau, visad išspjaunu. gal nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 09 28, 02:45)
kai nagus nusikramtau, visad išspjaunu. gal nelabai  g.gif

gal pakepint reiktu? Kaip semeckas su druska? skaniau gal butu
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 27, 13:59)
Tuoj pat eičiau namo ir ten išsiaiškintume, nebegalėtų tą dieną eiti į lauką ir pasidarytų aišku, kad blogai smile.gif O jei susirgtų tai būtų galima netgi praktiškai įrodyti, ką bandžiau aiškinti anksčiau.

QUOTE(sena niekšė @ 2008 09 27, 17:05)
nu ir? nematau reikalo mušti  g.gif

Dviejų metukų pypliui visiškai dzin - serga jis ar ne. Čia tėvams tik rūpestis atsiranda. Ir didelis. Jei patinka, kad vaikas serga - tada pirmyn, stovėkite ir žiūrėkite kaip jis nenori jūsų klausyti ir išlipti iš balos. Tegul šąla, tegul grūdinasi...
O mušimas - žiūrint kaip jūs įsivaizduojate mušimą...? Su beisbolo lazdą daužymas? Spardymas su kojomis? "Atsnukiavimas"? lotuliukas.gif
O jei pliaukštelėjimas per užpakaliuką - tai mušimas, tuomet jau čia paranoja kvepia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsutis @ 2008 09 28, 10:21)
Dviejų metukų pypliui visiškai dzin - serga jis ar ne. Čia tėvams tik rūpestis atsiranda. Ir didelis. Jei patinka, kad vaikas serga - tada pirmyn, stovėkite ir žiūrėkite kaip jis nenori jūsų klausyti ir išlipti iš balos. Tegul šąla, tegul grūdinasi...
O mušimas - žiūrint kaip jūs įsivaizduojate mušimą...? Su beisbolo lazdą daužymas? Spardymas su kojomis? "Atsnukiavimas"?  lotuliukas.gif
O jei pliaukštelėjimas per užpakaliuką - tai mušimas, tuomet jau čia paranoja kvepia...  g.gif

2 metų vaikas puikiausiai irgi jaučia, ką reiškia sirgti. Tai tikrai nėra malonu. Taip, `pliaukštelėjimas per užpakaliuką` yra mušimas. Tai jėgos demonstravimas prieš vaiką ir auklėjimas skiepijant baimę, o ne atsakomybę už savo veiksmus.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 28, 13:15)
2 metų vaikas puikiausiai irgi jaučia, ką reiškia sirgti. Tai tikrai nėra malonu. Taip, `pliaukštelėjimas per užpakaliuką` yra mušimas. Tai jėgos demonstravimas prieš vaiką ir auklėjimas skiepijant baimę, o ne atsakomybę už savo veiksmus.

o jus keptu nagu neragavot?
tai aisku tegu stovi baloj arba ir tegu guli - pasirks plauciu uzdegimu ir nebenores.
arba dar geriau zologijos sode tegu lenda i koki liuto narva, o ne laikit prievarta ir pazest teises , irgi pajaus. Gal net nebenores daugiau listi. Tik kietai laikit ir arba net suduot uodegiten tai jau tikrai negalima, tempt tolin per prievarta irgi negalimas, nes cia irgi jegos demonstravimas juk , geriau zmogus laisvas ir biski suzeistas, o ne taip pazemintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyskis Pyškis-didysis mokytojas: 28 rugsėjo 2008 - 12:24
QUOTE(Kyskis Pyškis-didysis mokytojas @ 2008 09 28, 13:17)
o jus keptu nagu neragavot?
tai aisku tegu stovi baloj arba ir tegu guli - pasirks plauciu uzdegimu ir nebenores.
arba dar geriau zologijos sode tegu lenda i koki liuto narva, o ne laikit prievarta ir pazest teises , irgi pajaus. Gal net nebenores daugiau listi. Tik kietai laikit ir arba net suduot uodegiten tai jau tikrai negalima, tempt tolin per prievarta irgi negalimas, nes cia irgi jegos demonstravimas juk , geriau zmogus laisvas ir biski suzeistas, o ne taip pazemintas

Nereikia taip smarkiai ironizuoti ir eiti į tokius didelius kraštutinumus schmoll.gif Visų pirmą, jei vaikas šaltu oru įlipo į balą ir sušlapo, tai pliaukštelsi tu jam ar ne, vistiek namo teks eiti. Bet jau mano asmeninė nuomonė, nėra baisiau, kai mamos lauke vaikams per užpakalius daužo doh.gif Kuo dažniau vaikui demonstruojama agresija, tuo vaikas daugiau prieštaraus. Tad mieli tėveliai, ar nepagalvojate apie tai, kad jeigu su savo atžalėle nesutariate ir ji jūsų neklauso, ar tai nėra jūsų auklėjimo klaidos? Man net sunku įsivaizduoti tokį vaikas, kuris viskam priešinasi ir nori lįsti kaip jau minėjote, net į liūto narvą. Aš pvz savo vaiką papraščiausiai paimu ant rankų, ir nunešu nuo pavojingų vietų, o nešdama sudominu kažkuo kitu, bet tikrai nepradedu auklėti smūgiais box.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2008 09 28, 13:57)
Nereikia taip smarkiai ironizuoti ir eiti į tokius didelius kraštutinumus schmoll.gif Visų pirmą, jei vaikas šaltu oru įlipo į balą ir sušlapo, tai pliaukštelsi tu jam ar ne, vistiek namo teks eiti. Bet jau mano asmeninė nuomonė, nėra baisiau, kai mamos lauke vaikams per užpakalius daužo doh.gif Kuo dažniau vaikui demonstruojama agresija, tuo vaikas daugiau prieštaraus. Tad mieli tėveliai, ar nepagalvojate apie tai, kad jeigu su savo atžalėle nesutariate ir ji jūsų neklauso, ar tai nėra jūsų auklėjimo klaidos? Man net sunku įsivaizduoti tokį vaikas, kuris viskam priešinasi ir nori lįsti kaip jau minėjote, net į liūto narvą. Aš pvz savo vaiką papraščiausiai paimu ant rankų, ir nunešu nuo pavojingų vietų, o nešdama sudominu kažkuo kitu, bet tikrai nepradedu auklėti smūgiais box.gif

Jus taip rasot nes vaikas yra dar mazas, ji labai paprasta suduomint ir atkreipti demesi i ka nors kita. Kai vaikas paaugs bus ne taip viskas grazu ir paprasta.
Atsakyti