QUOTE(mylimuke @ 2008 09 26, 15:05)
Tai, kad vaikas JUS išveda iš kantrybės, yra VAIKO blogas elgesys? Ar jūsų klaida, kad nemokate valdytis?
Kantrybe yra viena, o vaiko blogas elgesys yra kita.
Papildyta:
QUOTE(bonitaaa @ 2008 09 26, 19:11)
Kantrybe yra viena, o vaiko blogas elgesys yra kita.
Nezinau gal pasaulis ritasi i gera puse ar i bloga, bet pasirodo, kad visi vaikai
gimsta idealus, ne bera del ko ju barti, turi duoti jiems laisve ir t.t.
Imkim toki pavyzdi, pvz.: pedagogai, zmones issimoksline, atrodo prie nieko ne prikibsi... Vaikai uzauga narkomanai, is kalejimu ne iseina... kaip jus paasikinsite tai... ( yra tokiu atveju nemazai, ne noriu nieko izeisti)
Papildyta:
QUOTE(nendrelė @ 2008 09 26, 14:56)
Aišku, nieko čia tokio tarkštelėti per užpakalį , bet kokia iš to nauda ir ko pasiekime tuo ir ką tuo pademonstruojame?
Esu užmetus per užpakalį ir supratau, kad naudos jokios, kad tuo nepasiekiau nieko, kad tuo tik sau ir vaikui pademonstravau, kad nemoku susitvarkyti su savo jausmais ir esu silpna.
Mano siekis yra vaikui įskiepyti vertybes savo pavyzdžiu ir siekiu užauginti ne "padorų" žmogų, o laisvą. Ar jis elgsis padoriai jau priklausys nuo tų vertybių, kurias sugebėiu ar nesugebėsiu įskiepyt.
Esu užmetus per užpakalį ir supratau, kad naudos jokios, kad tuo nepasiekiau nieko, kad tuo tik sau ir vaikui pademonstravau, kad nemoku susitvarkyti su savo jausmais ir esu silpna.
Mano siekis yra vaikui įskiepyti vertybes savo pavyzdžiu ir siekiu užauginti ne "padorų" žmogų, o laisvą. Ar jis elgsis padoriai jau priklausys nuo tų vertybių, kurias sugebėiu ar nesugebėsiu įskiepyt.
O nauda tokia, kad gal sekanti karta ne labai noresis gauti i uzpakali...