man mano mažius pati mieliausia žemėje būtybė [smiley=jumpnbaby.gif], aišku kol nepabūnu su juo viena ištisaskelias paras - t.y. kai nedirbu. Baisiausia, kad nieko nenori - nei ant ranku, nei į lauką, nei valgyti, nei...Va tada tokis pyktis užverda. Kiši jam gardžiausią kasnelį, o jis per šaukštą ir viskas ant mamytės palaidinės ar sijono...Nei verkti nei juoktis. Būta ir atvejų kai nubėgi į virtuvę pieno, o grįžusi randi pampersą nusimovusį, prisidirbusį ir dar viską ištrypusį...nu nusvyra rankos nori nenori...atprausi išvalai viską ir jau galvoji pabarsi, bet pasižiūri tokiomis meiliomis akutėmis...viską užmiršti... Myli tą mažą žmogiuką, o tie pykčiai tik padeda suprasti, kad dar labiau jį myli...gi kaip smagu prisiglausti mažiuką ir pajusti kaip jis pradeda snausti ant tavo peties...aš tos nuostatos, kad reikia džiaugtis kiekvienu gyvenimo momentu, ir ašarėlėmis ir ožiukais. Vaikelis auga ir kaži ar besiglaustys būdamas paauglys?
Miela Salvija, truputi kraupokai nuskambes, bet tikiuosi neisgasdinsiu . Kai pasiklystu gyvenimo vertybese, sunku nustatyti prioritetus, tai turiu toki buda savo minciu surikiavimui: pagalvoju, jeigu as siandien mirciau, del ko man skaudetu sirdi labiau- del nevalytu dulkiu ar del aprekto vaiko. Tada oi kaip viskas aisku pasidaro.
Ir nevaleika nesu, drasiai galecioau sudalyvauti geriausiai priziureto buto konkurse ;D. Bet tai dabar, kai vaikuciai sveiki ir laimingi. O jei kokia beda, tai pirmas dalykas i ka spjauciau - sluota. ;D
Ir nevaleika nesu, drasiai galecioau sudalyvauti geriausiai priziureto buto konkurse ;D. Bet tai dabar, kai vaikuciai sveiki ir laimingi. O jei kokia beda, tai pirmas dalykas i ka spjauciau - sluota. ;D
del tu tvarkymusi tai as labai paprastai isprendziau problema - kadangi nepakenciu netvarkos tai viska darau kartu su lialium - siurbiu kilima - mazas anr vienos rankos siurblys kitoje, valau dulkes - jisai salia stovi. Trunka viskas tris kart ilgiau, bet abu patenkinti. Kai labai sunku pasidaro - fiziskai sunku, nes svoris visgi ant ranku - tai primenu sau kad sveika sportuoti. Beda tiktai kad tuoj mazas pats nors vaikscioti, nebesiduos tampomas. Ot tvarkymo bus tada
QUOTE |
Miela Salvija, truputi kraupokai nuskambes, bet tikiuosi neisgasdinsiu . Kai pasiklystu gyvenimo vertybese, sunku nustatyti prioritetus, tai turiu toki buda savo minciu surikiavimui: pagalvoju, jeigu as siandien mirciau, del ko man skaudetu sirdi labiau- del nevalytu dulkiu ar del aprekto vaiko. Tada oi kaip viskas aisku pasidaro. Ir nevaleika nesu, drasiai galecioau sudalyvauti geriausiai priziureto buto konkurse ;D. Bet tai dabar, kai vaikuciai sveiki ir laimingi. O jei kokia beda, tai pirmas dalykas i ka spjauciau - sluota. ;D |
Na, Norge, isties nesuprantu, kame problema ??? Kas del bedu (o ir apskritai), manau, kiekvienai mamai pirmoje vietoje yra jos vaikas. Taip, tvarka namuose man yra svarbu, bet tai nereiskia, jog vaikas del to buna aprektas (turiu omeny Tavo duota palyginima).Na, vienodu zmoniu juk nebuna - Tau vieni prioritetai, man kiti Kiekvienas gyvena savo gyvenima...
P. S. Mano vaikutis taip pat yra sveikas ir laimingas ;D bet juk laime ir sveikata tikrai ne nuo vaiko amziaus priklauso, jei tai turejai omeny...
:
Kazka ne taip supratau . Kai skaitinejau, pasirode, kad mamos aprekia vaikus, kai buna pervarge. Tai norejau parasyti, kaip as moku nepervargti 8). Ir kitoms tai pasiulyti, kaip iseiti- nesureiksminti is esmes nereiksmingu dalyku, o koncentruotis ties tikrai svarbiais - siuo atveju - santykiai su vaiku.
Tiesa, Riva, as irgi dariau ta pati, kol mazas nevaiksciojo. Tikrai geras sportas: ne tik istirpo svoris, bet ir kokie grazus ranku raumenukai susiformavo . Tik dabar sunkiau - mazas laksto paskui, ant ranku nenulaikysi. O palikt viena kuriam laikui baisu - oi kaip mylim mes rozetes kai i jas kazkas ijungta :-/. Bandziau dukros pagalbos paprasyti, bet ji paziuri kelias minutes, po to uzsisvajoja ... ;D
Tiesa, Riva, as irgi dariau ta pati, kol mazas nevaiksciojo. Tikrai geras sportas: ne tik istirpo svoris, bet ir kokie grazus ranku raumenukai susiformavo . Tik dabar sunkiau - mazas laksto paskui, ant ranku nenulaikysi. O palikt viena kuriam laikui baisu - oi kaip mylim mes rozetes kai i jas kazkas ijungta :-/. Bandziau dukros pagalbos paprasyti, bet ji paziuri kelias minutes, po to uzsisvajoja ... ;D
Oi mamytes,kaip gerai kad sita tema radau :o Nes jau galvojau teks psichologo pagalbos ieskotis-tokia bloga mama jauciausi. Kartais mamos vaikus aprekia dar ir tada kai nebeturi ne laselio laiko sau. As dabar taip neturiu kam ju palikti o vienam treju metu krize prasidejo,mazasis minties apie sliauziojima apsestas.Tevelis dirba iki nakteles ir tik miegoti gryzta.Tai vis viena su savo zmoguciais :-[ O ir naktimis kazko abu miegoti labai prastai pradejo. Poilsio neliko ne laselio...
Va pasiguodziau ir lengviau pasidare. O jusu siulomus nusiraminimo budus tai butinai isbandysiu. Labiausiai tai piestuku lauzymas prie sirdies pasirode ;D ;D ;D
Linkejimai visoms ir kantrybes.
Va pasiguodziau ir lengviau pasidare. O jusu siulomus nusiraminimo budus tai butinai isbandysiu. Labiausiai tai piestuku lauzymas prie sirdies pasirode ;D ;D ;D
Linkejimai visoms ir kantrybes.
As irgi noriu pasiguosti, siandien kaip ant maziu uzstaugiau, tai pacios akys dideles pasidare. Nezinau, kas pasidare didesnioji tarsi apsiramino, tai maziuke ragus pradejo rodyt, ir siandien maziuke pazaide su kompu paskui turejo leisti Gabei, bet niekaip , stovi salia ir rekia, paskui ir as neislaikiau.
Paskui visos pazliumbem ir praejo, bet nepadeda nei skaiciavimas, nei isejimas i kita kambari Raminuosi, kad cia tik (arba 3 m.) krize, praeis.
Paskui visos pazliumbem ir praejo, bet nepadeda nei skaiciavimas, nei isejimas i kita kambari Raminuosi, kad cia tik (arba 3 m.) krize, praeis.
Parašė: mingaude Parašyta: Vakar 23:04:38
As irgi noriu pasiguosti, siandien kaip ant maziu uzstaugiau, tai pacios akys dideles pasidare. Nezinau, kas pasidare didesnioji tarsi apsiramino, tai maziuke ragus pradejo rodyt, ir siandien maziuke pazaide su kompu paskui turejo leisti Gabei, bet niekaip , stovi salia ir rekia, paskui ir as neislaikiau.
Va pas mus irgi didziausia problema su kompu. Jei jau leidi tai nenukrapstysi.Tai vakar irgi susipykom baisiai. Teko imtis drastisku priemoniu-parodziau kaip zaidimus ismetu i siuksliu deze t.y kompiuterine.Ir vyra prigrasinau,kad zaisti neleistu...
Nezinau kiek iskesim....
Va pas mus irgi didziausia problema su kompu. Jei jau leidi tai nenukrapstysi.Tai vakar irgi susipykom baisiai. Teko imtis drastisku priemoniu-parodziau kaip zaidimus ismetu i siuksliu deze t.y kompiuterine.Ir vyra prigrasinau,kad zaisti neleistu...
Nezinau kiek iskesim....
kai pykstu ant savo vaikų, juos pabaru, jie jau mane patys sustabdo, skatina nurimt, nes suglumina, sakydami"tu nerėk, jei rėki, esi negera" : ir ką jiems atsakyt ???