Įkraunama...
Įkraunama...

Kai labai knieti suduot

QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 27, 19:25)
zinot ka,as buvau maza,bet as neziziau,man buvo pasakyta ir baikta. mano dukrai 2 metai 7 menesiai ji nei musasi,nei spjaudosi,ji klausosi kas jai yra sakoma,jo buna atveju kada nesiklauso,bet tai nereiskia kad as ja musu,vaikas turi gauti i uspakali uz reikala,o nekiekviena diena musti. kiekviena mama aukleja savo vaika savaip!!!!! man asmeniskai nepatinka kai vaikas zyze,kniauke,saukia,tiesiok nepakenciu!!! jus auklejate kaip norite be musimu. o ka jus negaudavote dirzo?ka jus tevai nebauzdavo?

gaudavau. ir to man užteko, kad suprasčiau, jog vaiką auklėti reikia ne taip.savo vaikui to "gero" nelinkiu.
pasikartosiu -- gal reikėtų, kad vyras užmestų jums? o gal ir užmeta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 27 birželio 2008 - 19:26
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 27, 21:19)
gaudavau. ir to man užteko, kad suprasčiau, jog vaiką auklėti reikia ne taip.savo vaikui to "gero" nelinkiu.

KLAUSYK TU!! bash.gif fool.gif !!TU NORS MASTAI KA CIA RASAI? fart.gif ?AS CIA SKAITAU IR APSALUSI PALIKAU . swoon.gif mega_shok.gif ...NU JAU TOX PROTAS ESI KAD NET NU umn.gif fool.gif TAU GAL PATS VYRAS IR UZMETA slap.gif KAD JAU TAIP MASTAI? fart.gif
Gal vaikysteja mazai gavai kad tox pozziuris net juokini lotuliukas.gif

Cia apie vaiku auklejima yra labai isplestine tema....apie ja galima ir galima kalbeti ir gincytis.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_digger @ 2008 06 27, 21:36)

KLAUSYK TU!!    bash.gif  fool.gif  !!TU NORS MASTAI KA CIA RASAI?  fart.gif  ?AS CIA SKAITAU IR APSALUSI PALIKAU . swoon.gif  mega_shok.gif  ...NU JAU TOX PROTAS ESI KAD NET NU umn.gif  fool.gif TAU GAL PATS VYRAS IR UZMETA  slap.gif  KAD JAU TAIP MASTAI?  fart.gif 
Gal vaikysteja mazai gavai kad tox pozziuris net juokini  lotuliukas.gif

Cia apie vaiku auklejima yra labai isplestine tema....apie ja galima ir galima kalbeti ir gincytis....  drinks_cheers.gif

OOPS scare.gif
/sena niekšė slepiasi po sofa/

P.S. rašyt jus mokė diržu?[COLOR=darkviolet]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 27 birželio 2008 - 20:54
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 27, 18:19)

Nu cia dabar, mad.gif jai vyras pakeltu pries mane ranka ji jam iskart nudziutu....Gal jums ir uzmeta vyras, bet matosi kad mazai slap.gif
Pasikartosiu--Kiekvienas aukleja pagal save, kas cackinasi, o kas normalei aukleja kad isaugtu zmogus, o ne Lepunelis!!
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 27, 21:53)
Nu cia dabar,  mad.gif  jai vyras pakeltu pries mane ranka ji jam iskart nudziutu....Gal jums ir uzmeta vyras, bet matosi kad mazai  slap.gif 
Pasikartosiu--Kiekvienas aukleja pagal save, kas cackinasi, o kas normalei aukleja kad isaugtu zmogus, o ne Lepunelis!!

jus irgi rašyt mokė diržu?
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 27, 20:55)
jus irgi rašyt mokė diržu?

biggrin.gif

nu kaip nemokyt? kaip nemokyt, a? sena niekše ( biggrin.gif ), a žinot, kas tas yra - vaikas? ne? aš gretimoj temoj radau.

QUOTE(auklejimomenas @ 2008 06 27, 02:34)
...  kas yra vaikas?vaikas tai ignoravimo,nesiklausymo,oziu rodymo,klikymo,melavimo,ir t.t.t maisas!
...

vot

(teisybės dėlei pasakysiu, kad to posto gale siūlomas jau mažesnis radikalizmas, nei pradžioje)

Atsakyti
Labutis, pirmą kartą čia užsukau. 4u.gif Kokios aistros verda bigsmile.gif
Aš pavydžiu (iš geros pusės) tom mamoms, kurios tikrai moka teisingai auklėti vaikus, sudominti, atitraukti jų dėmesį ir t.t. Bet tokių labai mažai, ant pirštų galima suskaičiuot. Čia kaip talentas smartass.gif Mano vyresnėlis irgi žino, kas yra diržas, žinoma, gauna tik už reikalą. g.gif Bet be jo neįmanoma kartais doh.gif Tie maži vampiriukai tik ir žiūri, kaip ant galvos mums užlipt. O su nuomone, kad vaikas peraugs, ožiukai praeis, nesutinku schmoll.gif Vaikas turi žinoti savo vietą, kas ir kur yra leista, kokios yra ribos. Manau, to reikia pradėt mokyt jau nuo kokių 8 mėn.(dar be diržo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 17, 00:06)
ajeigu vyras užmestų jums, gal irgi nepakenktų? ypač per kokį PMS -- juk jo irgi kantrybė ne geležinė lotuliukas.gif

Atleiskite, bet vyras (kaip ir moteris) jei yra mąstantys, žino, kad "užmetus" galima ir iki BK pritemti. O kur prasideda BK, ten asmeninės laisvės baigiasi...
Todėl kaip bežiūrėsi, demokratija primeta visuomenės nariui tam tikras taisykles ir naudoja smurtą (mūsuose priverstinę izoliaciją, o JAV pvz. dar ir mirties bausmė nepanaikinta) prieš tuos, kurie jų nesilaiko.

Mes esame labai demokratiški tėvai. Mūsų DK (diržo kodeksas) turi tik du straipsnius, kurie jaunajai kartai labai išsamiai išaiškinti ir jos suprasti. Kol kas taikyta buvo vyresniam vieną kartą prieš daugiau nei tris metus. O kadangi mūsų vaikai taip pat mąstantys, tikiuosi (tphu tphu) daugiau to neprireiks.
Atsakyti
Ech, reiktų mokykloje nuo kokios 10 klasės ar universitete visiems privalomą pamoką/paskaitą "Šeimyninis gyvenimas" ir daugiausiai dėmesio skirti vaikų auklėjimo teorijai. Gal tada būtų kokios naudos mastau.gif Kraujas verda paskaičius rolleyes.gif
Atsakyti
kas yra vaikas?vaikas tai ignoravimo,nesiklausymo,oziu rodymo,klikymo,melavimo,ir t.t.t maisas!

reik naudot prezervatyvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2008 06 28, 00:06)
Mes esame labai demokratiški tėvai. Mūsų DK (diržo kodeksas) turi tik du straipsnius, kurie jaunajai kartai labai išsamiai išaiškinti ir jos suprasti. Kol kas taikyta buvo vyresniam vieną kartą prieš daugiau nei tris metus.

140 straipsnis. Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas

1. Tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė žmogui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino,
baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

2. Tas, kas šio straipsnio 1 dalyje nurodytą veiką padarė mažamečiui arba kankindamas nukentėjusį asmenį,
baudžiamas laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Atsakyti
QUOTE(svetute777 @ 2008 06 27, 23:23)
Tie maži vampiriukai tik ir žiūri, kaip ant galvos mums užlipt. O su nuomone, kad vaikas peraugs, ožiukai praeis, nesutinku schmoll.gif

kam iš viso reik vaikus gimdyt, jei jums jie -- vampyriukai blink.gif ?

QUOTE(pagyvenus @ 2008 06 28, 00:06)
Atleiskite, bet vyras (kaip ir moteris) jei yra mąstantys, žino, kad "užmetus" galima ir iki BK pritemti. O kur prasideda BK, ten asmeninės laisvės baigiasi...

va, vyrams galioja BK, o kai panašų nori priimt vaikų mušimo klausimu -- baisi šaršalynė pakilo.
o žmonas mušančių vyrų lygiai tokia pati logika, kaip vaikus mušančių tėvų -- kad paklustų, kad nezirztų, kad žinotų savo vietą.

Todėl kaip bežiūrėsi, demokratija primeta visuomenės nariui tam tikras taisykles ir naudoja smurtą (mūsuose priverstinę izoliaciją, o JAV pvz. dar ir mirties bausmė nepanaikinta) prieš tuos, kurie jų nesilaiko. 

kuo daugiau valstybė naudoja smurtą prieš savo piliečius, tuo mažiau jinai civilizuota. JAV irgi neblizga šiuo atveju. verysad.gif
Atsakyti