Įkraunama...
Įkraunama...

Kai labai knieti suduot

QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 16, 15:13)
Visada viską gauna, ką nori tą daro, tikrai nieko su vytu nedraudžiame, bet kai tokius šposus daro, man kantrybės trūksta...

unsure.gif
suprantu, kad mano poste izvelgete priekaista. bet as noriu tik patarti, o ne vertinti ar priekaistauti. imetu nuoroda, kurioje rasite bazines informacijos. http://www.saugus-va...kaitykla.html#3
sekmes.

QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2008 06 16, 15:49)
tipo nemusa savo vaiku, bendrauja, analizuoja situacija, o cia atejusioms bando igrusti savo mastyma.

4u.gif
nesame tokie unikalus, kaip mums atrodo, o internete (ar knygose) perskaityti patarimai neveikia ne todel, kad yra neteisingi, o todel, kad neteisingai juos taikome. kad ir kokiais isskirtiniais save laikytume, tevystes igudziu vis tiek reikia mokytis, o tas mokymasis neturi pabaigos, nes vaikai auga ir keiciasi labai greitai.

QUOTE(bafi @ 2008 06 16, 16:10)
na o dėl pliaukštelėjimo, dar niekam nepakenkė turputuką užkrėsti per šikutę..žinoma proto ribose

pakenke. ir ne vienam.
o tokiais zodziais bandom pateisinti savo bejegiskuma. is tiesu, sveikiau butu ne teisintis, o ieskoti priezasciu ir iseiciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 16 birželio 2008 - 15:30
[quote=ragnez,2008 06 16, 17:30]

pakenke. ir ne vienam.
ragnez,
Esu ir as uzplojusi savo mergaitem per ta grazu uzpakaliuka,bet taip nestipriai ir is dideles meiles zynoma,reakcijos sulaukiau,tik ji labai trumpa,tam kartui suveikia,todel tikrai to nepraktikuoju.Dickei savo isdykeliai,o jinai tikrai tokia,bet tame jos ir zavesys,pagrasinam dirziuku,su kuriuo nera gavusi,gal del to is musu ir juokiasi.Tai va,tik nesakyk ,kad pati nesi savo vaikui sudavusi per ta minsta vieta,kitaip neturetum tiek patirties ir isminties taip mus mokyti smile.gif O ,kad sis reikalas labai pakenktu,tai net neisivaizduoju kaip reiketu musti vaika ir kiek ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 06 16, 17:13)
Tai va,tik nesakyk ,kad pati nesi savo vaikui sudavusi per ta minsta vieta,kitaip neturetum tiek patirties ir isminties taip mus mokyti smile.gif O ,kad sis reikalas labai pakenktu,tai net neisivaizduoju kaip reiketu musti vaika ir kiek ilgai g.gif

as ir nesakau. visko gyvenime yra buve.
tiesiog pasiteisinimas "nieko neatsitiks" nepadeda nei issaiskinti priezasciu, nei keisti savo elgesi. ir as tikrai manau, kad tie pora atsitikimu, kai nesusivaldziusi uzplojau savo vyriausiajam per rankas, atnese tik zala, o jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 06 16, 17:13)
Tai va,tik nesakyk ,kad pati nesi savo vaikui sudavusi per ta minsta vieta,kitaip neturetum tiek patirties ir isminties taip mus mokyti smile.gif O ,kad sis reikalas labai pakenktu,tai net neisivaizduoju kaip reiketu musti vaika ir kiek ilgai g.gif

aš nesu schmoll.gif
o dėl pakenkimo -- jeigu vyras užmestų jums, gal irgi nepakenktų? ypač per kokį PMS -- juk jo irgi kantrybė ne geležinė lotuliukas.gif
o logika labai panaši biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! labai idomus patarimai,as juos asmeniskai paskirciau tuo atveju kai tau darbe kaskas sugadino nuotaika,ar parduotuveja kaskas pastume,tada jo jie tinka,bet netada kai vaikas sveciu akyvaizdoje spjauna mamai i veida!!!! mad.gif tai ka tada daryti????irgi nueiti i lauka!ar paprasyti rakta nuo sandelio isisaukti?? doh.gif arba vaikas gnaibosi,kandziojasi,musasi,?!ka tada daryti?ka irgi pasivaikscioti? net juokinga! man asmeniskai nepatinka 10 kartu kartoti savo dukrai- nueik,padaryk,pakelk,sudek,t.t.t. galiu pakartoti 3-4kartus,bet jai ji manes negirdi,o tai yra ignoruoja mane-nenori manes girdeti,tada as imuosi kitu priemoniu,per sikna gauna,arba i kampa pastatau 10 min. vaikas turi gerbti klausytis girdeti tevus!!!o netaip as negirdziu tu nueisi mama uzmane ir padarysi sutvarkysi!!nu kas cia per nesamone?! g.gif taip vaikas visa gyvenima prasys kad uzji padaryti visusu darbus. kalbetis galima ir reikia,bet jai jo nebausi jis isviso acises ant galvos! pagalvos- ai mama pakalbes,teis ir pasakys kas negerai,kad to negalima,tas negerai,jis paklausys ir tuom viskas pasibaiks jis kalbu nebijos,psihologiskai skaudziau negu per sikna gauti.ar yra normalu kai vaikas kitus vaikus musa,stumdo ?o mama istolo ziuri ir sypsosi!? bicycle.gif paprasciausei vaikas turi buti glostomas ir baramas! o netaip auginamas kaip siltnamija! kaip tokie vaikai cacos lelios 2.gif elgesi darzelija?jai vaikas nebus baudziamas tai isviso po 2-4 metu acises ant galvos ir vaikys tevus!!! swoon.gif as nesutinku kad vaikus reikia glostiti o nebarti! protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 26, 14:24)
Sveiki! labai idomus patarimai,as juos asmeniskai paskirciau tuo atveju kai tau darbe kaskas sugadino nuotaika,ar parduotuveja kaskas pastume,tada jo jie tinka,bet netada kai vaikas sveciu akyvaizdoje spjauna mamai i veida!!!! mad.gif tai ka tada daryti????irgi nueiti i lauka!ar paprasyti rakta nuo sandelio isisaukti?? doh.gif  arba vaikas gnaibosi,kandziojasi,musasi,?!ka tada daryti?ka irgi pasivaikscioti? net juokinga! man asmeniskai nepatinka 10 kartu kartoti savo dukrai- nueik,padaryk,pakelk,sudek,t.t.t. galiu pakartoti 3-4kartus,bet jai ji manes negirdi,o tai yra ignoruoja mane-nenori manes girdeti,tada as imuosi kitu priemoniu,per sikna gauna,arba i kampa pastatau 10 min. vaikas turi gerbti klausytis girdeti tevus!!!o netaip as negirdziu tu nueisi mama uzmane ir padarysi sutvarkysi!!nu kas cia per nesamone?! g.gif  taip vaikas visa gyvenima prasys kad uzji padaryti visusu darbus. kalbetis galima ir reikia,bet jai jo nebausi jis isviso acises ant galvos! pagalvos- ai mama pakalbes,teis ir pasakys kas negerai,kad to negalima,tas negerai,jis paklausys ir tuom viskas pasibaiks jis kalbu nebijos,psihologiskai skaudziau negu per sikna gauti.ar yra normalu kai vaikas kitus vaikus musa,stumdo  ?o mama istolo ziuri ir sypsosi!?  bicycle.gif  paprasciausei vaikas turi buti glostomas ir baramas! o netaip auginamas kaip siltnamija! kaip tokie vaikai cacos lelios 2.gif  elgesi darzelija?jai vaikas nebus baudziamas tai isviso po 2-4 metu acises ant galvos ir vaikys tevus!!! swoon.gif  as nesutinku kad vaikus reikia glostiti o nebarti! protest.gif

Sutinku tikrai kad kartais reikia "uzmesti" per uzpakali.Aisku niekas nesako kad kiekviena karta reikia ji musti kai kazka padaro negerai,bet vaikas turi zinoti ka reiskia dirziukas.
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 26, 14:24)
Sveiki! labai idomus patarimai,as juos asmeniskai paskirciau tuo atveju kai tau darbe kaskas sugadino nuotaika,ar parduotuveja kaskas pastume,tada jo jie tinka,bet netada kai vaikas sveciu akyvaizdoje spjauna mamai i veida!!!! mad.gif tai ka tada daryti????irgi nueiti i lauka!ar paprasyti rakta nuo sandelio isisaukti?? doh.gif  arba vaikas gnaibosi,kandziojasi,musasi,?!ka tada daryti?ka irgi pasivaikscioti? net juokinga! man asmeniskai nepatinka 10 kartu kartoti savo dukrai- nueik,padaryk,pakelk,sudek,t.t.t. galiu pakartoti 3-4kartus,bet jai ji manes negirdi,o tai yra ignoruoja mane-nenori manes girdeti,tada as imuosi kitu priemoniu,per sikna gauna,arba i kampa pastatau 10 min. vaikas turi gerbti klausytis girdeti tevus!!!o netaip as negirdziu tu nueisi mama uzmane ir padarysi sutvarkysi!!nu kas cia per nesamone?! g.gif  taip vaikas visa gyvenima prasys kad uzji padaryti visusu darbus. kalbetis galima ir reikia,bet jai jo nebausi jis isviso acises ant galvos! pagalvos- ai mama pakalbes,teis ir pasakys kas negerai,kad to negalima,tas negerai,jis paklausys ir tuom viskas pasibaiks jis kalbu nebijos,psihologiskai skaudziau negu per sikna gauti.ar yra normalu kai vaikas kitus vaikus musa,stumdo  ?o mama istolo ziuri ir sypsosi!?  bicycle.gif  paprasciausei vaikas turi buti glostomas ir baramas! o netaip auginamas kaip siltnamija! kaip tokie vaikai cacos lelios 2.gif  elgesi darzelija?jai vaikas nebus baudziamas tai isviso po 2-4 metu acises ant galvos ir vaikys tevus!!! swoon.gif  as nesutinku kad vaikus reikia glostiti o nebarti! protest.gif

jo butent pritariu...o tai kitu mastymas apie auklejima net....hm blink.gif GLOSTYKIME VAIKUS IR GYVENKIME TAIKIAI console.gif vaikam reikia disciplinos, o tai kai pradeda catskintis NET PACIOS MAMOS VERKIA KAS PER BAUBAS ISAUGO cry.gif vaikas cia su sluota vejasi mama o ji sako kad tai normalu slap.gif tai zinot ka tokios mamyciukem pas daktara reiketu apsilankyt doctor.gif MANO VIRIAUSE ZINO DIRZO IR KAMPO SKONI, kartais net nereikia jokio kampo uztenka man tik pasiziureti.... nono.gif reikia kad vaikas gerbtu tevus, o ne issidirbinetu ir tikrai nereikia kad ju bijotu victory.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_digger @ 2008 06 26, 15:56)
jo butent pritariu...o tai kitu mastymas apie auklejima net....hm  blink.gif  GLOSTYKIME VAIKUS IR GYVENKIME TAIKIAI   console.gif  vaikam reikia disciplinos, o tai kai pradeda catskintis  NET PACIOS MAMOS VERKIA KAS PER BAUBAS ISAUGO  cry.gif  vaikas cia su sluota vejasi mama o ji sako kad tai normalu slap.gif  tai zinot ka tokios mamyciukem pas daktara reiketu apsilankyt  doctor.gif    MANO VIRIAUSE ZINO DIRZO IR KAMPO SKONI, kartais net nereikia jokio kampo uztenka man tik pasiziureti....  nono.gif    reikia kad vaikas gerbtu tevus, o ne issidirbinetu ir tikrai nereikia kad ju bijotu  victory.gif

visu 100% drinks_cheers.gif ir pritariu!!!!
Atsakyti
protest.gif vat kalkit mane prie kryziaus dabar, bet vistiek pasakysiu! Kazkur pradzioje padaryta klaida. Na, negali dar iki 5 metuku vaikas imt ir negerbt ir nemyleti savo tevu. blink.gif Iki sio amziaus vaikams tevai yra ale Dievas ir jei jie ju negerbia, tai vadinasi kazkur elgesys TEVU yra netinkamas... Idomumo delei pasiziuriu "kvieskite aukle" (berods taip vadinasi). Ten aiskiai parodoma, kad kai pasikeicia tevu elgesys, pasikeicia ir vaiku.
Zinot, kartais tevams yra lengviau desimt kartu pasakyti nelysk ant spintos, negu sudominti vaika kokia uzduotimi ar zaidimu. Geriau kiekviena kart atejus i parduotuve prie kiekvieno skyriaus sakyt "sito nepirksiu", negu leist vaikui pasirinkti parduotuvej viena daikta, bet toki, koki jis pats nori schmoll.gif
Tikiu, kad dabar kiekviena mama sakys, kad jau joooos vaikas yra kitoks.. blink.gif Ir kad taip elgtis jis ismoko is kitu, neisaukletu vaiku. Bet mylimas ir gerbiamas vaikas NIEKADA nesugalvos spjauti ar musti savo mama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 06 27, 07:41)
protest.gif vat kalkit mane prie kryziaus dabar, bet vistiek pasakysiu! Kazkur pradzioje padaryta klaida. Na, negali dar iki 5 metuku vaikas imt ir negerbt ir nemyleti savo tevu.  blink.gif Iki sio amziaus vaikams tevai yra ale Dievas ir jei jie ju negerbia, tai vadinasi kazkur elgesys TEVU yra netinkamas... Idomumo delei pasiziuriu "kvieskite aukle" (berods taip vadinasi). Ten aiskiai parodoma, kad kai pasikeicia tevu elgesys, pasikeicia ir vaiku.
Zinot, kartais tevams yra lengviau desimt kartu pasakyti nelysk ant spintos, negu sudominti vaika kokia uzduotimi ar zaidimu. Geriau kiekviena kart atejus i parduotuve prie kiekvieno skyriaus sakyt "sito nepirksiu", negu leist vaikui pasirinkti parduotuvej viena daikta, bet toki, koki jis pats nori  schmoll.gif
Tikiu, kad dabar kiekviena mama sakys, kad jau joooos vaikas yra kitoks..  blink.gif Ir kad taip elgtis jis ismoko is kitu, neisaukletu vaiku. Bet mylimas ir gerbiamas vaikas NIEKADA nesugalvos spjauti ar musti savo mama  schmoll.gif

yra mamu kurios nesusitvarko su savo 2-4 metu vaikais,nes vaikai yra lepinami ir kisami visko perdaug i uspakaliuka!todel vaikai ir buna islepe,nesiklauso,elgiasi kaip suvienmeciais!ar normalu g.gif doh.gif .nu kad ne! vaikui reikia sakyti daug kartu kad atejas i parduotuve klaustu:MAMA AR TURI PINIGELIU,AR GALESI MAN KANORS NUPIRKTI? o netaip tik acidaro parduotuves duris lekia akis isdege ir ima viska?!ar normalu schmoll.gif mane mama auklejo nu mazens grestokai,as visada mamos klauzdavau ar galima,ar turi pinigeliu,ar nupirksi?o netaip sedime sveciuose,vaikas capt nuo stalo(nesvarbu ka)net nepaklauses ar galima!man asmeniskai tai nenormalu blink.gif jai man asmeniskai dukra spjautu i veida sveciu akyvaizdoje,as jai parodyciau kur ziema zemoja veziai biggrin.gif ! o netaip kai viena mamyte nusisipsojo kad jai i veida spjove vaikas ir tuom pasibaige.man buvo sokas kai ji man ta pasake! ohmy.gif nereikia vaika musti visada. kiekviena mama turi savo nuomone apie auklejima. tad visi vaikai yra geri tik kaikurie nera ragave dirziuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 26, 13:24)
paprasciausei vaikas turi buti glostomas ir baramas! o netaip auginamas kaip siltnamija! kaip tokie vaikai cacos lelios 2.gif  elgesi darzelija?

šiaip darželiuose ir kolektyvuose vrėdniausi būna tie vaikai, kurie būna auklėjami smurtu.

QUOTE(Berazume @ 2008 06 27, 09:41)
protest.gif vat kalkit mane prie kryziaus dabar, bet vistiek pasakysiu! Kazkur pradzioje padaryta klaida. Na, negali dar iki 5 metuku vaikas imt ir negerbt ir nemyleti savo tevu.  blink.gif

aš nekalsiu jūsų prie kryžiaus, nes absoliučiai sutinku. jei vaikas spjauna mamai į veidą, tai kažkas stipriai nenormalu toj šeimoj.

QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 27, 14:02)
yra mamu kurios nesusitvarko su savo 2-4 metu vaikais,nes vaikai yra lepinami ir kisami visko perdaug i uspakaliuka!todel vaikai ir buna islepe,nesiklauso,elgiasi kaip suvienmeciais!ar normalu  g.gif  doh.gif  .nu kad ne! vaikui reikia sakyti daug kartu kad atejas i parduotuve klaustu:MAMA AR TURI PINIGELIU,AR GALESI MAN KANORS NUPIRKTI?

taip, yra normalu, kad mažas vaikas ima rėkt, kai mama kažko jam neperka ar neduoda. jūs maža nebuvot? niekad nebliovėt?

kaip jau sakiau, dar negirdėjau nė vieno LOGIŠKO argumento, kas būtų už vaikų mušimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 27 birželio 2008 - 17:18
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 27, 16:17)
šiaip darželiuose ir kolektyvuose vrėdniausi būna tie vaikai, kurie būna auklėjami smurtu.
aš nekalsiu jūsų prie kryžiaus, nes absoliučiai sutinku. jei vaikas spjauna mamai į veidą, tai kažkas stipriai nenormalu toj šeimoj.
taip, yra normalu, kad mažas vaikas ima rėkt, kai mama kažko jam neperka ar neduoda. jūs maža nebuvot? niekad nebliovėt?

kaip jau sakiau, dar negirdėjau nė vieno LOGIŠKO argumento, kas būtų už vaikų mušimą.

zinot ka,as buvau maza,bet as neziziau,man buvo pasakyta ir baikta. mano dukrai 2 metai 7 menesiai ji nei musasi,nei spjaudosi,ji klausosi kas jai yra sakoma,jo buna atveju kada nesiklauso,bet tai nereiskia kad as ja musu,vaikas turi gauti i uspakali uz reikala,o nekiekviena diena musti. kiekviena mama aukleja savo vaika savaip!!!!! man asmeniskai nepatinka kai vaikas zyze,kniauke,saukia,tiesiok nepakenciu!!! jus auklejate kaip norite be musimu. o ka jus negaudavote dirzo?ka jus tevai nebauzdavo?
Papildyta:
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 06 27, 17:18)
zinot ka,as buvau maza,bet as neziziau,man buvo pasakyta ir baikta. mano dukrai 2 metai 7 menesiai ji nei musasi,nei spjaudosi,ji klausosi kas jai yra sakoma,jo buna atveju kada nesiklauso,bet tai nereiskia kad as ja musu,vaikas turi gauti i uspakali uz reikala,o nekiekviena diena musti. kiekviena mama aukleja savo vaika savaip!!!!! man asmeniskai nepatinka kai vaikas zyze,kniauke,saukia,tiesiok nepakenciu!!! jus auklejate kaip norite be musimu. o ka jus negaudavote dirzo?ka jus tevai nebauzdavo?

as zinau mamu kurios ant savo vaiku nei saukia,nei musa,o tie vaikai darzelija elgesi aciprasant kaip nuo grandiniu paleisti! ir stumdosi ir musasi ir kandziojasi! kas tada????!!!! jau tokie vaikai tevams isakyneja .
Atsakyti