Įkraunama...
Įkraunama...

Kai labai knieti suduot

QUOTE(bliadinukas @ 2008 02 21, 10:32)
Siulau moterim pries gimdant, menesi padirbti vaiku darzelyje. Matai, kad vaikai tave nervuoja- reiskia anksti gimdyt, palauk.
Moteris, sugebanti gimdyt ir mama -yra du skirtingi dalykai.

Čia taip taikliai ,tiesiai į dešimtuką.Pritariu visu šimtų procentų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2003 02 22, 22:54)
Noriu parasyti kelis patarimus kaip to isvengti,gal kam ir pades,man tai i nauda jie isejo  biggrin.gif
1.Giliai ir letai kvepuokite,kol suskaiciuosite iki10.
2.Priminkite sau,kad jus siuose namuose esate suauges ir vienintelis galite rodyti gero elgesio pavyzdi.
3.Nueikite i kita kambari ir susimastykite,kodel esate pikta.Ar tikrai pykcio priezastis yra vaikas?
4.Iseikite i lauka ir ikvepkite gaivaus oro.
5.Jei is tikruju jums labai blogai,darykite tai kas molonu:isgerkite puodeli arbatos,issimaudykite vonioje ar iseikite kur nors pasivaikscioti,apsipirkti.
6.Jeigu norite,iseikite i lauka(garaza,soda,sandeliuka) ir rekite.Geriau saukti ant medziu ar sienu nei ant savo vaiku  wink.gif

Jo, patarimas tikrai geras :-), tik va reikia speti prisiminti apie ji :-) Aciu! :-)

Atsakyti
kai vaikas isveda is kantrybes-tiesiog iseinu is kambario ir palaukiu, kol jis apsiramins.. man padeda tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 02 22, 21:34)
kai vaikas isveda is kantrybes-tiesiog iseinu is kambario ir palaukiu, kol jis apsiramins.. man padeda tikrai  thumbup.gif

as taip pat, pasisuku ir iseinu. Man irgi kuo puikiausiai padeda thumbup.gif o kai mazasis jauciasi kaltas, pats eina i kita kambari, uzsidaro duris ir buna vienas kol velniukai nedingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 02 22, 20:34)
kai vaikas isveda is kantrybes-tiesiog iseinu is kambario ir palaukiu, kol jis apsiramins.. man padeda tikrai  thumbup.gif

...o vaikis iš paskos zyzdamas atšliaužia..... lotuliukas.gif lygtais verkdamas, kaip užsigavęs. Bet pakelia galvą, stebi, ar aš reaguoju ir vėl "verkia" doh.gif Va tokia reakcija mano antrojo vaikino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bliadinukas @ 2008 02 21, 10:32)
Siulau moterim pries gimdant, menesi padirbti vaiku darzelyje. Matai, kad vaikai tave nervuoja- reiskia anksti gimdyt, palauk.
Moteris, sugebanti gimdyt ir mama -yra du skirtingi dalykai.

Na jau - tada nė vieno nebūčiau iki dabar turėjusi. Svetimi suerzina daug greičiau, nei savi. blush2.gif
Atsakyti
pas mus dabar prasidėjo ožiukų metas ,tai kai jau išveda visiškai iš kantrybės nunešu sūnų į jo lovą,o pati nueinu į virtuvę ir jau po kelių minučių jau girdžiu jo balselį(jau nurimusi)kuris sako:-"va jau galima".tai vadinasi jis nurimo ir jau gali išlipt iš lovytės ir galim pasikalbėt.
Atsakyti
QUOTE(gabvidas @ 2008 03 11, 14:22)
pas mus dabar prasidėjo ožiukų metas ,tai kai jau išveda visiškai iš kantrybės nunešu sūnų į jo lovą,o pati nueinu į virtuvę ir jau po kelių minučių jau girdžiu jo balselį(jau nurimusi)kuris sako:-"va jau galima".tai vadinasi jis nurimo ir jau gali išlipt iš lovytės ir galim pasikalbėt.

Na pasakykit man mamytės iš praktikos, kaip tie jūsų vaikučiai neina jums iš paskos, kaip jie nusiramina būdami uždaryti kambary??? Pas mus tai dar didesnis klykimas prasideda, bėga paskui, tranko duris, griūna ant grindų, žodžiu... prašau pasidalinkit auksiniu auklėjimo metodu.
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2008 03 12, 09:20)
Na pasakykit man mamytės iš praktikos, kaip tie jūsų vaikučiai neina jums iš paskos, kaip jie nusiramina būdami uždaryti kambary??? Pas mus tai dar didesnis klykimas prasideda, bėga paskui, tranko duris, griūna ant grindų, žodžiu... prašau pasidalinkit auksiniu auklėjimo metodu.

Vaikas eina is paskos- ... reik ji i kambari uzdaryt...Va cia tai geras.
Duok isgert... miegos, netrukdys.

Auksine taisykle - pries gimdant reikia devynis kartus pagalvoti.

Atsakyti
QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 13, 21:16)
Vaikas eina is paskos- ... reik ji i kambari uzdaryt...Va cia tai geras.
Duok isgert... miegos, netrukdys.

Auksine taisykle - pries gimdant reikia devynis kartus pagalvoti.

cia ir beda kad galvoja tik astuonis sad.gif As jus miliu ir jum pritariui wub.gif labai miliu wub.gif
Atsakyti
Is tikruju sunku isaukleti vaika, bet kantrybe ismokstama.
Mano dukrytei irgi oziai lenda ir klykia nesvietiskai,kartais iseinu i kita kambari,kai mazdaug issiklykia ateinu.Buna ir per uzpakali gauna,bet nelabai supranta,gal dar per maza,nezinau...vis galvoju,ka daryt...po to gailiuosi,kad pliaukstelejau,bet cia matyt is nezinojimo ka daryt...ne visada iseina susivaldyt, bet stengiuosi...juk labai myliu ja...

...lengviau susivaldyt,kai ne visa diena praleidziu su vaiku,o kai iseinu kur nors be jos,prasiblaskau,tada lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura1227: 14 kovo 2008 - 15:41
QUOTE(regido @ 2008 03 12, 09:20)

Pas mus situacija panaši. Jeigu jau susipykstam ir man trūksta kantrybė, einu į kitą kambarį. Tačiau tai mano vaikai matyt įsivaizduoja kaip didžiausią bausmę. Jiems prasiseda isterija, verkia, rėkia, bijo, kad aš juos paliksiu. Negalėdama to klausytis grįštu, tačiau įtampa vis vien nepraeina. Blogai ir man, ir vaikams. Žodžiu vienai nesiseka pabūti. Va ir dabar, lipa tiesiogine prasme ant galvos, o kai prašau, kad eitų į savo kambarį žaisti, juokiasi ir tiek. Tiesa, dabar man tai piktumas neima, tai tegul sau ir lipa...Taigi einu žaist su kleckiais.
Atsakyti