Būna akimirkų kai dukrytė išveda iš kantrybės, bet dažniausiai tai laikau savo problema, nes būnu pavargusi per dieną nuo visokiausių darbų Todėl kai tik pajaučiu, kad galiu nesusivaldyti, išeinu į kitą kambarį ir jau po kelių minučių viskam atslūgus su dukryte būname vėl geriausios draugės
Manau, kad vaikų mušimu kaikurie tėvai tiesiog "išsikrauna", tik gaila, kad tuo iškrovos objektu tampa niekuo kalti vaikai
giliai pakvepuoju ir pyktis praeina
Paskaiciau ir as sia tema, nes ziuriu, kad kuo tolyn tuo vaikiokai izulyn, ypac, kai ateina miego metas ir dar nera "galvos"namie...Tai save nufilmavus gali i "lalaila" deti... Kai gerkle paleidau kuria cia diena, mano penkiammetis taip ramiu tonu vardu kreipesi ir paklause, ko cia isirekei...Geda pasidare Esu pries musima, nes pati nesu gavusi..ir manau nieko sau uzaugau . Manau visa esme kantrybes kiekyje ir totaliam poziuri i vaikus. Nors ka as zinau Ai dar, pastebejau, kad cia pasisakiusios , po kelias brangenybes augina..Linkiu mums visoms kantrybes...
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 14:52)
Būna akimirkų kai dukrytė išveda iš kantrybės, bet dažniausiai tai laikau savo problema, nes būnu pavargusi per dieną nuo visokiausių darbų Todėl kai tik pajaučiu, kad galiu nesusivaldyti, išeinu į kitą kambarį ir jau po kelių minučių viskam atslūgus su dukryte būname vėl geriausios draugės
Manau, kad vaikų mušimu kaikurie tėvai tiesiog "išsikrauna", tik gaila, kad tuo iškrovos objektu tampa niekuo kalti vaikai
Va čia tai gryniausia tiesa, kuo mažiau esi pavargęs, tuo vaikai "geresni" atrodo
Mano vaikučiai dar maži, bet patikėkit iš kantrybės išvesti jie labai moka, geriausia priemonė ''garui''nuleisti, tai ''baužis'', negalėčiau pasakyti, kaip jis pas mus ''apsigyveno'', tereikia tik pasakyti, žaislai atsiduria vietoj, kad jis neišsinestų, dantukai išplauti, nes jis nemėgsta nevalyvų vaikų, tai ir sutariam.Nežino kas tas diržas yra, kai pradeda dėdės gasdina, jie tik pareiškia, kad galim atnešti žinom kur yra, mes irgi turim, nežino, kad kažkadaise mumis taip auklėjo tėvai
Kalbejimas, kalbejimas ir dar kart kalbejimas, tai budas ir man nusiraminti ir ramiai nuosekliai siekti, kad vaikas daugiau klausytusi ir suvoktu taisykles
Savo vaiku neesu mususi, man tai atrodo labai zema... Fizine jega neispres problemos...
Savo vaiku neesu mususi, man tai atrodo labai zema... Fizine jega neispres problemos...
manau kad daugeliu atveju ne vaikas kaltas,o mamytes nervai nebelaiko,nes buna pavargusi,o ir kantrybes maziau,kai pajauciu kad nervai ant ribos ir uz bet koki menknieki galiu uzvaziuot vaikui per rura,tai paprasau vyro kad isleistu pas drauges.Nulekiu viena sau ramiai,kavutes isgeriam pasibendraujam,pasiilgstu vaiku surmulio ir vel visa patenkinta parlekiu namo
QUOTE(Kristina D. @ 2008 02 06, 15:18)
Kalbejimas, kalbejimas ir dar kart kalbejimas, tai budas ir man nusiraminti ir ramiai nuosekliai siekti, kad vaikas daugiau klausytusi ir suvoktu taisykles
Žinai, ne visiems vaikams padeda tas kalbėjimas. Mano mažiui bandai paaiškint, tai tik užverčia akis, klapsi jomis, tipo "klausosi" Kiek pastebėjau, jam užtenka konkrečiai pasakyt, o kitiems - su paaiškinimais
Dukra 11metu i kampa klupdau,o mazis 2.5 tai bijo,kai pamojoju dirzu...Rekimas daznai nepadeda.
QUOTE(burbba @ 2008 01 10, 23:44)
giliai pakvepuoju ir pyktis praeina
as irgi tai girdejus esu
as irgi esu pries grubu elgiasi su vaikais, nors viename pasisakyme rasiau, kad ir as buciau gal but nesusivaldzius ir kepstelejus. Bet juk viskas priklauso nuo situaciju. O kad vaikai siais laikais kitokie nei anksciau, tai faktas, bet ir tevai dabar kitokie negu anksciau irgi faktas. O vaikai musu veidrodis todel ne visada kaltas vaikas, kad jis yra toks ar kitoks, visi vaikai gimsta geri, o jau ju charakteris priklauso nuo ji supancios aplinkos ir auklejimo.
Siulau moterim pries gimdant, menesi padirbti vaiku darzelyje. Matai, kad vaikai tave nervuoja- reiskia anksti gimdyt, palauk.
Moteris, sugebanti gimdyt ir mama -yra du skirtingi dalykai.
Moteris, sugebanti gimdyt ir mama -yra du skirtingi dalykai.