QUOTE(renika @ 2007 06 04, 22:14)
Maniskei dabar virs 2 metu, tai apie kaprizus ,esterijas galima pasakyti visai neseniai suzinojau,kas tai yra,tikrai labai sunku su tai kovoti,paciai reikia patarimu,galiu tik patarti,man padeda,kai nekreipiu demesio,jai matant darau kazka savo,nusiramina po keliu minuciu
pilnai sutinku kad kai nekreipi demesio dazniausiai nustoja oziuotis, nes mato jog nera reakcijos, nors kartais nepadeda,
kas del musimo (turiu omeny pliaukstelejima per sedima) tai maniske (pvz kad ir sivakar) tiek jau miego nori kad uzsimerkus sedi lovytej o verkia ir nemiega, tai jau kai labai isiverke truputuka pliaukstelejau suverke ir uzmigo, turbut suveikia tai kad pliaukstelejimas nukreipia mintis kitur,
aisku patarimu galima prisakyti "visa maisa" bet kai reikia ivykdyti tai sunkoka, siaip stengiuosi su mazyte pailseti, kol nedirbu ir nereikai mokytis galiu prigulti diena su ja, tai ir nuotaika buna geresne, tada ir i kaprizus ir visus kitus veiksnius issaukiancius musima ziuri ramiau, bet aisku jei neiseina geros nuotaikos islaikyti iki vakaro tada buna
ir tas patarimas kad iki 10 suskaiciuoti man labai veiksmingas tik nevisada iseina taip padaryti
siaip del smurto kur jau su melynem ir kt tai esu labai pries, pati esu nemazai gavusi nuo mamos ir maciau kaip sese gaudavo kai nevalgydavo tai iki siol jauciu trauma ir tikrai jau nemusiu savo vaiko, ir siaip manau gal iseis susikalbeti po kiek laiko su maze savo, gal po kokiu metu mazdau, jai daba 16men.
reziume kad reikia LABAI tvradytis ir dazniau pagalvoti jog vaikas mato pasauli savaip ir neiko cia nepadarysi kai kuriu dalyku negali suvokti tam tikrama amziuje, pvz kad i rozete negalima pirstu ir t.t.
sekmes visoms susikalbejime su vaikais