QUOTE(Roga @ 2007 01 17, 09:09)
sunkoka apsispresti, ar susilaikyti ir vaikui nepaimti diržo, kada vaikas tokius dalyksu daro, kaip maniškis. sumano kokį dalyką, tai net iki policijos nueiname, o kai pagalvoji, jam tik dar septyneri metai. pamatė filma, kad kaskadininkai gali iššokti per balkona, tai maniškis, bent jau taip sako pro trečia aukšta iššoko. ir nepatikėsite nieko, nei įbrėžimo, nieko. po visų policijų, kurią pats išsikvietė, sako taip reikia. niekaip nbegaliu sužinoti, kas ištikro įvyko sausio 5 diena. ir visi bandė, net ir psichologė nieko pasakoja pasakas ir tiek. galiausiai sakau ateis laikas ir pats pasakys. nei mušiau už tokią išdaiga tik bausmė,atėmiau telika ir kompa, sakau gal pamastys, bet kur tau. sausio 11 diena sumastė nueiti į šokių treniruote, nors ką tik iš ligoninės grįžo ir jam neleido nei daktarai, nei aš. apskaičiavo taip, kad spės greičiau grįšti nei aš iš darbo, bet nespėjo, va tada ir su diržiuku per užpakaliuka. tik kad velnias, aš blogiau jaučiausi taip padariusi nei mano vaikas gavęs. tai va kaip su tokiais neklaužadom kovoti, ir diržo aš neimu, tas kartas buvo vienintelis, ir nenoriu diržu auklėti, nes tai nepadeda. tai net nežinau nei ką besumastyti......
ojei ir ką tikrai tokioje situacijoje daryti bet iš tiesų tai tikrai manau, kad bausdama mama jaučiasi blogiau nei vaikas. Nors aš kartais jaučiu, jei pritaikiau gerą bausmę ir veiksmingą, ir tinkamą vietoje, tai man vaiko negaila. Žinau, kad taip turi būti, vardan jo gerovės ir tiek.