O aš vis renkuosi viešbutį Gran Kanarijoje Arba mes skrendam brangiu laikotarpiu (04.10-04.21) arba ten kainos didžiausios visuose Kanaruose. Kažkaip labai brangiai man viskas atrodo. Užrezervavau viešbutį Hotasa Beverly Park 3* Masapalomas miestelyje su HB 2 suaugę + 2 vaikai už 895 EUR, bet visai jo nenoriu, atsiliepimus perskaičiau, tai nusigandau, nors bendras įvertinimas nebuvo labai prastas - 7,3 balo... Žodžiu, knisuosi toliau
Beje, dar truputis pastebėjimų dėl kainų: kadangi turėjome tik pusryčius, nemažai valgėme kavinėse. Bent jau kurortiniuose miesteliuose visur yra a la kompleksiniai pietūs, t.y. 7,50-8 eur. Už juos gauni pasirinktus tris patiekalus: salotas/sriubą/ kitokį užkandį + pagrindinį p. (pica/makaronai/vištiena/kepsnys ir tt) + desertas (ledai/pyragas/vaisiai). Tikrai labai sotu, pakankamai skanu ir sąlyginai nebrangu. Tik kavinėse, pastebėjau, jie daržovių nelabai propaguoja, riekia atskirai užsisakyti mixed salad, jei nori prie patiekalo gauti. O šiaip apsipirkom Lidl'e savaitei, ten jau maistas tikrai labai pigus. Brendžio litras 5-7 eur, sangria 1,5 l - 1.19 eur ir pan. Žodžiu, sakėm, kam gerti vandenį, jei sangria kainuoja tiek pat Ši informacija gal tinka labiau vykstantiems tik su pusryčiais ar be maitinimo. Beje, pusryčiai kavinukėse- 3 eur (standartiniai angliški: šoninė, kiaušinienė, batonas, sviestas, sūris, pupelės padaže ir tt).
Benzinas pigesnis nei pas mus ir kainuoja maždaug 90-93 eur centus.
Apskritai viskas gan pigu
Beje, siūlyčiau nepraeiti pro šalį, kas būsit Las Americe (gal ir kitur yra ), MANGO OUTLET'o. Ten praeitų sezonų kolekcijos, kainos prasideda nuo 2 eurų, daugiausia viskas po 6-7 eurus, yra po 3-4. Rankinės po 30 eur. Tikrai galima rasti fainų nebrangių daiktų, kurių galbūt norėjot prieš kurį laiką, bet neleidot sau įsigyti Už 20 eurų nusipirkau marškinius, kelnes ir džinsus. Jei gerai supratau, ten kasdien atsiranda naujų prekių. Jei gerai pamenu, jis yra San Eugenio prekybos pavilijone. Sėkmės
Benzinas pigesnis nei pas mus ir kainuoja maždaug 90-93 eur centus.
Apskritai viskas gan pigu
Beje, siūlyčiau nepraeiti pro šalį, kas būsit Las Americe (gal ir kitur yra ), MANGO OUTLET'o. Ten praeitų sezonų kolekcijos, kainos prasideda nuo 2 eurų, daugiausia viskas po 6-7 eurus, yra po 3-4. Rankinės po 30 eur. Tikrai galima rasti fainų nebrangių daiktų, kurių galbūt norėjot prieš kurį laiką, bet neleidot sau įsigyti Už 20 eurų nusipirkau marškinius, kelnes ir džinsus. Jei gerai supratau, ten kasdien atsiranda naujų prekių. Jei gerai pamenu, jis yra San Eugenio prekybos pavilijone. Sėkmės
Aš SM skaičiau, kad 4 žmonėms vakarienė kavinėje kainuoja apie 30-50 EUR, todėl ir mąstau pirkti HB. Bet jeigu ir GK yra tokių gerų kompleksų kainų, tai neimčiau maitinimo. Tada gal ir apartamentai artimesni dūčiai atsirastų, nes ne visi siūlo su maitinimu .
Gal kas galit pasisakyti apie vakarienes kavinėse GK ir galėtumėte parekomenduoti neblogą (ir nebrangų, jei taip būna ) viešbutuką?
Gal kas galit pasisakyti apie vakarienes kavinėse GK ir galėtumėte parekomenduoti neblogą (ir nebrangų, jei taip būna ) viešbutuką?
siandien uzsisakem bilietus i tenerife,costa del silencio.alborada viesbutis.gal kas buve?
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 18, 21:58)
siandien uzsisakem bilietus i tenerife,costa del silencio.alborada viesbutis.gal kas buve?
Vieta tai sakyčiau šh... Pasižiūrėkite per maps.google.com ir ortofotonuotrauką užsidėkite...
QUOTE(Udrius @ 2011 02 18, 19:00)
Vieta tai sakyčiau šh... Pasižiūrėkite per maps.google.com ir ortofotonuotrauką užsidėkite...
o kodel?kas ten blogai?
QUOTE(Goldy000 @ 2011 02 18, 22:05)
o kodel?kas ten blogai?
na čiamaikšu ne ta tema kurioje reikia tai svarstyti bet pliažo tai ten nerasta... Ir pats pavadinimas ką sako - silencio - tyla ... Na bet nusipirkote nesukite galvos dabar.
siandien uzsisakem bilietus i tenerife,costa del silencio.alborada viesbutis.gal kas buve? buciau dekinga uz bet kokia informacija
Papildyta:
man irgi panasiai
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2011 02 18, 14:44)
Laukim kartu Man dar 4 savaites liko
man irgi panasiai
Laba,mes po 3 savaiciu kylam.Gal patarsit ,jei gyvensim SAN AUGUSTIN,kur aplink koks didelis shoping centras yra?Busim su masina,galim pavaziuot:)
Ir gal kas grize nesenai,ar vaikam maziukams reikia vakare kokiu megztuku,plonos striukytes?
Ir gal kas grize nesenai,ar vaikam maziukams reikia vakare kokiu megztuku,plonos striukytes?
Labukas visoms
Junguosi ir as prie jusu,noredama padekoti uz nuostabius informacijos saltinius. Kadangi zadam pakelti sparnus i GR tai teko ieskoti info ir viska cia aptikau.Kelione buvo sugalvota spontaniskai,nes pavilojo geros bilietu kainos.Tik dar ne viskas suplanuota niekaip neapsisprendziam ar keltis i Tenerifes sala ar pakaks GR praleisti savaite.
Soul oi kaip suprantu ta laukimo jausma,man rodos dabar jau galeciau susimesti lagamina ir lekti
Junguosi ir as prie jusu,noredama padekoti uz nuostabius informacijos saltinius. Kadangi zadam pakelti sparnus i GR tai teko ieskoti info ir viska cia aptikau.Kelione buvo sugalvota spontaniskai,nes pavilojo geros bilietu kainos.Tik dar ne viskas suplanuota niekaip neapsisprendziam ar keltis i Tenerifes sala ar pakaks GR praleisti savaite.
Soul oi kaip suprantu ta laukimo jausma,man rodos dabar jau galeciau susimesti lagamina ir lekti
O mes jau si ketvirtadieni kylam. Dabar dar nesugalvojau, kiek grynais euru pasiimti. Kiek ir kada reikia palikti kambarinem?
Dar viena dideli darba reikia padaryti, susirasyti lankytinu objektu adresus, nes su vyru GPS nagrinejom, tai be adresu sunkiai....
Dar viena dideli darba reikia padaryti, susirasyti lankytinu objektu adresus, nes su vyru GPS nagrinejom, tai be adresu sunkiai....
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 19, 09:51)
O mes jau si ketvirtadieni kylam. Dabar dar nesugalvojau, kiek grynais euru pasiimti. Kiek ir kada reikia palikti kambarinem?
Jei ir nepavyks adresų susidėlioti, tai žinokit ten kelio ženklai ir nuorodos l. aiškios ir konkrečios. Mums navigacijos prireikdavo tik tada, kai norėdavom važiuoti savo maršrutu, pvz. per kalnus kažkaip įdomiau ir pan. Bet šiaip sudėtinga ten nerasti kažko, sėkmės
Papildyta:
QUOTE(ega2 @ 2011 02 18, 22:17)
Laba,mes po 3 savaiciu kylam.Gal patarsit ,jei gyvensim SAN AUGUSTIN,kur aplink koks didelis shoping centras yra?Busim su masina,galim pavaziuot:)
Manau, kad neprošal bus. Kad ir kaip dieną šilta ar net karšta būna, vakare vistiek pakankamai atvėtsa, jau tik saulei nusileidus. Aš pati vakare visada vaikščiojau su odine striuke ar kokiu megztuku, švarkeliu. Nors stebėjausi, kaip pvz. britai pratina savo vaikus nebijoti šalčio, o ir patys visada rengiasi tartum būtų l.karšta