Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

QUOTE(vilmaaa @ 2011 02 13, 14:13)
Aš saviškiams paėmiau po 4 šortukus, 7 maikiukus, 1 ilgas kelnes ir po ploną megztuką. ax.gif O jei jau labai reikia, tai kažkada maikiuką rankom kriaukjėj praskalbiau ir liux buvo  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma. Reiks pamazint dzemperiu, idetet daugiau maikuciu. Jusu siek tiek vyresni vaikuciai, gal maziau terliojasi... mano dvimetukas, tai ir valgydamas apsiterlina, ir apsilaisto, ir avariju dar pasitaiko... bet 7 maikiu turetu pakakt

Ir dar kaip suprantu reikia pasiimti ranksluosciu i pajuri nestis?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 13, 16:44)
Aciu uz atsakyma. Reiks pamazint dzemperiu, idetet daugiau maikuciu. Jusu siek tiek vyresni vaikuciai, gal maziau terliojasi... mano dvimetukas, tai ir valgydamas apsiterlina, ir apsilaisto, ir avariju dar pasitaiko... bet 7  maikiu turetu pakakt

Ir dar kaip suprantu reikia pasiimti ranksluosciu i pajuri nestis?

Aš paėmiau porą rankšluosčių ir lengvą dekiuką tokį. Kai praeitą kartą buvom Drago Pake 4* tai palikus nedidelį užstatą rankškuosčius galėjom neštis kur norim ir kiek norim kartų per dieną juos pasikeist registratūroje mirksiukas.gif Liux paslauga buvo thumbup.gif O dabar kaip bus nežinau.
O dėl terliojimosi, tai kaip ir visi vaikai smile.gif Kaip ten sakoma: švarūs vaikai nebūna laimingi lotuliukas.gif Jei priitrūksim drabužėlių, išskalbsiu rankom ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 02 13, 16:43)
MB lankė ir buvo labai patenkintas - štai čia, Paul - tas vaikinas, kuris moko  4u.gif veiksmas vyksta Famara, jei reikia pasiima iš viešbučio bet kurioje salos vietoje smile.gif

Super, gal galite paklausti tb ar užtenka pilnam kaifui vienos dienos surfingo kursų, ar reikia daugiau ? blush2.gif Ar neskauda viso kūno kitą dieną blush2.gif .
Atsakyti
Laba smile.gif

Kazkiek sudvejojau tai dar jusu, kurie (ios) tikrai gerai ismano automobilio draudimo reikalus smile.gif, pasiklausiu. biggrin.gif
Gal galit kas placiau (aiskiau) aprasyti i automobilio nuomos kaina
ikalkuliuota sia draudimo rusi : included no excess insurance. blush2.gif

Bijau suklysti...
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 02 13, 17:19)
Laba  smile.gif
Kazkiek sudvejojau tai dar jusu, kurie (ios) tikrai gerai ismano automobilio draudimo reikalus smile.gif, pasiklausiu.  biggrin.gif
Gal galit kas placiau (aiskiau) aprasyti i automobilio nuomos kaina
ikalkuliuota sia draudimo rusi : included no excess insuranceblush2.gif

Bijau suklysti...

idekite pilna nuoroda i puslapi. As klausiau auto nuomos temoj, tai sake, kad turetu buti pilnas draudimas, bet kad tikrai butu taip, reiktu susirasti draudimo salygas. Ten man rodos siulo susimoketi +40eur g.gif

nuvaziavom i oro uosta, vyras pasieme savo kelionini lagamina, kurio plotis ir storis dagmaz atitinka, taciau su rankena ir ratukais matuojant jis yra per aukstas. Ikiso i ta deze, nu ilindo lengvai, uz stalo sedinti registratore paziurejus sake, kad skrydziui tinakmas, tai dabar nezinau, nes gi prisiskaiciau visokiu bajeriu, kad kartais pamatuoja su metru ir tada islenda visi galai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 02 13, 18:06)
Super, gal galite paklausti tb ar užtenka pilnam kaifui vienos dienos surfingo kursų, ar reikia daugiau ? blush2.gif Ar neskauda viso kūno kitą dieną  blush2.gif .

jis tikrai mielai būtų ir antrą dieną važiavęs, tik tiek kad lijo labai, o paskui jau ir išvažiavom, bet sugebėjo per vieną dieną pramokt viską, antrą dieną norėjo užtvirtint (be to antra diena pigiau), bet nesigavo ax.gif
o skaudėt tai neskaudėjo, nes jis šiaip sportuoja, o nesportuojantiems nžn - įtariu, kad skaudėtų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Pookelis,2011 02 13, 18:35]
idekite pilna nuoroda i puslapi. As klausiau auto nuomos temoj, tai sake, kad turetu buti pilnas draudimas, bet kad tikrai butu taip, reiktu susirasti draudimo salygas. Ten man rodos siulo susimoketi +40eur g.gif

na turetu but kaip ir taip, bet vat padangu sugadinimo lyg ir neiskaiciuoja...

vat del papildomo mokejimo kaip ir nieko neraso g.gif
esam anksciau is ju nuomavesi auto bet vat sikart dar detaliau noriu viska issiaiskint.

cia firma www.autoreisen.es
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 13 vasario 2011 - 18:39
ar yra kokia firma, kuri draustu ir padangas???
Atsakyti
Sveikos keliautojos, 4u.gif

Jungiuosi ir aš pas jus. Jau turim bilietus į Tenerifę. Pirkom per Ryanairą su persėdimais: Kaunas - Paryžius - Tenerifė - Glazgas - Ryga. Dviem žmonėm su lagaminu ir visais mokesčiais išėjo 1060 lt ir dar viešbutis 6 nakvynėm su pusryčiais ir vakariene 400eurų. biggrin.gif
Turiu tokį klausymą. ax.gif Gal kas nuomojotės mašiną per goldcar.es nes pažiūrėjau pasiūlymus, tai 6 dienom kaina 115eurų. Man įdomu ar grąžinant mašiną degalų baką reikia pripildyt ar ne, nes draugai kai Ispanijoj nuomojosi, tai sakė, kad gražint reikia tuščiu.
Atsakyti
QUOTE(erdnii @ 2011 02 14, 14:43)
Sveikos keliautojos, 4u.gif

Jungiuosi ir aš pas jus. Jau turim bilietus į Tenerifę. Pirkom per Ryanairą su persėdimais: Kaunas - Paryžius - Tenerifė - Glazgas - Ryga. Dviem žmonėm su lagaminu ir visais mokesčiais išėjo 1060 lt ir dar viešbutis 6 nakvynėm su pusryčiais ir vakariene 400eurų. biggrin.gif
Turiu tokį klausymą. ax.gif  Gal kas nuomojotės mašiną per goldcar.es nes pažiūrėjau pasiūlymus, tai 6 dienom kaina 115eurų. Man įdomu ar grąžinant mašiną degalų baką reikia pripildyt ar ne, nes draugai kai Ispanijoj nuomojosi, tai sakė, kad gražint reikia tuščiu.

dazniausiai buna kad su kiek kuro paimi su tiek ir reikia grazinti, daznesnis varinatas man atrodo buna, kad pasiimi su pilnu, su pilnu ir reikia grazinti
Atsakyti
QUOTE(erdnii @ 2011 02 14, 13:43)
Man įdomu ar grąžinant mašiną degalų baką reikia pripildyt ar ne, nes draugai kai Ispanijoj nuomojosi, tai sakė, kad gražint reikia tuščiu.

Jei galvojat, kad gausit mašiną pilnu baku ir gražinsit tuščiu - to nebus smile.gif
Atsakyti
Teisingai, paimsite su pilnu, o gražinsite su tuščiu. Aišku už pilną baką teks sumokėti. Mes nuomavomės būtent pas GoldCar Tenerifėje. Dar mokėjome kažkiek už draudimą, prie tos kainos kuri parašyta internete ir kurią sumokėjome iš karto per internetą. Gal buvo galima ir nemokėti papildomai, bet norėjome, kad būtų apdrausta nuo visko... Kai grąžinome mašiną, tai net nepažiūrėjo, kokiame ji stovyje. Palikome toje pačioje aikštelėje kur paėmėme, atidavėme raktus ir tiesiai į lėktuvą.

Atsakyti