QUOTE(racke @ 2011 02 12, 21:02)
Linkejimai is Fuerteventuros
Pas mus silta ir smagu. Siandien taip veideli nusvilau, kad raudona kaip vezys
O tos zymiosios kopos tikrai
gal kiek erzina vejas, bet susiradom laisva nameli uzuoveja, tai tikrai puiku. O kiek nuogaliu
Tiesa, nakti lijo lietutis
Rytoj jau keliames i Lanzarote. Ech kaip greitai laikas bega
Kai sugrisiu, parasysiu kiek placiau.
Tiesa, del oro uosto, tai Briuselis nuo jo gan toloka ir jei neklystu zmogeliukui autobusu i ten ir atgal kainuoja apie 25 eu. o miestelyje salia kiek girdejau yra kazkokia kavinuke ir tiek. Daugiau nieko. Oro uostas labai nekoks, bet viska atperka pasiektas tikslas
Oi, Racke, kaip aš laukiau tokios žinutės
Gerų likusių atostogų
O lietutis naktimis tai jau tiek to...
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 13, 13:29)
Dar nežinau ar tikrai keturi, bet kad dviejų rankinių drabužiams reikės tai jau matosi, nes vaikų drabužiai į vieną, mano ir vyro irgi norėčiau į vieną sutalpinti, o kur dar kompas (vyrui labai reikia), fotikas, kamera, dar žieminius rūbus susikišti reikės kažkur, dar maistelio užkandžiams, minimaliai kosmetikos, lauktuvės Londoniečiams, dar gerai būtų ir vaikams minimaliai žaislų įsidėti.
Klausimas jau keliavusioms. Kiek rūbelių komplektų ėmėt vaikams? Ar užteko? Kaip su skalbimu? Matau kad viešbučiuose yra tokia paslauga. Kiek kainuoja? o gal geriau rankytėm skalbits?
Aš saviškiams paėmiau po 4 šortukus, 7 maikiukus, 1 ilgas kelnes ir po ploną megztuką.
O jei jau labai reikia, tai kažkada maikiuką rankom kriaukjėj praskalbiau ir liux buvo