Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

Gal kas galit imest nuoroda apartamentu tenerifej,kur butu galima uzsisakyt pusrycius+vakariene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 15 birželio 2011 - 15:20
QUOTE(ingaul @ 2011 06 15, 15:47)
Gal kas galit imest nuoroda apartamentu tenerifej,kur butu galima uzsisakyt pusrycius+vakariene?

Ta prasme,kad butu ne hotelis
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 06 16, 09:34)
Ta prasme,kad butu ne hotelis

pabandyk ieškoti Aparthotel - aš tokiame gyvenau, kaip viešbutis, kur gali pusryčius ir vakarienę užsisakyti jeigu nori, bet apartamenuose yra ir virtuvele su visais indais - nežinau ar būtent tokio varianto ieškai.

Aš dažniausiai ieškau per:
expedia.co.uk
alpharooms.com
tripadvisor.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauromama: 16 birželio 2011 - 21:29
QUOTE(tauromama @ 2011 06 16, 22:28)
pabandyk ieškoti Aparthotel - aš tokiame gyvenau, kaip viešbutis, kur gali pusryčius ir vakarienę užsisakyti jeigu nori, bet apartamenuose yra ir virtuvele su visais indais - nežinau ar būtent tokio varianto ieškai.

Aš dažniausiai ieškau per:
expedia.co.uk
alpharooms.com
tripadvisor.co.uk

taip tokio,aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Marcelinho @ 2011 06 07, 10:52)
Buvau sukurusi tema, bet buvau nukreipta cia,
labai daug cia skaitymo, kai ka jau suzinojaum bet gal kas nors greitai ir trumpai pades, nes darbo metu negaliu ziureti o ir veliau galiu skirti tik apie valanda visam skaitymui, taigi porasyciau pagalbos, yopac su lektuvu bilietais, nes radau i tenerife tik apie 2000 litu dviems, nors maciau kad galima nusipikrti daug pigiau is jusu zinuciu, jei kas galite pasakyti arpatarti kokiu marsrutu vaziuot is anksto dekoju, kiek spejau paskaityti tai suzinojau kad geros kainos butu skrendant per londonam ir per briuseli ,na vienu zodziu reikia pagalbos jei kam nesunku, nes nespeju visko cia skaityti, mazai labai laiko , dekui iskart uz pagalba smile.gif
na o cia mano taip vadinamosios problemos smile.gif
sveiki, labai reikia pagalbos, taip sakant smile.gif daug patarimu.
taigi, liepos menesi bus vyro 30-metis, todel nusprendziau padaryti staigmena ir suorganizuoti kelione i Tenerife, bet, norisi kaip sakoma isnaudoti visas interneto platybes ir apseiti su kuom maziau pinigu smile.gif
taigi,
1..bandziau ziuretis kol kas tik lektuvo bilietu, pigiausia ka radau tai is vilniaus i tenerifa pirmyn ir atgal uz 2000 litu, kas manau yra perdaug, gal kas zino kur butu galima nusipirkti sakykime uz padoria kaina bilietus i tenerife, gali buti ir is kauno, dar variantas sakau gal pirkt i ki dublino ir is ten i tenerife, dar neziurejau, na bet jei kas zinot pigiu bilietu i tenerife, bukite malonus linka numeskite smile.gif
2. del viesbucio kaip ir aisq, galima intenretu rasti, ziurejau 3- 4 zvaigzduciu, na tai kainos sakykime iki 500 euru, gal velgi kas nors turite pasiulyme
paemus lektuvo kelione su viesbuciu, gaunasi apie 4000 tukstancius, manau daugoka, nes musu kelioniu agenturos ziulo net uz maziau, aisq viesbuciai ten kaip ir kiti, bet vistiek per daug
todel jei nesunku, gal galetumete padeti su adresais kur ieskoti bilietu ir del viesbucio taip pat, geriausia matyt eiti iskart i viesbucio tinklapi ir is ten uzsisakyti manau butu pigiausia
kazkada skaiciau kad paciam susiorganizavus kelione gaunasi pigiau nei is agenturu, bet man gaunasi tik brangiau smile.gif
vienu zodziu reikia rekomendaciju, kelione planuojam liepos viduryje, savaitei gerai
didelis dekui iskart uz atsakymus smile.gif
plius nuomuosimes auto, todel irgi butu gerai kokiu nors patarimu, nes niekada nieko nesu organizavusi, bet norisi nustebinti vyra smile.gif, nes visgi jubiliejus
dekui uz atsakymus

Mes pernai vykom i Tenerife, tai pirma is kauno i Londona, ir is Londono i Tenerife. mums 2 zmonems kainavo 1500 lt (emem viena bagaza+ 2 rankiniai) aparthotel viebuti 3* emem be maitinimo uz 210 euru savaitei. valgem netoli viesbucio kinieciu restorane, o supermarkete pirkom pusryciams ir vakarienei maista- tai smagu budavo, nes musu kambarys buvo su vaizdu i jura- atsisesdavom bolkone ir valgydavom besimegaudami vaizdu smile.gif ir dar tokio viebucio privalumas- didele erdve, nes yra virtuves zona poilsio kambaryje ir atskiras miegamasis, visas plotas mums dviems buvo vos ne 40 kvadratu.
isvykdami zadejom sugrizti i tenerife, ten nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natos: 17 birželio 2011 - 19:35
oi,o mes jau rytoj isvykstame i Gran kanarija!!!!!!!negaliu sulaukti biggrin.gif vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų, gal atsiras pabuvojusių neseniai Kanaruose, pasidalins įspūdžiais smile.gif
Aš jau užsirezervavau viešbučius visose trijose salose, gal kas turi kokių atsiliepimų apie pačius miestelius: Gran Kanarijoje - Playa del Cura, miestelis tarp Mogan ir Puerto Rico, Fuerteje - Caleta de Fuste ir Lanzarotėje - Playa Blanca.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 06 28, 17:51)
Keliu temą į viršų, gal atsiras pabuvojusių neseniai Kanaruose, pasidalins įspūdžiais  smile.gif
Aš jau užsirezervavau viešbučius visose trijose salose, gal kas turi kokių atsiliepimų apie pačius miestelius: Gran Kanarijoje - Playa del Cura, miestelis tarp Mogan ir Puerto Rico, Fuerteje - Caleta de Fuste ir Lanzarotėje - Playa Blanca.

oho kokia saunuole,kaip greitai viska susitvarkei thumbup.gif
Per kur rezervavaisi mirksiukas.gif ir kokius viesbutukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 28, 19:26)
oho kokia saunuole,kaip greitai viska susitvarkei thumbup.gif
Per kur rezervavaisi mirksiukas.gif  ir kokius viesbutukus mirksiukas.gif

A ko laukti biggrin.gif , paskui prasidės darbai nebus kada prie PC sėdėt unsure.gif
Rezervavausi per pačių viešbučių tinklalapius, o viešbučių ieškojau pagrinde per booking. com ir skaičiau atsiliepimus Tripdavisor.com
Gran Kanarijoje Hotel Riviera Beach&Spa

Fuerteje Barcelo Fuerteventura Thallaso Spa

Lanzarotėje H10 Lanzarote Princess
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 06 28, 18:43)
A ko laukti  biggrin.gif , paskui prasidės darbai nebus kada prie PC sėdėt

teisingai drinks_cheers.gif einu apziuresiu viesbucius mirksiukas.gif koki maitinima pasirinkote viesbuciuose,jei ne paslaptis po kiek mokejote mirksiukas.gif
o pas mus ramuma...atgaliniu bilietu nera,nerezervuojam ir viesbucio,beto darbu daugiau nei daug nera kada ieskoti blush2.gif
Papildyta:
viesbuciai geruliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 06 28, 19:50)
teisingai drinks_cheers.gif einu apziuresiu viesbucius mirksiukas.gif koki maitinima pasirinkote viesbuciuose,jei ne paslaptis po kiek mokejote mirksiukas.gif
o pas mus ramuma...atgaliniu bilietu nera,nerezervuojam ir viesbucio,beto darbu daugiau nei daug nera kada ieskoti blush2.gif
Papildyta:
viesbuciai geruliai thumbup.gif

Gal ir geruliai bus biggrin.gif
Ėmėm pusryčius ir vakarienę visuose trijuose viešbučiuose. Juos jau buvau nusižiūrėjus seniai, bet vis kokių nuolaidų laukiau ir sulaukiau thumbup.gif
GK - 534e, Fuerte - 572e ir Lanza - 531e, kambariai superior arba suite su HB.
O tai jūs į priekį jau nusipirkot bilietus?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 06 28, 19:01)
Gal ir geruliai bus  biggrin.gif
Ėmėm pusryčius ir vakarienę visuose trijuose viešbučiuose. Juos jau buvau nusižiūrėjus seniai, bet vis kokių nuolaidų laukiau ir sulaukiau thumbup.gif
GK - 534e, Fuerte - 572e ir Lanza - 531e, kambariai superior arba suite su HB.
O tai jūs į priekį jau nusipirkot bilietus?

na super thumbup.gif baltai pavydu net wub.gif
mes spaliui i prieki turime,atgaliniu dar ne,nerandam norimos kainos doh.gif
noresim 2 savaites ilsetis.
Siaip mes noretumeme AI,nes su vaikais,kad nebutu galvos skausmo,kad nebereiktu rupintis.Ziuresim kaip pasiseks g.gif bet mes pagal kainas ziurim,kad iseitu 3 zv viesbutis,4 jau kaina didele doh.gif
Atsakyti