Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos (VI)

Niu berods radau bigsmile.gif Vilnius - Luton, leidziasi 7.40val., Luton- Gran Kanarija, kyla 13.35val. Jau dabar laiko turetu uztekti smile.gif
Atsakyti
Elvita,ir aš prisidedu prie tų,kur pataria neskubėti,nes tikrai dar bus akcijinių bilietų.Va mums trims vasarį į Fuertę bilietai kainavo 860Lt į abi puses ax.gif Vėl ir vėl noriu ten sugrįžti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 05 19, 16:13)
Elvita,ir aš prisidedu prie tų,kur pataria neskubėti,nes tikrai dar bus akcijinių bilietų.Va mums trims vasarį į Fuertę bilietai kainavo 860Lt į abi puses ax.gif Vėl ir vėl noriu ten sugrįžti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , mums gaunasi 1000lt dviems 4 skrydziai. Bet is esmes, man nera ypatingai svarbu 200 ar 300lt sen ar ten, svarbiau, laikai tarp persedimu, kad nereiktu nervintis ir skubeti. Be to, tai skrydziai pirmy-atgal be nakvyniu. Gal ir bus pigiau bilietai, bet neaisku, ar nereiks nakvoti tarpinese stotelese, tada tas ant to iseitu, jei nebrangiau g.gif Dabartinis variantas man priimtinas.
Atsakyti
Dar klausimelis del masinos nuomos. Kadangi mes keliausim per 3 salas, todel masina pasiimsim vienoje vietoje, paliksim kitoje. Cicar tokia galimybe suteikia, pvz. pasiimti oro uoste, palikti juru uoste. Autoreisene nerandu doh.gif Gal kuri keliavot taip su Autoreiseno masina? Klausiu todel, kad pastarosios nuoma daug pigesne nei cicar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 19, 12:26)
Laba smile.gif

Taip su kreditine.
Depozita tikrai turi grazinti. Musu pazistami su debetine kortele eme masina, viska grazino.
Aisku atvykus i ju ofisa viska nuodugniai issiaiskinkit, kada ir kaip grazins.  mirksiukas.gif
Beje jus lygiai taip pat atvyke galit paprasyti kad depozita paimtu grynais o ne nuo korteles nurasytu, tada jums manau bus dar ramiau. Sutartyje visi sie dalykai turi buti itraukti, tai kai pasirasinesit viska gerai patikrinkit. Ir bedu tikrai nebus.
O kaina savaitei tikrai labai gera.  thumbup.gif

ačiū už patarimus 4u.gif
pasirodo Autoreisene auto nuomos rodo ne galutinę kainą, kai pasidariau rezervaciją, galutinė kaina gavosi 92 eurai vietoje 75 euru rolleyes.gif

QUOTE(Elvita @ 2011 05 19, 18:18)
Klausiu todel, kad pastarosios nuoma daug pigesne nei cicar  smile.gif

man taip gavosi, kad vieną rezervaciją pasidariau su Cicar - ir galutinė kaina buvo lygiai tokia pati kaip jie rašo prie kiekvienos mašinos, paskui MB patarė kitą mašiną iš Autoreisene, ir kaip rašiau, rezervacijos metu kaina pakilo. Todėl kainų skirtumas tarp abieju agentūrų yra, bet ne toks jau ir didelis, juo labiau jeigu Cicar leidžia po visas salas važinėti.
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2011 05 19, 18:27)
Todėl kainų skirtumas tarp abieju agentūrų yra, bet ne toks jau ir didelis, juo labiau jeigu Cicar leidžia po visas salas važinėti.

Mums nereikia vazineti su viena masina po visas salas, mums jas reiks pasiimti ir palikti konkrecioje saloje, tik skirtingose jos vietose smile.gif O kainu skirtumas nemazas, 40-50 euru nuo masinos, bendroje sumoje skirtumas gaunas apie 150euru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 05 19, 19:49)
Mums nereikia vazineti su viena masina po visas salas, mums jas reiks pasiimti ir  palikti konkrecioje saloje, tik skirtingose jos vietose  smile.gif O kainu skirtumas nemazas, 40-50 euru nuo masinos, bendroje sumoje skirtumas gaunas apie 150euru  unsure.gif

ai, ne taip supratau ax.gif

Elvita tu į Cicar e-mail'ą parašyk, paaiškink ko tu nori ir jie tau atrašys, šiandien jau vakaras, bet ryt jau turėtum gauti atsakymą. Man tai abi agentūros per 30 min atrašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauromama: 19 gegužės 2011 - 19:14
QUOTE(Elvita @ 2011 05 19, 17:00)
Niu berods radau  bigsmile.gif Vilnius - Luton, leidziasi 7.40val., Luton- Gran Kanarija, kyla 13.35val. Jau dabar laiko turetu uztekti  smile.gif

Na va super, visgi atsirado geresnis variantas. thumbup.gif
Kaip suprantu per Wizzair radot bigsmile.gif. O siandien kaip tik akcija pas juos.

O kaina jei 1000 LTL dviems jau realesne nei buvo 1300 LTL, juk cia be registruoto bagazo.
Aisku dar galima butu nusipirkti pigiau. mirksiukas.gif
Bet jei jums tie keli simtai kaip rasot nera labai aktualus, tuomet viskas OK. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tauromama @ 2011 05 19, 19:27)
ačiū už patarimus  4u.gif
pasirodo Autoreisene auto nuomos rodo ne galutinę kainą, kai pasidariau rezervaciją, galutinė kaina gavosi 92 eurai vietoje 75 euru  rolleyes.gif
man taip gavosi, kad vieną rezervaciją pasidariau su Cicar - ir galutinė kaina buvo lygiai tokia pati kaip jie rašo prie kiekvienos mašinos, paskui MB patarė kitą mašiną iš Autoreisene, ir kaip rašiau, rezervacijos metu kaina pakilo. Todėl kainų skirtumas tarp abieju agentūrų yra, bet ne toks jau ir didelis, juo labiau jeigu Cicar leidžia po visas salas važinėti.

Kaip idomiai cia jums su AUTOREISEN del kainos gavosi... g.gif
Jau keturis kartus esu per juos dariusi rezervacijas, bet visada kaina budavo tokia kokia is pradziu rodydavo. Ir ji nepasikeisdavo.
Gal jie jau kaina pakele (nes buna kad pasikeicia kelis kartus per savaite) ar kokia akcija pasibaige kaip tik tokiu metu....
Na rimtai net as pati susidomejau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 19, 21:18)
Na va super, visgi atsirado geresnis variantas.  thumbup.gif
Kaip suprantu per Wizzair radot bigsmile.gif. O siandien kaip tik akcija pas juos.

O kaina jei 1000 LTL dviems jau realesne nei buvo 1300 LTL, juk cia be registruoto bagazo.
Aisku dar galima butu nusipirkti pigiau.  mirksiukas.gif
Bet jei jums tie keli simtai kaip rasot nera labai aktualus, tuomet viskas OK.  mirksiukas.gif

Aha, nupirkau jau bilietus iki Lutono per Wizzair, dar pliusas tas, kad skrisim is Vilniaus, ne is Kauno thumbup.gif Ir stebetinai greitai patvirtino rezervacija ir pinigus nurase, jau buvau pasiruosu laukti iki kokio pirmadienio, o cia keliu minuciu eigoje viskas ivyko smile.gif
As suprantu ir aisku pati noreciau nupirkti kuo pigiau, bet tiesiog nelabai turiu laiko sedeti inete ir stebeti kainas, ieskoti geriausiu variantu. Juolab, kad reikia dar viesbucius 3 salose susiziureti, masinu nuomas, keltu laikus ir kainas, vienzo darbelio sociai dar. Aisku, iki vasario ir laiko sociai, bet nesinori verstis per galva, geriau ruostis po truputi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 05 19, 21:24)
Kaip idomiai cia jums su AUTOREISEN del kainos gavosi... g.gif
Jau keturis kartus esu per juos dariusi rezervacijas, bet visada kaina budavo tokia kokia is pradziu rodydavo. Ir ji nepasikeisdavo.

drinks_cheers.gif , mes pernai irgi rezervavomes per juos Tenerifeje ir kaina nesikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 05 19, 20:37)
Nekarksek  unsure.gif  biggrin.gif
As megausiuosi ruosdamasi kelionei  4u.gif is tiesu, kai pernai skridom i Tenerife ir viska reikejo susirasti ir susirasyti per dvi savaites, tai nu i nacort doh.gif
O siaip, tai musu dar laukia vasaros atostogos Kroatijoje, taip, kad bilietai yra, o kelionei pradesiu ruostis rudeniop gal  g.gif

as tai tiesa sakant visiskai nesuku galvos-nedarau griezto keliavimo grafiko kasdien,dazniausiai(bet ne visada)nerezervuojaame masinos is anksto,nesismulkino labai del visko...taip keliones organizavimas malonus dalykas,pati tik renkuosi info,pernarsau tinklalapius(lietuviu,anglu,rusu ir t.t,),bet nei darausi santrauku,nei kazkur kopinuosi,viskas pas mane lieka galvoje. biggrin.gif
Anksciau labai kruopsciai planuodavomes keliones,o dabar labiau atsipalaidave, vietoje derinames pagal bendra nuotaika(seimos,vaiku,draugu kartu keliaujanciu),labiau relaksuojme nuo paciu atostogu ir nepergyvename,kad kazko iki smulkmenu nepamatysime schmoll.gif
Bet cia kiekvienam savo mirksiukas.gif as turiu kruvas idomiu tinklalapiu del Tenerifes i adresyna uzsirasiusi,bet man ten narsymas ir skaitymas tai kaip poilsis,kaip knyga kokia blush2.gif biggrin.gif po truputi,is leto,pagal nuotaika,o jei reiktu greitai tiesiog pagrindine info perskaityciau biggrin.gif uztektu tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 19, 21:49)
po truputi,is leto,pagal nuotaika,o jei reiktu greitai tiesiog pagrindine info perskaityciau biggrin.gif uztektu tikrai rolleyes.gif

Tai vat ir as dabar info apie visas 3 salas skaitysiu kaip knyga biggrin.gif O i Tenerife, tai reikejo greitai viskas susirasti, susizinoti, nes tikrai zinau, kad negrisim i ta pacia sala antra karta, todel norejosi pamatyti kuo daugiau. Pavyko thumbup.gif O pacius marsrutus tai irgi jau derinom nuvyke i Tenerife, nes tarkim, viena diena buvo suplanuota Teide, o atsikelem, debesuota, todel vykom kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2011 05 19, 19:27)
pasirodo Autoreisene auto nuomos rodo ne galutinę kainą, kai pasidariau rezervaciją, galutinė kaina gavosi 92 eurai vietoje 75 euru  rolleyes.gif

Labai keista, nes man kainavo lygiai tiek kiek buvo nurodyta. beje, auto apsimoka rezervuotis kuo anksciau, nes paskutinem dienom kainos tikrai sukyla mirksiukas.gif Pvz mes 93 eurus uz savaite mokejom, o po poros dienu (likus savaitei iki keliones), kaina jau buvo 108 eurai blush2.gif O vietoje, kai pasiemem, tai pora is Italijos ir visus 120 euru sumokejo
Atsakyti